Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (120)
Raspunsuri - Pagina 7
oceanborn spune:
Eli, mersi! ma bucur ca nu te mai doare spatele, mai ai o saptamana si tu!!!!
36+
Thomas 
mar_ysa_28 spune:
Eliov ideea e ca tocmai atunci se redifuza Dallasul pe Romantica si Bogdan il urmarea si iti dai seama....urmaresti un serial acum si ti se ofera ocazia sa te intalnesti cu ei...recunosc ca si eu l-am sustinut pt ca imi face placere sa vad ca isi indeplineste un moft...recunosc ca eu nu as fi luat, asa cum a facut el cel mai scump bilet posibil...vrea sa stea cu ei la taclale si atunci au fost doar cateva bilete la VIP, dar se putea duce bine merci si cu 200 $ nu cu 1000$ intrarea
asta este...pune si avionul si hotelul si masina...se aduna dar macar sa fie iubi al meu fericit.
Oricum ma bucur ca a fost totul bine pana acum, ca daca s-ar fi intamplat sa vina printesa inainte sa plece el zice ca nu mai pleca si nu conta cat a cheltuit ca statea cu noi...asa ca 

Scot si eu agitatele!!!

NglCarmen, Flowers, Hera

38+
Leyre Alexandra
luŽ mama... uff cum suna !!!
http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/?saved=1
elilov3 spune:
oceanborn, da iubita nu imi vine sa cred, deja am niste emotii, dar incerc sa nu m agandesc ca ma agit si zau de rezolv ceva....de pregatit mi-am pregatit actele, bagajul , am facut curat prin casa ...ca sa mai asteptam minunea

mary-sa nush daca este un moft la urma , rmei sa se distreze si eu cumva....vb sotului, de baut nu beau, de mers la femei nu merg...macar un moft sa am si eu in viata ![]()

eu ma retrag la cabana patul meu drag
...protesteaza spatele 
eliza mamica de inger Ionut Pavel 
39+
Dimitrie Gabriel
alexutza_26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Miky-ea Buna dimineata, burtici! NglCarmen, Flowers, Hera sa aveti nasteri usoare si bebelusi sanatosi! ![]() ![]() ![]() Mamiseli,Spiridusul va urez anticipat LA MULTI ANI minunati,plini de tot ceea ce va doriti,sanatate,bucurie,iubire si fericire! Am si eu o veste mare:am fost ieri la control si maine ,pe data de 07.11 sunt programata la cezariana...Nu-mi vine sa cred ca mai e o singura zi pana la marea intalnire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() Graviduta fericita... http://bd.lilypie.com/6phTp3.png AMR 1 zi |
wooowww...deci atunci sa scoatem agitatele

sa fie cat mai rapida nasterea, fara dureri, cu un bebe papacios...si sa veniti repede acasa
Alta veste mai buna de ziua ta nic ca se putea
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
34+
TheodoraPRINTZUL
AMR 5 SAPTAMANI 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
mar_ysa_28 spune:
eliov hai du-te in patut sa te odihnesti...cat despre sotul tau eu zic sa facem o petitie ceva, sa le cerem celor din Star Trek sa se intalneasca sa verifice aparatura...![]()
![]()

38+
Leyre Alexandra
luŽ mama... uff cum suna !!!
http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/?saved=1
andutza_02 spune:
Buna fetelor iata ca mai intru si eu dupa o absenta de vreo 2 luni cred!!!Sar'mana pentru mesaj Otilia!!!
Am renovat sufrageria si balconul si nah a trebuit soatza sa faca si cablajele prin casa si nu am avut net, cand am avut net am racit cum nush dar sper sa-mi revin rapid...Felicitari tuturor mamicilor nici nu-mi vine sa cred multa sanatate si sa va bucurati de minunile carora le-ati dat viatza.Steliana felicitari pentri bb Cristian si sa-ti traiasca si Alexandru care cred ca este cel mai cuminte copil pe care l-am vazut.Esti o mami fericita...Alina te pup si pe tine si hai ca mai ai un pic.Noi am facut 31s si azi mergem la eco sa vdm ce si cum.Mi-e cam frica cu colul meu scurt ca cica e prea scurt pt sarcina gemelara da va dau de veste diseara dupa eco.Apropo poate ma trece si pe mine cineva in lista daca se poate DN 18.02.1983, UM 03.04.2008,DPN 06.01.2009(24.12.2008)
de
Valentina si
Alexia.Pup pe toata lumea si nastere usoara...
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alexandra&year=2009&month=1&day=7&babycount=2"
http://bd.lilypie.com/B3VXp3.png
spiridusul spune:
| citat din mesajul lui Miky-ea Buna dimineata, burtici! NglCarmen, Flowers, Hera sa aveti nasteri usoare si bebelusi sanatosi! ![]() ![]() ![]() Mamiseli,Spiridusul va urez anticipat LA MULTI ANI minunati,plini de tot ceea ce va doriti,sanatate,bucurie,iubire si fericire! Am si eu o veste mare:am fost ieri la control si maine ,pe data de 07.11 sunt programata la cezariana...Nu-mi vine sa cred ca mai e o singura zi pana la marea intalnire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() Graviduta fericita... http://bd.lilypie.com/6phTp3.png AMR 1 zi |
poi bine fatah, si noi cum facem party la triplu, ha?
adik o sa fie party*4,,, k tu te hotarasi sa nasti de ziua ta
ia de colea

k tort iti dau tommorow.......
la anu tot o facem lata in patru, da?
ce zici mamiseli?
Mami de
Cristian 26.10.2008 +
Alexandru 02.02.2007www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
spiridusul spune:
| citat din mesajul lui ginye55 Fetelor, am avut o noapte nebuna, nebuna! BB nu a vrut sa doarma si uite asa m-a tinut in priza aproape toata noaptea. Sunt zombi si am o durere de cap groaznica. Cu durerile astea de cap am ramas dupa nastere. I s-a mai intamplat cuiva? Sunt insuportabile! Abia imi misc capul si ochii in cap! O zi plina de vesti bune! ginye ![]() Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut |
da, si eu am dureri de cap
si de coloana,
si de burt
pt capatzana, beau coffee... dupa ce suge bebe....
pe alelalte le tratez cu indiferentza.. sau, algocalmin fiole, paracetamol, ketonal si alti draci impielitati.....
dar tot nu trec
Mami de
Cristian 26.10.2008 +
spiridusul spune:
| citat din mesajul lui ginye55 Andreyutza tot in Targoviste suntem. O sa ramanem aici pana dupa sarbatori. Facem si botezul aici, in decembrie. Si apoi vin sarbatorile pe care le-am facut mereu cu ai nostri. ginye ![]() Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut |
hauleuuuu, am uitat de haraimanul cu botezul
io cand il fac?
unde il fac?
ce le iau la nasi?
parca se face si in post, nu?
sa vedeti xce chef trantesc eu inainte de craciun
btw...pt marturii s.a. chestii de botez vizitati www.aneline-design.ro .....
Mami de
Cristian 26.10.2008 +
spiridusul spune:
| citat din mesajul lui malinas Eu nu am putut sa dorm toata noaptea. Ieri dimineata am baut o cafea si am avut palpitatii pana pe la ora 2. DUpa ce au trecut palpitatiile bebe nu a mai dat nici un semn de viata si am intrat in panica si am inceput sa ma foiesc ca sa-l provoc. Pana la urma am reusit, dar...nu am mai putut eu sa dorm ca dadea prea mult din picioare. Si uite asa a trecut o buna parte din noapte. _ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand 39s + poate Vlad, poate David, poate Sergiu, poate Emanuel (dar mai negociem) |
asa am patit je inainte de a naste.....
ia vezi tu
poate ai chef de agitate
Mami de
Cristian 26.10.2008 +