Gravidute prin FIV (25)
Raspunsuri - Pagina 8
nusy spune:
Marush, Madutz, Sima: multumesc
Si voua sarcini usoare in continuare!
Marush: multumesc ca m-ai pus pe listuta!
Nusy
6+
Mirela_1 spune:
Nusyc, bine ai revenit si de data asta pana la 40 saptamani.
AnaP, felicitari, sarcini usoare la amandoua.
Mirela
33+
nusy spune:
Julia, Mirelus: va
, multumesc mult,de data asta gandesc pozitiv si sunt optimista!Doar am un erou in burtica!![]()
Nusy
6+
kineta spune:
[size=2]SIMA1[/size=2]multumesc mai bine,in sensul ca petele maronii pt moment au disparut,sper definitiv,si cred ca au inceput greturile ,azi am varsat mai rau dimineata la 7,dupa am dormit pana la 11,ma cam doare si stomacul tot timpul,eu am si o gastrita si colecistita cr,nu cred ca am voie medicamente pt stomac,asa ca suport.OARE Malox am voie sa iau,stie cineva? TU ce faci ,cum te simti,ai greturi,pofte etc? te 

7+

sima1 spune:
Kineta sa stii ca si eu sunt bine.Mie mi s-au oprit greturile alea groaznice.Ma bucur ca esti bine.Sa stii caci chiar daca nu ai nimic la stomac tot asa dureri si arsuri ai din cauza sarcinii.Si eu m-am simtit bolnava la stomac nu gravida.Am avut niste dureri ,arsuri, crampe,balonari groaznice.Am vazut ca fetele luau ceai de ghimbir.La medicamente scrie daca se pot lua in sarcina.
10+

Ennni spune:

fetelor!!!
Am citit din urma si am vazut ca intreba cineva de mine (nu mai retin exact cine, mersi oricum ca nu m-ati uitat). Eu nu am mai intrat cam demult pe-aici, am fost ocupata cu mutatul la casa noua si nici net n-am avut, mi l-au legat de-abia acum cateva zile. Bine ca s-a rezolvat ca mi-era dor deja sa intru pe aici sa vad ce mai faceti.
Noi suntem bine, voiosi cat e ziua de lunga, bebicii mei 
imi dau desteptarea in fiecare dimineata pe la 6 si o tin intr-o joaca pana seara ![]()
![]()
.
Bun venit si felicitari
noilor burtici, sa aveti sarcini usoare si bebici
sanatosi.
tuturor
Eni
23+ 

cristinici spune:
de mult mi-am dorit sa scriu la acest capitol , dar timpul inca nu a venit pt mine, mai astept.
sa va dau o veste buna de la MiKI 01 :
"Sunt cea mai fericita mamica din luma. Avem un baietel sanatos, voinicel si f frumos de 3.550g si 54 cm"Sa-ti traiasca si sa va bucurati de el.
cristinici