fetelor ce se intampla?prietenul meu nu are dorint

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Buna Sabine,

Parerea mea e ca voi doi trebuie sa aveti o discutie deschisa si foarte serioasa.Ar trebui sa afli din ce cauza s-a intamplat asta,poate are o problema de ordin medical.

Daca hotarati sa ramaneti impreuna si sa faceti un copil,partenerul tau nu trebuie sa stie cand esti tu la ovulatie,tu ai putea sa faci sex la comanda?

Iti doresc multa intelepciune,sa luati decizia buna pt. voi,indiferent care e aia.

Mult succes,

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

ada, la a-i spune ca sunt la ovulatie am renuntat de mai bine de un an ca mi-a spus ca se blocheaza.Problema e ca el nu o mai face deloc.el s-a blocat de trei luni incoace cand nu era vorba ca trebuie sa facem la date fixe pentru a avea un copil.daca ai citit mesajele mele el inventeaza motive pentru a nu face nimic

sabine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creasta spune:

Ce este mai rau,sa fii singur?sau sa fii singur in doi? o explicatie exista,ceva se intimpla,incerca sa gasesti dedesubtul.

Cind sunt buna,sunt foarte buna,cind sunt scorpie,sunt....PERFECTA!!!

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

nu vreau sa te amarasc, dar eu sincer cred ca are pe altcineva cu care o face bine-mersi.
chiar daca nu te-ar mai iubi, ar putea sa o faca cu tine macar sa se descarce... ca doar s-au mai vazut destul barbati care o fac cu o femeie doar ca sa se satisfaca, nu ca o si iubesc...
fii mai vigilenta si poate ai sa afli ceva, chiar daca e dureros, macar te lamuresti o data pt totdeauna ce om ai langa tine si daca se mai merita sa lupti pentru el sau nu.
bafta

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

pe mine ceea ce ma ingrijoreaza este faptul ca el are antecedente.adica un divort la activ introdus din cauza ca el nu era interesat de sex nici atunci.....o stiu pt ca am citit actele de divort inclusiv declaratia ei si a parintilor ei care spuneau ca ea se plangea ca el nu facea nici atunci nimic.La data respectiva am crezut ca intr-adevar a fost o minciuna, o casatorie de convenienta asa cum el mi-a spus mie dar acum inclin sa cred ca a fost adevarat.daca e asa intr-adevar el are probleme care nu si le recunoaste nici macar lui.din aceasta cauza nici nu se pot rezolva. ma gandesc ca astazi seara sa-i spun ca totul e gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clori spune:

In acest caz, probabil ai luat cea mai buna hotarare pentru tine. Daca are o problema si nu vrea s-o discute cu tine sau nu recunoaste, pentru a putea cere ajutor, atunci chiar nu vad ce ar mai fi de facut. Mai ales ca a mai existat o casnicie, terminata din acelasi motiv. Daca pentru el nici macar asta nu a insemnat un motiv suficient care sa-i dea de gandit ca are o problema care trebuie rezolvata... Gandeste-te ca ai fi putut descoperi mult mai tarziu, cand erati deja casatoriti, eventual cu un copil... Acum problema este mult mai usor de rezolvat. Ai grija de tine si suntem aici, alaturi de tine, daca ai nevoie sa vorbesti cu cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

poate se simte cumva presat psihic... si de aceea nu mai are chef.

Este ciudat ce spui despre primul divort... poate ca este totusi o problema medicala. Cel mai bine ar fi sa recunoasca si el si sa consulte un medic. Dar barbatii nu prea vorbesc cu placere despre asta :)))

Ingrid si Cristi 5 ani si 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Poti sa-i spui in seara asta ca totul e gata - in masura in care tu crezi ca nu mai este nici o sansa intre voi, ai luat hotararea sa te intorci si doar ii comunici.

Eu nu sunt convinsa ca este vorba de altcineva. Este posibil sa fie, dar sanse egale sunt sa nu fie. Cert este ca voi v-ati indepartat unul de altul, si comunicarea este deficitara.

Te cred ca ti-e greu sa accepti un astfel de tratament, nimeni n-ar fi fericit in locul tau, insa tu esti singura care stii cat poti tolera. Daca inca mai crezi ca ati putea sa aveti o relatie asa cum ti-o doresti, eu cred ca te-ai pripi sa-l ameninti cu plecatul acasa (nu va rezolva nimic, din contra, va adanci prapastia intre voi).

Vad ca ati mai avut pana acum un sfatuitor care sa vorbeasca cu fiecare in particular (prietena de care vorbesti), care sa-si spuna parerea, care i-a spus si lui ce crede ea ca el ar trebui sa faca, insa rezultate concrete nu au fost. Poate ca ar trebui sa cautati acest ajutor la o persoana specializata, asta in masura in care si el doreste sa repare relatia intre voi.

Nu trebuie sa va mai aruncati reprosuri - este suficient ca-i spui ca tu crezi ca relatia voastra nu se indreapta spre ceva bun, si ca aveti nevoie amandoi sa va expuneti gandurile, ideile.

Eu cred ca problema nu trebuie abordata superficial. Cineva trebuie sa-l asculte si pe el, sa inteleaga ce-si doreste el de la relatia cu tine, cum vede viitorul, ce sentimente are. Bagajul ti-l poti face intr-o zi, daca esti convinsa ca asta ai de facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

Buna Sabina

Si eu sunt de accord cu adina. Cand am citit prima data, singurul gand care mi a trecut prin minte a fost: lasa-l si fugi! Dar m am mai gandit. Sigur ca nu e normal sa nu faceti sex 3 luni!!!! Dar nici de neimaginat nu e! Incearca sa ai o discutie calma si relaxata cu el, sa ii spui ca nu e o discutie in care sa va gasiti unul altuia vreo vina sau cusur (si chiar sa nu fie asa) ci e o discutie in care sa clarificati ce va doriti fiecare, sa va puneti de accord si daca se poate face ceva. Eventula stabiliti un "plan de actiune", cu un dead-line, ceva. Daca Nici asta nu se poate, atunci, cum spune adina, valiza poti sa ti o faci intr o zi

Mergi la inceput

Problema e ca eu am avut sau mai bine zis am incercat sa am astfel de discutii.Pe un ton foarte calm i-am spus ca e normal ca intr-un cuplu sa se intample asta pentru ca de aceea suntem un cuplu.in trei luni am vorbit de trei ori.Nu l-am pisat la cap deloc cu problema asta gandindu-ma ca.....asa cum a spus se blocheaza.Problema este ca el riposteaza destul de dur la chestia asta in sensul ca, imi spune in astfel de momente ca eu sunt egoista ca imi iau intodeauna ceea ce vreau si cu greu l-am facut sa spuna la ce se refera si mi-a explicat ca se refera numai la sentimente, in speta la sex.Atunci l-am intrebat daca nu i se pare normal ca intr-un cuplu sa se intample si asta.A spus ca ba da este normal dar, doar a zis si, totusi nu a avut nici o initiativa. Nici pana in ziua de astazi.
Chiar nu inteleg cum poate el sa priveasca lucrul acesta ca fiind o dovada de egoism?Nu inteleg.
Un lucru important.La inceputul relatiei noastre, el mi-a spus ca i se pare vulgar ca o femeie sa aiba initiativa.Eu am retinut acest lucru si tocmai din cauza asta nu am incercat.Intotdeauna initiativa a avut-o el.Acum nu mai are nici macar initiativa.Ulterior eu i-am adus aminte ceea ce a spus iar el dar a gasit foarte usor scapare spunand ca eu nu sunt orice femeie.Partea proasta e ca la cateva saptamani i-am dat pupicul cu pricina cand el s-a uitat urat si pe un ton horror m-a intrebat´`ce vrei de la mine``.
Asta este.Daca i-am spus ca nu are nici un gest tandru fata de mine nici macar cand trece pe langa mine prin casa acelasi discurs.Esti egoista, daca nu capeti ceea ce vrei te schimbi.Pai cum as fi putut sa nu ma schimb si sa nu fiu mai retinuta inclusiv in comportament cand vad ca sunt respinsa?Asa cum am spus am ajuns sa ma intreb care e rolul meu aici?Simte ceva pt mine sau doar sunt o simpla menajera?

multumesc mult fetelor.M-ati ajutat si pur si simplu citind mesajele voastre m-ati facut sa nu ma mai simt atat de singura.
sabine

Mergi la inceput