Puiuti de Randunici 2008!! (130)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Si acum.........vreau party pe crengutza pt ca s-a intors zozelina

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cuscra,Cuscrului sa te mai lase in pace ca-ti ajunge o zi de treaba.Si sa-si mai puna pofta in cui,ca tu vrei forumeala,sa te mai destinzi.
blanka,m-a facut curioasa mimo:vleau si eu sa te vad mireasa ca nu-mi amintesc sa te fi vazut.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

eu cedez ...am rteusit sa si forumesc azi cu iub acasa, dar am si trebaluit impreuna!..hai ca merge treaba!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Intrebare: cum curat violetul de gentiana de pe gogoshica Rebeccai? Nu mai vad nimic pe dedesubt, nici nu-mi dau seama daca a trecut iritatia sau ba...
POZE
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

pai asta-i schema Dai cu violet si nu mai vezi rosu Efect imediat garantat 100%
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo

.....tareeeeee!!!!....bravo mimo te conformezi si pui poze cu vladutu, asa te vreau ...sa stii ca s-ar putea sa fi pus ariel mai multe prajituri la noi, ca na, si burtile pe masura ...
am vazut luca-berbecutu' de miha
zoze ma bucur ca am contribuit si eu la "coruperea" ta ...fi "antena" sa nu dispari iar ca sunt cu ochii pe tine
clau, stela multumesc de floricele, dar cred ca e valabil pentru toate randunelele, ca "misia e misie", si daca trebuie, cu "placere" , asa ca pentru mamici randunici ...nu gasesc rima ...merge "harnutzici" ?
a, geko, cred ca tu intrebai de inelul ala de baita; are niste ventuze care se lipesc de cada (acum, cum iti e norocul, ca ba se lipesc, ba nu); i-am luat si eu teodorei, de la miniblu, vreo 30 ron a costat, insa prima oara a stat in el, dar de atunci urla de zici ca o tai daca i-l pun; o mai las o perioada si mai testez.
gata, send ca mi-am cam lungit pauza ...si ma pastrez sa vad poze si filmulete de la mimo

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Miha...am zis, am zis am vazut si pozele voastre pe cuvant dar eu am scris la pranz pe hartie ce aveam de zis , ca tare multe se adunasera si tu ai pus link dupa ce am facut eu rezumatul Am vizionat, am zis sa nu uit sa pup si Miha si am uitat

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Cum bre pe hartie??

Stela,
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

URSU vezi ca merit si eu o berica ,o apica ceva ca eu am strigat-o pe Zoze

Stela draga baga-te la poze si acolo mis(fost miss)

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

eu cedez ...am rteusit sa si forumesc azi cu iub acasa, dar am si trebaluit impreuna!..hai ca merge treaba!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Stela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Citat:
citat din mesajul lui blankar

URSU vezi ca merit si eu o berica ,o apica ceva ca eu am strigat-o pe Zoze

Stela draga baga-te la poze si acolo mis(fost miss)

http://community.webshots.com/user/blanka75

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

hai, mimo, ca am vazut ca ai facut scrisorica anume pentru mine...da' am si n-am apucat sa "rectific".

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

juma' de an
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

zoze merci ...asa i-am combinat si eu toate legumele (morcov cu cartof,morcov ,cartof,dovlecel,cu spanac cu conopida) in care am pus si branzica,unt ,carne sau ficatel sau galbenus...o sa incerc sa-i combin iaurtel cu fructe...o idee buna...eu ma gandisem sa-i fac dimineata lapte cu banana sa vasd daca vrea...as vrea sa incer sa=i dau peste,file de peste congelat...cu mare placere as vrea sa vb pe mess
cand intru te apelez eu pot sa intru mai mult seara dupa ora 10...
va pupacesc acum merg la puiut ca e sg in camera si poate il papa cineva
va pupacesc si va doresc numai bine

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput