Aspirante cu vechime "medie" (15)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Gabitza1977 spune:
buna fetele mele,
ce mai faceti?
ioanara, nu mai plange, uite iau eu o gura de cafeluta, dar numai una, ca nu am voie mai mult!
acum bebe doarme si eu intre timp trebuie sa merg sa mulg un pic de laptic, ca e prea mult si curge!
va mult pe toate!
mami de Denis Stefan
pozici: http://good-times.webshots.com/album/568641153skYXAO?vhost=good-times
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alinutza23 spune:
Nu-mi vine sa cred ca va regasesc aici, aspirantele mele de anul trecut!!!! Asa imi bate inima!
Va pup pe toate Gabitza, Crisa, Oanele, Alexa, Blanche, Ylari, Anca si restul fetelor nu va mai insir!
Nu stiu daca va mai amintiti de mine, eu n-am mai intrat o perioada, pt ca ne-am pregatit de nunta si am sistat un pic proiectul bebe dar acum va ajungem si noi din urma pt ca avem 11 saptamani cu care ne mandrim!!!
Ma bucur tare mult ca v-am gasit aici si va imbratisez din suflet! 10+
In asteptarea unui inger
A piece of our life
GOD is a DJ
claudinna spune:
alinutza, felicitari!
Crisa, vii in tara?
uite ca n-am prins discutia
si nu mai fi trista, ca o sa vina la toate bebe, cand va asteptati prea usor, chiar daca suna deja aiurea
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
alinutza23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudinna alinutza, felicitari! Crisa, vii in tara? uite ca n-am prins discutia si nu mai fi trista, ca o sa vina la toate bebe, cand va asteptati prea usor, chiar daca suna deja aiurea poze noi cu bebelushull mamica de Florin Razvan |
saru'mana
![](pupic.gif)
sa va traiasca puiutul de oltean si sa-i dea Doamne Doamne multa sanatate!
acuma incet incet tre sa aflu ce-ati mai facut in atata timp in care nu am mai luat legatura cu forumul
![](icon_smile_blush.gif)
arde daca vrei ia-ma si pe mine in listutza de inceput ca sa fiu si eu cu voi de acum incolo, daca ma mai vreti dupa ce-am chiulit atata
![](icon_smile.gif)
![](gravida.gif)
In asteptarea unui inger
A piece of our life
GOD is a DJ
CrisaS spune:
DECI ...AM SCRIS MESAJUL..SI AM DAT SA-L TRIMITA , ZAPACITA CUM SANT NU ERAM LOGATA...ASA CA O IAU DE LA CAPAT NU STIU DACA IESE LA FEL DE INTELIGENT!!!
Deci Claudinna da vin in tara mea draga si scumpa...chiar mi-e dor..vreau sa-l vad pe bebe meu(finutul!!) pe tata sa merg la mormantul mamei..sai sa ma odihnesc putin..daca p sa pot ca o sa fiu invers pe fus:))))))))))))
Poate tragi si matale o fuga pe la capitala sa ne holbam si noi una la alta:))))))))) si sa-l vad pe bebe mic.
Alinutza ce surpriza..nu te-am vazut de mult...mai mai ca te uitasem..:)) glumeam desigur!
Felicitari pentru bebe mic..sa dea Dumnezeu sa fie sanatos ca restul vin.
Si uite-asa se mai duse una..si se imputineaza gasca celor fara de copchii:((((((((
Pai cu cine nene sa il fac? Cand ovulez el e in delegatie...acuma e la servici..de trei nopti sta sa termine un proiect , ca stiu astia ca pleaca si tre sa-l termine..asta noapte a venit acasa cand trebuia sa plece...asta-i viata?
Si ma mai intreb de ce nu fac copil..pai cu cine? Dac sta tot mai mult plecat , raman mai repede nevestele de vaporeni , gravide!!
Ma rog o sa vina si vremea mea.
Voi restul..Arianna Marinika ARDE...nu mai scrieti?
Maria??? Hello ce-i cu voi?
Hai pa..ma duc sa fumez.
http://tt.lilypie.com/0rn2m4.png
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Arianna_M/Arianna_M.jpg)
Arianna_M spune:
Neatza...
Mai Cry ....eu sunt aici in umbra....ma pregatesc sa te intampin cu ceva bun...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_dicut/monica_dicut.jpg)
monica_dicut spune:
Neatza si de la mine
Ceva bun cu ochisori Dana ?
Eu n-am mai scris ca sunt cam deprimata. Azi ma duc sa-mi iau rez analizelor de la Fundeni si imi cam tzatzaie dosierul. Vreau sa sun si la Sanador sa vad dc mi-au iesit o parte din analize... of ca stau cu un stres cat casa ca nu prea mi-e bine deloc
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Alinutzo pai e frumos ma mama sa mergi asa pe burta??????(asta daca mai poti sa o faci)
FELICITARI!!!!SARCINA USOARA SI BINE AI REVENIT
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
Gabitza1977 spune:
buna fetele!!!
alinutza, bine ai revenit!!!!!! si felicitari multe-multe pt , sa ai o sarcina usoara-usoara si un bebic sanatos tun!!!
monicule, iti tin pumnii sa fie toate analizele bune, Doamne ajuta!!!!
Crisule, daca nu mai reusesc sa intru pana pleci spre tara, iti urez o calatorie usoara si placuta!
Noi suntem bine, papam si dormim, deja am inceput sa facem un pic de obrajori mai grasuti. Am fost la doctor si a luat bine in greutate, deci suntem in parametrii normali!
Va pupacesc mult-mult pe toate!!!!
mami de Denis Stefan
pozici: http://good-times.webshots.com/album/568641153skYXAO?vhost=good-times
claudinna spune:
Drum bun, Crisa si mai vorbim, poate ajung si pe la Buc:)
a, lasa tigarile alea, ca vine bebe si se supara:P
Monica, bafta!!! sa dea Domnuls a fie bine!
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan