Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (218)
Raspunsuri - Pagina 9
ANDREEA11 spune:
Cris a reusit sa ma faca sa plang
. Nu vrea sa ia deloc siropurile, nici cu lingurita, nici dizolvate, nici cu pipeta. Nu vrea si punct.Nici fortat nu i le mai pot da!!!!!! Imi vine sa nu i mai dau nimik. Sunt asa de suparata pe el!!!!!!!!
cecilia L spune:
Am ajuns de la intalneala cu fetele, super frumos.Eu am fost bineinteles cu Cristi si ne-am intalnit cu Sabina Y si Erica, Luy si Maria, Teodora si Sim. A fost frumos, pacat ca Teo si Sim au trebuit sa plece, noi am ramas pana la 4 si ceva, apoi am plecat la o plimbare, mai bine zis sedinta fota in parc, acum nu va ganditi la sedinta foto a lui Stefan ....mai dupa aparatele noastre foto. O sa incarc pozele mai tarziu, cele facute de Luy le mai asteptam, au venit bunicii in vizita si iar nu mai are acces mami la calculator.
Pot sa va spun ca Sabina si Erika sunt nicte dulci,Erica este o frumoasa si are niste ochi frumosiiiiii( are cu cine semana)...si nu-i tace gurita nici o clipa, iar pe Maria daca o auziti va topiti, spune atat de multe cuvinte si stie atatea lucruri...m-a fermecat.
Revin cu poze mai tarziu
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
cecilia L spune:
Aniast sper ca esti acasa si esti linistita.
Anisia daca vb cu Andreea da-ne si noua de veste.
Am vazut poze cu Robert si Adelina superbi protagonistii.
Sabina, bine ca nu s-a intamplat nimic grav, a trecut si Gheo este bine...de unde pana unde tu mama denaturata, nu mai spune asa niciodata, esti o mama fff buna.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
melaniatud spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui greyeras Fetele care faceti comanda la babypoint cum procedati la livrarea coletelor. Le ridicati voi, se trimit prin posta romana si cat dureaza de la comanda pana la livrare in zile? Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007) |
Comenzile ajung acasa la o madama Samuel o cheama si mergi acolo si le ridici. Dupa ce dai comanda primesti pe mail o factura pro forma si apoi poti intreba tot pe mail ziua in care ajung la Bucuresti si tel lu madam samuel (ti l-as fi spus dar nu-l am la indemana acum...mai ales ca mie mi le ridica mama).Asa si cand ajunge coletul o suni pe madam si te duci si il ridici.Pt Sibiu, Timisoara si Bucuresti livrarea e gratuita.Pt alt oras primesti coletul de la un curier pe care il indici tu dar tb sa platesti pt greutate.Si daca iei multe borcanele te cam costa
melaniatud spune:
| citat din mesajul lui crishtina Am mai pus si eu niste poze cu Robert http://good-times.webshots.com/photo/2077934790101842919eRSRza Crishtina & Robert09.09.2007 |
Sa-ti traiasca frumuselul!
melaniatud spune:
| citat din mesajul lui greyeras Pun si eu catvea poze cu mandretea mea de fata, ptiuu.... ptiuu..... na ca mi-o laud singura. http://www.flickr.com/photos/21859608@N04/3008248954/in/photostream/ Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007) |
Are niste ochi superbi iar in poza aia unde plange ti se rupe sufletul!
Ce avea?
papanash spune:
Greieras, pachetul il primesti chiar acasa daca vrei, mai platesti curierul doua sute de mii. si renteaza daca stai departe de madam samuel,care sta in giulesti.
Marunzika, m-am pierdut in pozele cu printesa, foarte frumoase. am eu asa o vaga banuiala ca seamana cu tine nu numai la fizic
, de-aia te tine asa pe jar. Mama ta ce zice,n-ai fost si tu la fel ? Pupici multi de la noi pentru voi 3 
Cecilia, astept pozele, mi-e asa dor si de Maria ochioasa-frumoasa si de mamicile care-au fost acolo, de japonici ce sa mai zic, de-abia astept sa le vad sa le pup
Cristi cum mai e ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
mihailescu teodora spune:
Am aparut si io in zona,sper ca nu ,,la spartul targului''![]()
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
mihailescu teodora spune:
Eu ma declar inamorata pe viatza de micutza Erika japonica
!
Mami,m-a fermecat total migdalata ta!

Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
greyeras spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui melaniatud
Are niste ochi superbi iar in poza aia unde plange ti se rupe sufletul! Ce avea?Melania, mamica lui Tudorica fara frica (05.10.2007) |
Abia ce ii cumparasem manusi si vroiam sa vedem cum ii vin si ea nu vroia neam sa i le punem, iar noi parinti denaturati nu mai puteam de ras ca era tare haioasa.
Multam de detalii.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)