Ce faceti ca sa scapati de stresul cotidian?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

alint matzele...
relaxare garantata

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

,asta fac si eu...in momentul de fata(am avut o zi de cosmar pina la ora asta),acum incerc sa imi dau mitza jos de pe umar ca vreau sa scriu si io ceva :).Citesc ceva pe DC dupa ce imi rezolv treburile si daca imi place sau ma simt utila intervin in discutie.
Cu asta ma relaxez.

Aniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Eu imi trimit copiii de-acasa si raman doar cu Tora. Se intampla (aproximativ) o data pe luna (in we) si e foarte, foarte relaxant. Evident, si pentru copii...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Eu ma joc pe computer, am un joc d-asta de-a lu fii mea, around the world in 80 days, inca unu de potrivesti geanta la fusta, pantofi, etc, iti faci magazin de toale de-ale lu fii mea cum am zis.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Eu intru pe DC.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Ascult muzica si mangai pisicile, uneori mai intru pe forum sau urmaresc ceva la tv.

si
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)
FOTOmhldvrcBrasov2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

1. O baie cu hidromasaj........
2. O muzica buna.............
3. Un pic de internet........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

io nu planific mai mult decat pot sa fac, de preferintza un lucru pe zi :) in schimb imi planific si tin cu dintii de pauzele mele - cam tot ce ati spus si voi - baie cu arome, citit, forumit, stat degeaba, holbat la tv, iesit la o cafea, stat o zi intreaga in pijama si alte maruntzishuri care de fapt is viatza mea.

daca planifici sau ii musai sa faci mai multe lucruri pe zi, incearca sa le pui pe o lista de prioritati. si maine e o zi!

nu mai dau demult o importantza majora serviciului. imi place ce fac, fac cu placere, respect deadline ... dar nu ma dau de ceasu' mortzii

incerc sa nu ma enervez pe lucruri ce nu depind de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

eu sint om practic.Iau o pastila de relaxare si se intimpla sigur sa ma relaxez.sau beau un ceai cu de toate pentru relaxat.(nu dati cu pietre in mine,va rog)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingeras70

eu sint om practic.Iau o pastila de relaxare si se intimpla sigur sa ma relaxez.sau beau un ceai cu de toate pentru relaxat.(nu dati cu pietre in mine,va rog)

Ma "relaxez" si io la serviciu citind metodele voastre, tot e vineri azi.

Ingeras, ai fost de coma , chiar ca esti un om practic. Dar te intreb foarte serios acuma: ce pastila obisnuiesti sa iei sau macar ce ceai? Zau ca mi-ar trebui si mie, dar de obicei am evitat sa iau ca sa nu devin prea "bleaga".

Eu ma relaxez ORICUM atunci cand doarme copilul. Indiferent ce-as face, tot relaxare se cheama. Cand e treaz...vai si-amar - ma rog, intelegeti voi .

In schimb la serviciu ma relaxez si scap de stres cu...voi (desi, recunosc, uneori ma si enervez p-aici ).

Weekend relaxant tuturor!

Bedrosmart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

ma uit la SEINFELD
dupå 3 episoade sint ca noua

Ile, mami de Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Mergi la inceput