Puiuti de Randunici 2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bravo Roxanici pt. primul dintisor!!
Mai, nasoala treaba cu comenzile astea...pastrati si voi hainutele pt. fratiori si surioare , daca nu le mai vin la astia mici

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Am pastrat mai Bubu, dar daca nu sunt pe acelasi sezon?? Si mai trebuie si noi, nu? ;)

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

repede si eu 2-3 cuvintele, ca am in ingrijire 2 pacienti acum ....
cami i-am luat doar o pereche, de testare, ca sa vad "timpul de supravietuire"
clau nici eu nu zic hop....sa mai poarte sosetelele si apoi mai spun daca la fel de bine i-au stat in picioare si dupa mai multe purtari, spalari....
mimo poate doar are si vladutu o perioada mai "tomnatico-melancolica" si nu are el chef de papat hipp-ul...
ha, ha, bubu noi tocmai am terminat varza cu carnati
ce tiza frumusicaaaa....si loooz.....si asortata si cu floricelele din parc .....si nici mami nu e mai prejos
am vazut si vampirutul nicoletei...murdarici o fi el, dar ochii frumoooooosi ca nici nu te mai uiti la boticul murdarici
ursuuuuu esti bine? da si tu un semn micccc
ariel biata de ea e obosita si suparata ....teo-boy e bolnavior, si tot cu febra mare, si plange ...asa ca nu apare la buhuiala .... sa se faca bine teo!

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am uitat sa va spun ca am inregistrat o mica victorie aseara...aveam un san plin dupa amiaza si l-am muls, iar seara i l-am dat cand era semi adormit, am scos tzitzi si i-am bagat bibele..tras-impins-mestecat, l-a supt, erau cam 80 ml!..in schimb azi dupa masa, am zis sa incerc si cu cerealele, i-am facut putine, cam 50 ml apa si o lingura de cereale, dar n-a mers de data asta, l-a rontait si l-a scuipat de numa..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

apropos de piciorusele grasute ale iepurasului meu ....mai, eu cred ca e ca ciocolata aia aerata , e pufoasa, ca are doar 7360 de grame si 70 de cm....si la cum manancaaaaa, nu ajunge curand la 8 ....

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

am uitat sa va spun ca am inregistrat o mica victorie aseara...aveam un san plin dupa amiaza si l-am muls, iar seara i l-am dat cand era semi adormit, am scos tzitzi si i-am bagat bibele..tras-impins-mestecat, l-a supt, erau cam 80 ml!..in schimb azi dupa masa, am zis sa incerc si cu cerealele, i-am facut putine, cam 50 ml apa si o lingura de cereale, dar n-a mers de data asta, l-a rontait si l-a scuipat de numa..

...brava luny pentru victorie...da' acu nu forta si tu norocul, stii ca "au senzori" copiii astia

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Si eu tot repede, ca sunt varza de oboseala ....
De facut, v-am zis ce-am facut ...am uitat sa mentionez cati km de parc am batut, de data asta in IOR ca m-am intalnit cu o prietena...Clau, te-am cautat dar nu te-am gasit Intr-adevar se lucreaza mult acolo si e cam complicat cu carutul, dar a inceput sa capete fata (eu n-am fost de vreo doua luni ) si mi-a placut...eu am innebunit cu peisajul toamna asta...atarnau salciile colorate in apa lacului, o nebunie...ieri am strans din parc crengute de pomi, de toate culorile, am venit acasa si am facut aranjamente de toamna...am decorat toata sufrageria
Am vorbit si eu cu Arielsi nu e treaba tocmai buna sper ca dimineata sa aud de bine, de foarte bine chiar
Am mai vazut poze cu Tea grasunita si mumusica si cu Matei ochi frumosi care si-a pictat gurita cu rosu ca sa nu-l deoache mamicutele
Lianaspor la doftoriceala si maine sa auzim de bine si de la voi
Tuchicand vine?
Ursulicaai luat examenul?
Bubu eu zic sa nu mai faceti dusuri la 2 noaptea, ca deranjati Si Lunyla fel
Gata, sa se refaca si oamenii mai in varsta care merg pe "rezerva de la baterie"

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

mimooo arata-ne si noua aranjamente de toamna!!
nu zic ce faceam noi la 5 dimineata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lianam

Citat:
citat din mesajul lui luny

...brava luny pentru victorie...da' acu nu forta si tu norocul, stii ca "au senzori" copiii astia

Liana, mami de Teo

aa, pai m-am linistit dupa faza cu cerealele de azi..doar daca ma iar lapte in plus mai incerc..
i-am luat canita de la Nuk de la 8 luni..musca motul ala, da cu ea de pereti,dar sa mor daca va trage vreodata din el!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Da, Mimo, baga poze s avedem!

Luny, noi dimineata nu putem, de frica ca se scoala Vlad , asa noaptea, e intuneric, ne inchidem usa si gata
Dar aseara chiar nu facusem nimic...randunoiul venea saracul de la munca, s-a dusuit si s-a culcat...

Va pup, nb
Azi ma retrag in glorie, am cam frecat menta, m-am plimbat in Mall, am papat la KFC, am dormit la pranz, am stat!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput