Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (120)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

deci si Hera azi? inducere? auch ... Tinem pumnii Hera!!

si eu am avut o noapte interesanta. mamiseli, nu mai e nevoie de majorete, s-a rezolvat insa am zis ca nasc. chiar ne-am pus problema daca sa mergem la spital sau nu.

revin cu carucioarele. malinas, zici ca ati luat zapp? il stiu da ce faci cu el pana sta bb in popou, poti monta si landoul pe el? stiam ca maxicosi poti insa nu stiam de landou. si noi am vrut sa luam zapp in loc de cel sport, nu mai stiu ce ne-a tinut, parca faptul ca nu se da pe spate si cum noi mergem mult afara e bine ca copchilu sa poata dormi. oricum zappu mi se pare super cool cum se pliaza el mititel si arata meserias rau. sa il stapaniti sanatosi.

otilia sacul de maxi cosi e altceva decat footmuff-ul de la carut. noi l-am gasit si pe asta redus, insa porceste, parca am dat vreo 12€ pe el. nu pe aleseala la culoare, insa la banii aia nu faci fitze. apropo de reduceri si la noi reduc ce au ei in magazin in showroom in general. DAR e un magazin mare (un lant) care reduce stocul (numa cu 20% da' na ...) si de la aia am luat noi, atunci ai posibilitatea sa iti alegi si combini culorile. oricum din ce zici matale preturile "la norvegia" e mai maricele ca "la blegia"
uite link cu sac de maxicosi (cabrio) - http://www.maxi-cosi.com/maxicosi/accessories.aspx

wndy si andy lux mai fetelor cu mami intern la un singur copil. eu prima data nu am chemat-o pentru ca imi destabilizeaza opiniile si cum eram eu oricum vraiste nu aveam nevoie de cineva care sa imi spuna constant ca gresesc. mai ales ca inainte sa nasc am avut o discutie cu ea si i-am zis ca nu o chem, faza la care maman a replicat ca eu "oricum nu o sa ma descurc cu bb mic in casa". si guess what? "bb mic" face 3 ani in februarie si e bine sanatoasa si educata (ma rog, aici putem discuta) si nu am ajuns nici la balamuc nici eu si nici taica-su.

ALRA 35+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Miky-ea

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Apropo de cumparaturi, noi avem cam tot ce ne trebuie dar de azi intr-un magazin de bebei pe care il tot frecventam in ultimul timp , incep niste reduceri maaari!! asa ca abia astept sa vina sotul acasa si sa dam iama...mai avem de luat termometru de corp, pompa de muls...
Am o intrebare: in revista cu reclame, am vazut un termometru cu infrarosii..multifunctional, apa, aer, corp, lapte... eu una n-am mai vazut si nu stiu daca e bun sau nu. stiti ceva despre asta?

36+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

Apropo de cumparaturi, noi avem cam tot ce ne trebuie dar de azi intr-un magazin de bebei pe care il tot frecventam in ultimul timp , incep niste reduceri maaari!! asa ca abia astept sa vina sotul acasa si sa dam iama...mai avem de luat termometru de corp, pompa de muls...
Am o intrebare: in revista cu reclame, am vazut un termometru cu infrarosii..multifunctional, apa, aer, corp, lapte... eu una nam mai vazut si nu stiu daca e bun sau nu. stiti ceva despre asta?

36+Thomas

nu stiu ce sa zic... noi am luat de curand unul de ureche si nu m-as baza pe el caci arata ba 35.7 ba 38.5 (si e unul scump). ideea e ca mai mult decat trebuie nu arata insa ai sanse sa iti arate si mai putin. eu pt cea mica il voi folosi tot pe cel de fund in care am incredere ... (noi avem unul digital cu cap flexibil pt poponeata)

relativ la pompe de san, iara eu nu ma pronunt - unele fete zic "cutare pompa e buna", well eu cred ca or fi pompe mai bune si mai proaste insa depinde si de forma sanilor fiecareia. eu cu pompa avent nu reuseam sa scot mai nimic si asta e catalogata ca fiind "buna". daca as avea de ales as inchiria una electrica profesionista de la asigurari - ceea ce o sa si fac daca am nevoie.

ALRA 35+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
nglcarmen, flowers si hera bafta astazi
dea pai si eu zic tot ca tine cred ca nasti pana saptamana viitoare daca ai deja dilatatie 3 va fi bine tinem pumnii

eliza mamica de inger Ionut Pavel
39+Dimitrie Gabriel

Mergi la inceput

miky-ea maine e marea intalnire ce frumos... deci maine scoatem agitatele si pt tine yupiii
ginye mergi mamica la somnic recupereaza si tu cand poti ceva nani...sanatate si scot biciul sa plece agitatia de la Stefanelul

39+Dimitrie Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Otiliav aseara am inchis calculatorul si oricum am adormit pe la 3 ca nu stiam de al meu nimic...cum a fost zborul...deastea...asa ca iti raspund acusic. Se implinesc 30 ani de la filmarile la serialul Dallas (cred ca el stii....cu JR, Pamela...)si se organizeaza la Soutfork Ranch o petrecere cu actorii care mai sunt in viata...Bogdan este fan acest serial si cand a vazut la tv despre aceasta petrecere si-a cumparat si el bilet si uite asa am hotarat sa plece...Cand a facut asta la sf lui august aveam DPN ecografic 27.11 si ne-am gandit ca de pe 11 cand se inroarce pana pe 27 mai este dar lucrurile intre timp s-au schimbat si as ca acum stam cu morcovelu´.
Cat despre carut ai inteles gresit...este adevarat ca nu l-am luat de pe acel site dar ultima poza din link este cu landoul separat, ce ai vazut tu in carutul sport este port bebe care se poate tine in mana dar poate fi pus si in carutul sport...deci avem inclus si landoul separat, normal care se fixeaza pe cardul carutului si acel port bebe...

Pun din nou linkul ca sa te lamuresti....
http://carucioare.ablog.ro/2007-10-12/carucior-hauck-icoo-plasma-7-sac-picioare.html

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Marysa, m-ai facut curioasa, ce legatura are el cu Dallasul? Eu zic ca-l asteptati pana marti.
Acum m-am prins ca nu ai cumparat de unde ai dat linkul, iar landoul este din acela de se pune in carutul sport, nu este independent sa se monteze singurel pe cadru. Oricum, super pret pentru cate aveti, eu sunt constienta ca am dat mai mult decat in alte tari, nu degeaba se spune ca Norvegia este o tara scumpa, dar si daca il comandam mai plateam numai taxa de intrare 25% plus transportul, e clar ca te cam forteaza sa iei de aici.
Pai gata la plimbare cu noi acum, fie iarna, fie ploaie, fie vant.
Un carut bun e cheia succesului revenirii dupa nastere, serios vorbesc, cu cat facem plimbari mai lungi cu atat scapam mai usor de kilograme iar bb sta si el afara la calit. Ca zicea Alra de teren accidentat, este din plin in Norvegia, sa vezi ce urc la dealuri cu carutul.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 35+
Pozele noastre

38+Leyre Alexandra lu´ mama... uff cum suna !!!

http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/?saved=1

Mergi la inceput

oceanborn pai eu iti urez de pe acuma cumparaturi placute...vleau si eu
mirtha zi asa profiti ca doarme pitica ...va pup imi este dor de tine abia astept sa te vad...ufff numai trec zilelel astea
noi suntem mai bine spatele vad ca nu ma mai omoara chiar asa rau...deh inca putin si vad minunea

39+Dimitrie Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Alra, pompa de muls electrica n-am de gand sa cumpar...sa dau o gramada de bani pe ea...cand pot s-o inchiriez de la farmacie cand vreau si cat vreau pe bani putini.., eventual unul manual...inca nu stiu.. de termometru, de aia am intrebat si eu...ca n-am mai vazut si nu stiu daca merita sa experimentam noi asta, daca-i bun sau nu...oricum termometru de baie avem, un hipopotam albastru plutitor, de camera avem si mai ramane doar cel de corp..
asta mi se parea interesant, dar cum toate prostiile mi se par interesante mai nou, incerc sa gandesc inainte sa ma arunc... macar eu sa fiu mai cu capul pe umeri(cat se poate in gravidenia mea) ca sotul cam ramane hipnotizat la orice produs pt bebei...

36+Thomas

Mergi la inceput

mary-sa lasa ca o sa treaca timpul rpede si tati va veni acasa la timp pt intalnirea cu printesa ...cat despre sotul tau intradevar un mare fan,,,cred ca daca s-ar face un specatacol ceva o intalnire cu cei de la Star trek si sotul ar preca cat ai zice pas
monicus multumim de informatii legat de indemnizatie
Mirtha multumim de extrasul din lege/oug...si cum spuneai si tu abia astept si eu normele de aplicare...oricum e un pas in fata pt mamele cu venituri mari

39+Dimitrie Gabriel

Mergi la inceput