Fimoza se "trateaza"...in mod natural

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alimaxi spune:

Sper sa nu fie reclama....
Crema se numeste "CORDES ESTRIOL", este o crema vaginala(nu sunt ).M-am dus inapoi de la farmacie si am intrebat inca odata pediatrul...
Se foloseste de fapt pentru femeile cu, carenta de estrogen.La farmacie mi s-a scos aplicatorul vaginal din ea(ca sa nu sperii copilul, a zis farmacista) si mi s-a dat un aplicator micut care sa intre un pic pe varful putzulicii,pentru ca trebuie dat inauntru, cum ar veni....si un pic tras de pielica(ceea ce faceam si la baita, dar fara rezultat).
Noi,dupa doar 2 saptamani de "tratament" avem rezultate surprinzatoare. Mai trebuie sa facem tratamentul inca 4 saptamani.
V-o recomand cu drag tuturor celor care vi s-a propus operatia. Poate nu da rezultate in 100% din cazuri,dar totusi cred ca merita incercat!
Sanatate multa tuturor!

PS.Infectia de la putzulica de acum 2 ani,am tratat-o cu crema de ochi!
Sper sa va fie tuturor de folos experienta mea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

alimaxi, imi permit sa-ti sugerez, la titlu ar fi bine sa mai adaugi, ....in mod natural.... e o sugestie!

Kari

Ferice de parintii care pot invata, caci cunostinta aduce intelegere, iar intelegerea aduce dragoste!
Old Union Reminder

Multumesc pentru sugestie Kari!Am pus-o in aplicare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui alimaxi

Stiati asta, dragi mamici....?
Nu stiu daca s-a mai discutat despre asta, pentru ca am cautat doar la repezeala,din lipsa de timp....
Am citit mereu ori..."lasati copilu' in pace"...ori "o mica interventie chirurgicala, pensa, taietura...etc."
Partea a doau pe mine ma ingrozea, asa ca am adoptat-o pe prima, in speranta ca,candva se va rezolva de la sine.
Sa fiu mai clara, baietelul meu de 4 ani, a avut o sigura data pana acum, o infectie la putulica, tratata cu crema si bai locale.Asta fiind pe la 2 ani jumate. Mi s-a spus atunci ca este fimoza(de un al doc.,nu de pediatrul lui,pt.ca am fost la urgenta,ffiind duminica).

Acum 2 saptamani, cand am fost la controlul de 4 ani(fooooarte amanuntit, din toate pdv.) mi s-a spus ca are fimoza!.Adica mi-a explicat mai exact doc.lui ca fimoza nu inseamna infectie, fimoza e faptul ca orificiul e foarte stramt(intradevar era cat un varf de ac)ceea ce favorizeaza aparitia infectiilor!Eu nu stiam asta.Deja vedeam operatii,anestezii, taieturi....
Am primit o crema cu care trebuie sa-l fac 6 saptamani,dupa care ma duc la control.Au trecut abia 2 saptamani si orificiul s-a largit vizibil,foooarte mult, nu speram vreodata!
Deci eu cred ca am scapat de ce a fost mai rau!
Vroiam doar sa va impartasesc experienta mea,sper cu final fericit,pentru ca stiam ca subiectul e deosebit de controversat!
Nu stiu daca nu se considera reclama,daca va scriu numele cremei!
Daca e voie o fac cu placere!

Alina si Maximilian(10.09.2004)
Poze Maximilian

Fimoza nu este nici o infectie , inseamna imposibilitatea decalotarii, si poate favoriza infectii prin stagnarea smegmei la acel nivel ,a urinei .
Fimoza se poate vindeca SI fara operatie , dar depinde de stadiul in care este.
Asa se ajunge la neintelegeri si etichetari , ca spune cineva ceva adevarat , dar nu complet , si cand iti spune doctorul altceva crezi ca vrea sa-ti ia banii.
ca la orice boala exista mai multe alternative si mai multe stadii.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Multumesc XIO, exact asta am spus si eu, ca fimoza nu este o infectie! Si...ca se poate trata!
Multumesc inca o data!

Mergi la inceput

Si tot pentru XIO:....de fapt fimoza nu este "o boala".
Dar apreciez intentia buna....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:

Alina si Maximilian(10.09.2004)
Poze Maximilian

Este o afectiune , eu ma refeream la modul general si la greselile generale. Si da , se poate trata , dar tratamentul il stabileste doctorul pt. ca nu orice tip se poate trata acasa, unele necesita si interventie chirurgicala.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:

Este o afectiune , eu ma refeream la modul general si la greselile generale. Si da , se poate trata , dar tratamentul il stabileste doctorul pt. ca nu orice tip se poate trata acasa, unele necesita si interventie chirurgicala.

***Fur is for petting**

Intru totul de acord cu tine....vrooiam doar sa zic, ca...merita intai a se incerca "tratarea"....si doar in ultima instanta interventia chirurgicala!
Cred ca multi medici recurg foarte usor la op. Spun asta pentru ca am auzit multe mamici carora li s-a propus direct interventia chirurgicala, fara a fi vorba de a incerca intai un "tratament".Nu vreau sa subapreciez pe nimeni...dar sunt convinsa ca multi doctori nu stiu ca se poate trata,cu atat mai mult cu o astfel de crema "neobisnuita".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

cred ca se impune precizarea faptului ca atata vreme cat baieteii pot face pipi in jet, nu e necesara nici o interventie de nici un fel:).
numai bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lia

cred ca se impune precizarea faptului ca atata vreme cat baieteii pot face pipi in jet, nu e necesara nici o interventie de nici un fel:).
numai bine!

Lia&Andrew

Dupa teorie....da, dar: baietelul meu face din totdeauna pipi in jet, cu toate astea doc.lui pediatru a fost de parere ca trebuie folosita crema respectiva,pentru decalotare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

Baietelul meu de 1 an si 7 luni face pipi in jet, numai ca o are.. destul de mica. Incerc sa i-o decalotez, dar nu reusesc, pentru ca e f. stransa pielicica. Barbatu-meu ma bate la cap ca o sa ajunga 'impotent' din cauza pielii care tine, ca nu lasa putza sa creasca. Spre deosebire de fratele lui, care la 3 ani are erectie zilnic, mai ales dimineata, cel mic... aproape deloc. E normal?

Multumesc.

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput