Ce faceti ca sa scapati de stresul cotidian?

Ce faceti ca sa scapati de stresul cotidian? | Autor: Tzuni

Link direct la acest mesaj

... io ma retrag intr-un colt de casa, noaptea, cu lap-top-ul in poala si ma uit la fime. De obicei de groaza. Dar poate aveti si voi sugestii...

Editez:
am avut o perioada in care stateam in cap minute in sir si ascultam Laurie Anderson (unii zic ca-i muzica de sinucigasi).

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Tzuni, in cap? pai.. si... cum... si..era bine? si eu stateam in cap pana sa-mi fisurez o coloana era sa zic, o vertebra... si sa ma ingras 928924.23 tone...

-eu intru pe forum dependenta bat-o vina.
-Friends, garantat relaxare imediata
-ma uit la filme lung metraj vechi si bune si dezvolt fobii ( -Pasarile, Psycho etc.) sau la un film mooshy, sa-mi curga lacrimile siroaie...
-sau, daca am deja un inceput de relazare, bag o carte buna. sau dupa caz o carte medicala, ceva cu pediatria. pediatria de urgenta, cum sa eviti greselile comune ale pediatrului )toate carti pt dr... sau am niste flash cards cu info de baza pt pediatrie, cardio in urgenta... d-ale mele.
-saaaau, stau cu al meu consort si ne uitam la un film, vb despre toate problemele mondiale si nationale si familiale...
-sau dorm !!!

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Pai daca e "cotidian"...mai are sens vreo incercare?

Doar si maine mai e o zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

eu fac o baie cu ceva saruri si apoi ma joc cu copii...ma relaxez foarte bine asa!

Kari

Ferice de parintii care pot invata, caci cunostinta aduce intelegere, iar intelegerea aduce dragoste!
Old Union Reminder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moruna spune:

sunt multe feluri in care pot sa ma relaxez.daca nu sunt foarte stresata citesc.pictez pe sticla din carti de povesti,fac bijuterii din margele,impletesc(in ultima perioada nu le mai pot face atat de des ca andrei e mic si ma intrerupe des).ma uit la filme cu sotul meu seara tolaniti in pat(asta imi place tare mult)si cea mai noua metoda de relaxare e pentru mine sa ma uit la puiul meu cum doarme in timpul zilei(ma linisteste tare mult).

mami de andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

alint matzele...
relaxare garantata

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

eu (mananc) si ma uit la filme de groaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

1. Stau cu ochii-n televizor cam 30 de minute pe zi, seara, timp in care si mananc. Nu vad nimic cap coada ci doar franturi de filme/emisiuni (ce sa vezi in 30 de minute?). Dar in timpul asta creierul meu parca se goleste, nu trebuie sa ma gandesc la nimic.

2. Citesc 1-2 pagini dintr-o carte politista.

Ah, si forumez, evident .

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

si pe locul 2, goblenesc...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Ma uit la filme cu prietenul meu sau pur si simplu stau degeaba cu el, doar de dragul de a sta cu el :-)).
Daca sunt singura, atunci citesc sau pierd mult timp aici .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Pur si simplu ne jucam , alergam de nebuni dupa pitica noastra care se amuza foarte tare , unul din noi se ascunde iar celalalt ia copilu' si pleaca la cautat , ne jucam cu papitoii de plus si o invatam pe fetita care ce si cum, ne jucam cu mingiute , cubulete...cam asa sunt serile pe la noi pana oboseste
Noi asa scapam de stres

http://alina-vachim.magix.net

AVoogt

Mergi la inceput