Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (120)
Raspunsuri - Pagina 19
nature spune:
Si eu prezenta, dupa ce azinoapte a fost de cosmar, acum sunt ca o floare, am desfacut bagajul care era gata si am facut unul putin mai mare, zici ca plec in concediu 2 sapt, nu in spital 3 zile...Am mai verificat inca o data camera de filmat,aparatul foto, bateriile...Activitati de femeie nebuna
.
Cherie, mama, las-o mai moale cu alergatu![]()
mar_ysa_28 spune:
Pai ce sa mai zic...fetelor eu ma duc sa ma uit la tv ca altceva nu mai am de facut...maine dupa pranz merg si eu la dr sa vedem cat ma mai vrajeste cu cezariana ei...ufff DD, ce e si cu Dr astia, sa scape cat mai repede.
mamiseli daca e ceva ai nr meu in listuta...daca te pot ajuta cu ceva...Oricum las niste agitate pt tine sa te ajute 

si-eu]
38+
Leyre Alexandra
luŽ mama... uff cum suna !!!
http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/?saved=1
mar_ysa_28 spune:
nature draguta hai la somnic...sa ne odihnim ca in putin timp nu o sa mai avem noi asa liniste 
si-eu]
38+
Leyre Alexandra
luŽ mama... uff cum suna !!!
http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/?saved=1
Otiliav spune:
Oare ce face Diamisha, mie imi lipsesc mesajele ei de seara. Nu a vorbit nimeni cu ea?
Iar Crismargr cred ca a nascut dar nu stim noi, pe mailul comun nu a lasat numarul....
Mamiseli, daca vrea fata sa se nasca de ziua ta eu zic sa nu mai iei pastile
, vrea sa se bucure si ea cu tine de aceeasi zi a anului.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
35+
Pozele noastre
mamiseli_11 spune:
Multumesc multe pt incurajari si agitate. Sunt bine, durerile au cedat la indometacin asa ca ma duc la somnic. Otilia dr mea zis sa incerc sa stau cat mai aproape de termen si pt ca nu am alt sfat si alta idee ce sa fac, ma conformez. Sunt cam incoerenta la ora asta, gandesc un raspuns mai bun maine (adica azi
). va pup, noapte buna.
Mihaela
38+
Miruna
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 2 saptamani
Alexa.1983 spune:
Frumoasa ora de trezit,nu???
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
38+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 11 zile

alexutza_26 spune:
Neata fetele...vad ca ati scris nu gluma...
In primul rand:
Dea - sa va traiasca cozonacelul cu greutate ideala...sa fii sanatoasa si cu laptic mult!!!
Babyzapi - multumim de veste 
Carmen - sa fii sanatoasa si tu si bebe..si multumim familiei de mesaje si de poza!!!
Mamiseli, Miky, Spiridusul - sa fiti sanatoase fetelor, sa va dea Dzeu copii sanatosi frumosi si mancaciosi!!!
Nu mai stiu sigur dar parca ieri era si Lorellay programata la ceza....daca e asa, asteptam vesti 
Esaria - hai ca nu mai e mult, tinem pumnii sa fii tare!!!
Otilia- eu zic sa-ti iei si un bol de cristal ca vad ca preconizarile tale au cam avut efet de fiecare data 
Hera - tinem pumnii ca azi sa iti tii printesa in brate!!!
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
34+
Theodora
PRINTZUL
AMR 5 SAPTAMANI 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
alexutza_26 spune:
Dandusa - bine ai revenit si tu si flacaneata !!!....Doamne , am vazut pozicile - ce bebe mareeeee
...e superb, mi-a placut poza cand doarmea asa linistiti amandoi!!!sa va traiasca!!
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
34+
Theodora
PRINTZUL
AMR 5 SAPTAMANI 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Mada spune:
neata, felicitari fetele care au nascut!!!
Eu sunt asa si asa, mai mult de 100 de m pe afara nu pot merge, ma apuca contractiile si acolo imi vine sa ma las jos de durere.
asa ca evit orice deplasare pe jos.
Azi o sa plecam la munte pt 3 zile, la Sinaia, oricum voi merge pana la bancuta din curte cel mult, mergem pt Ilincuta la un pic de aer curat.
Desi vremea se anunta de kko.
Tot imi vine sa vomit de cateva zile, ce parere aveti?
Joi pe 13 merg si eu la control la medicul meu.
AAA am uitat am vazut toate pozele noi cu bebei, fetelor mi se umplu ochii de lacrimi cand ii vad, abia il astept pe putzosul nostru.
Fetelor care aveti 2 bebei, acum inante de nastere, m-a apucat asa o dragoste nu stiu, o grija, fata de Ilinca, Doamne fereste nu ca nu o aveam inainte, dar s-a accentat foarte mult.
Nu suport sa-i faca nimeni observatie, nici macar tati al ei, sau bunici sau la gradi, am senzatia ca orice i se spune este contra ei.
AM TURBAT SAU E NROMAL????
de ex. alaltaieri m-am umflat de plans toata dupa masa ca mi-a spus antrenoarea de la gimnastica ca nu e atenta deloc si ca a facut numa cand a vrut ea exercitiile, nu cand trebuia. Mi-am facut o mie de ganduri de la ADHD la alte tampenii.
Off, daca va mai scriu mult iar ma iau gandurile negre.
ma duc sa fac ami bine micul dejun sa putem pleca
Pupici si un we linisit, va scriu luni.
Mada 31+ ,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca