Despre alocatie

Despre alocatie | Autor: Denisa

Link direct la acest mesaj

Buna,
am nascut pe 4 iunie.
Va rog sa imi spuneti daca pe luna iunie se da alocatie (luna in care s-a nascut copilul).
V-ati pus alocatia pe card? Am inteles ca este un comision de vreo 20%, Stiti ceva in acest sens? Merita sau mai bine mergem dupa ea? Daca din 210.000 se iau 20.000 comision atunci mai bine mergem dupa ea.

Mersi, Denisa&Diana

Denisa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Nu se da alocatia pe luna in care s-a nascut copilul.
Primele alocatii le primesti prin mandat postal, apoi poti sa le primesti intr-un cont deschis la o banca (pentru aceasta trebuie sa completezi o cerere la Directia de protectie sociala)
Comisionul este cel normal la operatiile cu carti de credit, merita daca nu scoti alocatia lunar. Noi primim alocatia in cont, si nu intentionam sa o scoatem pana la Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ierima spune:

Si eu primesc alocatia intr-un cont la Banc Post, fara comision, ridic 210.000 lunar; e adevarat ca nu e un cont curent ci un cont pentru alocatie copil.

Livia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela spune:

Si noi primim alocatia in contul de card (de salariu) al sotului de la BancPost. In principiu alocatia poate fi virata in orice cont bancar sau de card pe baza unei cereri. Comisionul de retragere de la bancomat este de 0,2% deci la 210.000 lei este de 420 lei.

S-auzim de bine!
Nela

Mergi la inceput