Gravidute prin FIV (25)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Nusy, ma bucur tare mult ca bebelul e bine si o sa fie bine pana la capat, te inteleg prin ce treci dar de data asta va fi totul bine ai sa vezi.
Vroiam sa te intreb...de fapt eu sunt putin speriata....pana sambata aveam aproape zilnic dureri de burta si treceau cu nospa si uscosin...dar de duminica nu mai simt nimic...dar nici sanii nu ma mai dor cum ma dureau inainte decat la atingere putin..o fi de bine? eu sunt f speriata de sarcinile oprite in evolutie...abia astept sa ma duc maine la echo sa vad dc e totul bine...am niste emotii...de nici nu mai dorm...azi am implinit 6 sapt
Va doresc tuturor sarcini usoare si bebei sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

NUSYma bucur ca esti bine .AYDAnici pe mine nu m-au durut sanii,si nici nu ma dor,uneori sunt mai tensionati dar nu tot timpul,si eu am avut obsesia cu sanii,acum i-am lasat in pace,fiecare organism reactioneaza in felul lui.Nici greturile nu sunt f intense ,fata de cum ma asteptam,dar nu mai iau in seama nk,astept doar ecografia de sapt. viitoare cu emotii sa vedem cum stau.Iti doresc si tie bafta.FETELOR care ati nascut CARMEN,MICKISA va traiasca bebelusii sa fie sanatosi,si nastere usora celor ce urmeaza

9+

Mergi la inceput

Multumesc mult kineta.Nici eu nu am greturi..f rar dc nu-mi place vreo mancare simt un pic greata dar nici pofta de mancare nu am. Abia astept echo de maine sa vedem si cati sunt..Ar tb sa nu ma mai gandesc atat la simptome si sa fiu increzatoare ca bebe e bine
Tuturor va doresc sarcini usoare, nasteri usoare si bebei sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ayda, Kineta: multumesc,

Ayda,iti tin pumnii maine la eco.Mie, cand mi s-a oprit sarcina in evolutie ,mi-au disparut somnolenta si oboseala,plus ca am avut sangerarea.Sanii,insa,continuau sa fie mariti. Si eu sunt speriata rau de opririle in evolutie,de aceea sunt atenta la toate simptomele pe care le am...Te pup si bafta multa maine!

Nusy 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Nusy,iubita,ma bucur din tot sufletul ca bb e bine si ca i-ai vazut inimioara Sa stii ca si eu am patit-o o singura data in toata sarcina si tot la 8 sapt cu sangerarea.Mi s-a spus atunci ca poate fi de la intinderea ligamentelor...Sper din toata inima sa nu mai ai astfel de sperieturi si sarcina sa decurga normal si firesc pana la termen

Carmen:sa va traiasca baietelul,mamica fericita!Sa fiti sanatosi,iar tie refacere cat mai rapida!

Ayda:sa stii ca pe mine nu m-au durut sanii decat foarte putin la inceputul sarcinii si au inceput acum,de vreo saptamana sa fie mai tensionati.Eu stiu ca nu se poate sa fim linistite,dar gandeste-te ca nu toate sarcinile sunt la fel si nu inseamna ca daca pe unele dintre noi ne dor sanii,trebuie sa doara pe toate gravidutele

Noi suntem bine,dam din picioruse si din fundulet(cred) toata ziua,de face burtica valuri-valuri De cateva zile ne-am mutat in casuta noua si curand o sa ne apucam de cumparat lucrusoare de bebelus.Yuhuu!!!
Astazi am primit si kit-ul pentru celulele stem,deci...se cam apropie....

Va pupic pe toate si aveti grija de burtici si de bebici

------------------
Flori 34+

Mergi la inceput

Flori, multumesc mult de raspuns.Eu eram putin speriata ca zilele trecute ma dureau sanii mai tare si de vreo 2-3 zile ma dor putin, decat la atingere...dar vorba sotului, nu se poate sa fie in fiecare zi la fel sau toata sarcina..sunt zile cand dor mai mult si zile cand dor mai putin sau deloc
Iti doresc sarcina usoara, mai ai un picut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Felicitari Carmendu! refacere rapida! Sa cresti mare si plin de noroc bb Victor!
Cand va vad pe voi ca sunteti apat de aproape de final, iar eu nu am ajuns nici la jumatate...
La inceputul lui dec am programat morfofetala. Voi ati facut-o la mai multi dr? sau e suficient unul singur?
Aseara ne-am jucat un pic cu bb! eu cred ca misca ceva pe acolo dar nu sunt sigura. Azi vom experimenta din nou! Toata lumea ma streseaza cu intrebarile de genul: Nu misca?
Ba misca dar in felul lui! Oi fi nesimtita. Asta e concluzia!
Celor aflate pe ultima suta de m spor la cumparaturi si decorare camera bb/i!
Hai Moniland cu intariri!

Bq 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Pupici, fetelor !

Nusyca, of ce sperietura cred ca ai tras, bine ca vii sa te vada si Rotaru, ca in doctorii din Tulcea nu stiu ce incredere poti sa ai... Oricum, indiferent de cauza sangerarii, eu zic sa-ti iei macar 1 saptamana de concediu si sa stai mai mult in pat, trebuie sa te protejezi, parerea mea. Da-ne vesti despre tine.

Bombonique, stai linistita, ca o sa ai timp sa simti si miscarile... nu e o regula sa le simta toate mamicile la fel. Tu cum ai placenta ? Ca daca e anterioara (eu asa o am, de ex.), cica se simt miscarile mai putin, pentru ca placenta e chiar in fata, intre burtica si bb, deci functioneaza ca un scut, oarecum. Fetele care au placenta posterioara (in spatele bb-ului) sau fundica (sus, langa stomac) simt miscarile mai bine. Eu cam pe la 20 sapt. am inceput sa le simt bine, iar acum primesc suturi la greu.

Aida, nici pe mine nu m-au durut sanii tot timpul, cand da, cand nu... chiar nu e o regula.

Valeria, Dumnezeu sa vegheze asupra voastra...

Flori, sa stapaniti sanatosi casuta si sa fiti fericiti in ea alaturi de bb !

pozici

rami 26+ Ilinca Maria

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirela_1

Fetelor azi am fost la eco, colul meu s-a mai scurtat putin (1,83cm) dar e inca inchis, bebelina e coborata cam mult (si doar i-am zis ca nu o scot pe acolo), sper din tot sufletul sa mai stea macar pana implinim 36 saptamani, daca mai sta pana la 37 o premiez. Dr mi-a zis sa stau in continuare in pat, situatia nu mai e asa disperata, daca nasc acum nu e chiar un capat de tara, dar mai bine sa mai stea un pic. Insa parca nu a crescut asa mult fata de acum 2 saptamani desi dupa parerea ei e in termen.

Mirela 34+

Mirela, bineinteles ca va sta in burtica atat cat trebuie ! Stai in patut si ai grija de tine si va fi bine, o sa vezi!

Madi 34+ Papadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Rami,sar'mana mult

Ayda si sarcina usoara in continuare.

------------------
Flori 34+

Mergi la inceput