Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (79)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Va rog frumos sa nu mai vorbiti de kg, ca ma panichez si ma stresez! Eu sunt tot timpul cu foamea in gat si nici nu imi trece prin cap sa tin regim, ca bebe are nevoie de substantz nutritive!

Sa fim noi sanatoase si bebeii nostri sanatosi si vanjosi!

Eu am luat aproape 10 kg, deci nu am cum sa respect greutatea de 12 kg la 40 sapt.

Pup burticile cu pui

Bee27+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

12 la 40 de saptamani,hai ca mai deprimat complet. nu mai vreau nici o reteta de torturi...pai si eu cu restul de kg ce sa fac??? ca sigur mai pun pe mine...

28S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Bee dar de ce 12 ca ma sperii tu pe mine acum.....Mie mi s-a spus intre 13 si 15 ca trebuie sa iau si am luat pana acum 9.5-10. Daca ne gandim ca in ultimele 3 luni se pune cel mai mult ar trebui sa ma impusc

Dar eu nu ma agit, merg pe principiul GRASA SI FRUMOASA decat sa ma infometez ca as manca si biroul.... Oricum toata viata m-am vaietat ca sunt slaba, poate imi da doamne doamne acum sa ma satur sa nu mai cer....ca toata viata ma rugam sa ma mai ingras si eu putin....

27+ Vlad Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Lisa hai ca m-ai facut sa rad cu poftasi cand rad cu pofta ma doare burta......

Dupa ce a scris Bee parca le vad pe toate fetele dandu-se cu capul de pereti de stres si nervi ca au prea multe kg.....

Bee pai tu ce ne faci??????????????????

27+ Vlad Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Eu nu mai vreau sa ma gandesc la asta . Deja am agitat micutzul, a inceput sa faca tumbe prin burtica.

Las' ca maanca mami cat e nevoie sa te faci tu mare.

Pupici la burticutze "grasutze"

Crisspy 25 sapt Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Eu nu mai vreau sa ma gandesc la asta . Deja am agitat micutzul, a inceput sa faca tumbe prin burtica.

Las' ca maanca mami cat e nevoie sa te faci tu mare.

Pupici la burticutze "grasutze"

Crisspy 25 sapt Razvan

Crispy, nu vreau sa-ti stric cheful, da' zau ca nu creste copilul dupa cum mananci tu, cresti tu. Intentia mea nu e sa fiu rea, asta e realitatea.
Da' multe pot fi apa retinuta in organism, greutatea lui bb, lichid amniotic etc. Hai ca poate nu-i asa grav.

Daca va incalzeste cu ceva si eu am luat 12kg pana acum, si mai iau.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 30+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Bebelusi_hai ca doua saptamani trec f repede!oricum el si-a dovedit dragostea fata de tine ca din prima la tine s-a gandit si la bb!acum tu prin faptul ca il incurajezi sa mearga ii dovedesti la fel si ca esti f puternica!oricum e spre binele vostru!
eu sunt cosmeticiana!inainte de a veni aici am lucrat in Buc pe langa un salon in piata Domeni!acum aici profesez particular!

sa nu intram in subiectul kg,vi-am spus ca de 3 ori ma pus pe cantar!oricum am un cap cat altii doi!

Edina `de 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Asta stiu , ziceam si eu numai asa de incurajare.

Eu nu mananc deloc mult, ma gandeam ca poate este si de la vitaminele pe care le iau. O sa vorbesc si cu doctorita saptamana viitoare cand merg la control sa vedem ce putem face.

Anyway, la cura de slabire nu ma pot pune pentru ca altfel ar insemna sa-l privez pe micutz de cele necesare.

Crisspy 25 sapt Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

vai ce a prostului am scris "am lucrat pe langa un salon"
adica pe langa piata Domeni intr-un salon!scuze

Andrea_hai ca ne luam de mana!

Edina `de 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Eu am luat 7 kg, m-am cantarit aseara.

bebelusi convinge-l sa mearga. O sa regrete daca nu se duce, pierde o sansa cu care s-ar putea sa nu se mai intalneasca.
Broker de asigurari zici? E bine de retinut
Eu sunt avocat. Da` nu te gandi la avocatul ala de tip clasic, nu merg in instanta, fac parte din asa numitii "avocati de afaceri".
Ceea ce in momentul asta regret ca tre sa dau o opinie pe niste norme BNR si nu-mi place de loc

andreea ia uita-te tu pe site la mothercare la babasling, vezi daca nu iti convine ala. Se poate folosi de la nastere si exista in magazinul din Dorobanti (am sunat eu sa intreb).

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 29+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput