Dilema...morala

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

eu cred ca cei din afara trebuie sa iba drept de vot atita vreme cit au pasaport. daca s-au ostenit sa isi faca pasaport romanesc inseamna ca le pasa de ce se intimpla in tara si de ce sa nu voteze?
In plus exista multi romani in strainatate. si aceai tb. sa voteze.
Eu as da carnetul de sofer la 25 ani iar voteare de la 21. Problema pensionarilor nu o abordez pt ca nu ma pot pronunta. e la fel ca si cum ai psune gata le luam carnetul de sofer la 60. mai sint in stare sa conduca, desigur. nici macar nu se iese la pensie la 60. cum sa interzici de pilda unui prof. univ. de 60 ani sa nu voteze? sau medic chirug? sau actor? Nu se poate/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Eu n-o sa votez, desi am plecat doar de un an din Ro. Pentru ca nu mai sunt la curent cu ce se intampla in Ro din punct de vedere politic, pur si simplu nu m-a mai interesat. Am votat de fiecare data de cand am dreptul acesta si sunt imediat 20 de ani. Increderea mea a fost stirbita de cei pe care i-am votat, in mai multe randuri. M-am desprins in ultimul an de politica din Ro, n-am ascultat nimic din promisiunile celor care asteapta voturi. Astea sunt motivele pentru care in acest an nici eu si nici sotul meu nu ne vom exercita dreptul la vot.

Dar consider ca cei care traiesc in afara Romaniei si sunt la curent cu toate discutiile si dezbaterile politice si au drept de vot, sunt constienti ca merita sa voteze, sa o faca. E dreptul lor si e foarte bine ca il pot exercita.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Mik, woaw, cit timp ramineti in Mexic? Va mai intoarceti in Franta?

Eu ma interesez de politica, fie ea romāneasca, frantuzeasca, americana, etc in destul de mica masura. Adica nu ma apuc sa ma uit la dezbateri televizate, dar citesc, uneori, articolele aparute in presa dupa aceea. Politica exterioara romāneasca ar putea sa influenteze viata mea de aici, dar asta teoretic, pt ca toate partidele cu sanse au acelasi program - Europa, NATO si nu se deosebesc prea mult la capitolul asta.

Insa bun, sa zicem ca sint de foarte buna credinta si cred ca Vadim (sau Iliescu...) e "salvatorul patriei". Vi s-ar parea corect sa votez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Marox, ca e sau nu corect-depinde cine judeca asta, nu? Corect insa e sigur sa-ti exprimi opinia, asa cum o fac atatia altii care voteaza cu Vadim sau au votat cu Iliescu. De regula insa cei care au plecat din tara nu prea au cum sa voteze astfel

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilse

Eu sunt de acord cu Rufus doar referitor la cei care locuiesc in strainatate, sa fiu sincera nu prea mai sunt la curent cu politica romaneasca, deci pentru mine ar fi niste nume si atat, bine nu stiu ce pondere au cei dinafara ca sa faca cumva diferenta asa de mare la alegeri...la olandezi da votez, caci stiu cu se ce mananca la momentul asta politica lor, stiu nume, partide, ce vor, dar vorba ta, daca m-as muta si de aici, si n-as mai sti nimic si nici nu m-ar mai afecta, cumva mi s-ar parea corect sa nu intervin in procesul asta.
Rufus, dar cu cei intre 18 si 21...ei de ce nu? doar daca ai carnet de conducere de la 18 cumva mi se pare o responsabilitate si mai mare.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Cred ca stim mai bine decat multi romani din Ro, ce se intampla in politica romaneasca. Daca ma uit zilnic la realitatea tv, tvr si protvintl, crezi ca nu sant la zi cu tot ce misca in tara mea?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput