Aspirante cu vechime "medie" (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Pai povestea e cam asa: Am fost la 36 sapt si 2 zile la eco si mi-a zis ca bebe arata de 35 sapt, ca placenta e cam imbatranita ( gradul 2-3...pai si cat sa fie bre la varsta aia ??? ), ca bebe e mik ( 2500 kg)......si ca i-ar fi lu bebe greu la nastere...ca nu e ok ca e mik... si m-a programat pe 17.....am zis ca o renegociem cezariana la urm vizita....adik ieri....cand a zis ca am colul ffffff scurt si capul lui Gogu ffffff jos....si ca "nu vrea sa mai astepte"...nu a zis nimik de greutate sau altceva decat ca ne vedem luni.... Eu o tineam ranga cu "a ramas ca renegociem"...el zicea" pai nu stiu cat ar mai dura sa se declanseze, eu nu-ti provoc nasterea......"
Cert ca e ca e un doctor bun, am incredere in el si merg pe mana lui,ce sa mai fac???...plus ca o prietena a nascu natural cu el si nicio secunda nu a incurajat-o la cezariana...d'asta banuiesc ca "stie el mai bine".....Ce parere ai???
PS: analizele de sange/coagulare, EKG bune toate

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 38+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ma eu zic ca daca colul este cum este si bebe intors poti sa nasti natural ,ca din cate spui tu nu ai niciun risc de suferinta fetala la o nastere naturala.Placenta normal ca are gradul 2-3 la 35 de saptamani ,Iosup a zis asta?
Cat despre greutate nu stiu ce sa zic ca eu sunt patita rau ,la 37 de sapt avea 2700 si la 39 cand am nascut avea 3600 deci mi-e greu sa cred ca la eco au cantarit corect si in afara de asta sunt f multi copii nascuti la 2500 sanatosi tun.
Acum tu hotarasti

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Nu Iosup...eu sunt la Herghelegiu....si la 36 si 2 zile arata de 35 dar varsta era de 36 si 2 zile.....nici nu mai stiuce sa zic...decat ca psihic m-am obisnuit cu ideea ca nasc luni......dar stii cum e...cu soarta nu te pui...pana luni mai e "putin" dar "mult"

...Vine unla mami...

LAURA 38+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Nu stiu ce sa iti spun ,mie una mi se pare ciudat sa stabilesc eu ziua in care sa se nasca copilul .Acum daca s-a hotarat asa asta e si ai dreptate pana luni se intampla multe.El vine daca te apuca cand nu esti programata?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Daaaa,vine.....sau la prietena mea care a nascut noaptea a venit....nu am auzit reclamatii ca ar avea "somn greu" nici el...nici anestezistul ....sper sa nu-i ia batranetile acu

...Vine unla mami...

LAURA 38+ Deniel Alexi

AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Buna dragele mele!

Imi cer scuze ca abia acum reusesc sa intru si sa va dau personal vesti despre mine. Va multumesc mult pt felicitari si ii multumesc mult lui Maryb ca v-a transmis si voua sms-ul dat de mine din spital.
Noi suntem bine, doar ca eu sunt foarte obosita, suntem inca in faza de acomodare unii cu ceilalti.
Bebe e cumintel, papa laptic de la mami si doarme bine. Cam la 2-3 ore se trezeste sa pape, asa ca sunt franta... dar foarte fericita!
Va pup pe toate cu drag si va pun cateva poze pe linkul de mai jos.

http://community.webshots.com/album/568641153skYXAO?vhost=community

Cand o sa mai prind un pic de timp, mai intru.

Cu drag,
Gabitza.

Mergi la inceput

Gaby am anuntat si la odisee....ca erai data disparuta......Poate ai timp pana luni sa-mi povestesti si mie una alta de cezariana si cum te recuperezi......as avea nevoie de niste info "proaspete"...pupi

...Vine unla mami...

LAURA 38+ Deniel Alexi

AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Gabitza, bine ati venit acasa. Sa cresteti mari si sanatosi

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Gabita bine ati venit acasa in formatie de 3. Sa iti traiasca bebe este foarte frumos

Alexa pumnii stransi, sa ai o nastere usoara si un bebe perfect si de nota 10!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Buna dimineata fete cucuiete!
Haideti la cafea ca e gata de mult.

Gabitza bine ati revenit acasa tu si bebe!
Alexa bafta pentru luni.

Restul gagicilor? Ce facem astazi?

oana
"Success comes before work only in the dictionary."

Mergi la inceput