Rugaciune colectiva pentru a dobandi prunci (21)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

kora , imi pare atat de rau ...
am fost intr-o sedinta , destul de dura cu conducerea , insa desi nu am iesit chiar bine de acolo , mai ales ca nu aveam absolut nici o vina , nu m-am simtit rau .. insa cand am citit de rezultatul tau ... mi-au dat lacrimile ...imi pare nespus de rau ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Kora nu am cuvinte, stiu ca sperantele au fost mari. Sper ca perioada asta de post sa te insenineze duhovniceste
georgia_c multumim ca ne dai vesti despre scumpa de Livsy pe care o intelegem ca nu a mai trecut un timp pe aici si pe care o asteptam cu bratele deschise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Kora: Nu-mi gasesc cuvintele....Imi pare tare rau.....Fie ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa aiba grija de tine si de sotul tau si sa va ajute sa treceti cu bine peste aceasta perioada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Multumesc tuturor!Speranta si credinta nu m-au parasit,dimpotriva, m-au intarit!Am sa merg inainte cum o fi voia lui DD!Intr-o buna zi tot voi avea un bebe al meu sau adoptat!Poate cand voi intelege care e de fapt menirea mea pe acest pamant...inca mai lupt si mai sper...!

Doamne ajuta-ne pe toate!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna fetele dragi si un post cat mai luminos! Sa ma ajute Dumnezeu sa pot tine si eu!

Fetele sa ma pomeniti in rugaciuni (sa-mi fie cu iertare indrazneala), insa am niste dureri ingrozitoare de spate si burtica.
Am fost la dr. si BB era ok, dar stau cu teama....va pup si Doamne ajuta sa ne tinem in brate pruncii cat mai curand

11 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea noastra

www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El

just "us" si casutza noastra si a lui BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Scuze ca nu am mai intrat, am avut o perioada in care nu m-am simtit prea grozav, dar nu asta e important ... am reusit sa vorbesc azi cu Valeria ... am o veste buna si una proasta: cea buna e ca bb mare respira singurel, deschide ochisorii, plange ... iar cea proasta e ca cel mic a facut hemoragie cerebrala de gr. 3 - abia azi i-a comunicat dr. Valeriei! Era foarte demoralizata, nici nu stiu ce sa mai spun ... Are nevoie mai mult ca niciodata de rugaciunile noastre! Doamne ajuta sufletelului mic, sa treaca cu bine peste asta si fara urmari si sa creasca amandoi mari si sanatosi!

27+
Inimioara meaRadu Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna fetelor, apar mai rar,. dar de citit va citesc, pe toate.
Bun venit fetelor noi , sa ajungeti cit mai repede la odisee.
Kora draga, al nostru sau adoptat cu siguranta vom fii si noi mame intr-o buna zii.
Cami, ma bucur ca bebelina e bine
Laurra, draga mea, poti lua linistita nos-pa , 1 la 4 ore pe zii, nu sta cu dureri ptr voi
ZisaCami, ai grija de tine si de burtica, Valeria, sa aiba mare credinta si incredere ca va fii bine , dd sa-i ajute copii sa fie sanatosi amindoi
va pup cu drag pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Cami,daca poti lua legatura cu Valeria,spune-i sa boteze amandoi gemanutii in spital,asa cum se poate face in cazuri de urgenta..Pe mine m-a botezat o asistenta cu agheasma,pe furis,ca eram in vremuri de restriste amintire si sa-i dea Dumnezeu sanatate,ca m-a salvat dupa ce statusem 3 saptamani la incubator.Te rooog mult transmite-i daca poti,pt binele copilasilor si al ei!!!Doamne ajuta sa auzim de bine!!!

Laurraa,daaa,ia No-spa la fiecare durere cum zice Meda,ca eu nu am stiu ca durerile de spate pot scurta colul si am stat cu niste dureri groaznice de spate vreo 2 sapt.Se modifica oasele bazinului,nu te speria.Poate reusesti sa ajungi la Sf.Maslu sau cineva sa mearga cu o hainuta de-a ta,ca mare usurare vei avea.

Kora,Dumnezeu sa te intareasca,sa treci cu bine peste tot greul,ca stiu ce inseamna si fiecare fata de aici cred ca are aceasta dezamagire mareee.Dar nu uita ca ce nu-i cu putinta omului,e cu putinta lui Dumnezeu.Asa ca el va randui prunc pentru tine cand va fi vremea.

Pupici pentru toate fetele noastre dragi si multa lumina in acest post,este un poast al bucuriei,care se tine usor,pentru ca se mananca mult peste.Doamne ajuta-ne!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

Fetelor, eu vin cu vesti nu asa bune ... Copilasul pritenei mele - cel nascut la 26 saptamani - s-a stins sambata. A facut stop cardio-respirator.

Ainigriv, ce regret cel mai tare este faptul ca, desi mi-ai spus ca e foarte important ca acel copilas sa fie botezat, chiar de catre mamica in ultima instanta, eu i-am dus aghiazma si atat ... nu i-am transmis acest lucru ... si nu cred ca i-a spus acele cuvinte de botez ... Imi pare atat de rau ... acel copilas s-a stins nebotezat ...

Nu-mi ramane decat sa ma rog pentru sufletelul lui ... caci m-a simt asa vinovata ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna dimineata fetelor
Ce dimineata trista
Imi pare rau pentru toti copilasii de care ati scris aici. Dumnezeu sa-i aiba in paza. Sa ne rugam si pentru puiutul Valeriei, sa se milostiveasca DD de el, si pt cel al prietenei lui ingeras, care, din pacate, nu mai este. Imi pare tare rau, speram sa incepem postul cu vesti frumoase si cu inima usoara.
Va pup.

"Si de as avea darul proorociei si tainele toate le-as cunoaste si orice stiinta, si de as avea atāta credinta īncāt sa mut si muntii, iar dragoste nu am, nimic nu sunt."-Corinteni I, cap. 13

Mergi la inceput