NU VREA la gradinita!

NU VREA la gradinita! | Autor: cristia

Link direct la acest mesaj

Buna,
Sune necajita rau.Baietelul meu in varsta de 4 ani a debutat anul asta la gradi.Dupa mai bine de o luna el inca nu s-a adaptat; plange de rupe cand aude de mers la gradinita; a devenit apatic, palid si bolnavicios.Imbolnavirile din primul an de gradi stiu ca sunt normale dar pe langa clasicele raceli cu muci si tuse baietul meu nu mai mananca, e palid si face febra destul de des. Stiu ca parte din comportament baiatului meu e normal; orice copil protesteaza mai mult sau mai putin la intrarea in colectivitate.Dar chiar in halul asta? Ma doare inima sa-l vad ca din vioi, vorbaret si infigaret care era inainte de mersul la gradinita acum e apatic si trist de te apuca jalea.Habar nu am ce am facut gresit si ce tre sa fac sa indrept situatia.Nu vreau cu nici un chip sa capete ura si aversiune fata de gradi / scoala samd. Gradi la care merge el acum este 57, cea de la Dr Taberei 34 (zisa Hillary Clinton) despre care am aflat abia zilele astea niste pareri cam rele.In principiu nu sunt pentru schimbarea gradinitei dar daca s-o dovedi ca parte din aversiunea lui Andrei de aici se trage o sa incerc sa-l transfer la alta.
Multumesc,

Cristiana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Uite aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=127496
un subiect unde s-a discutat mult pe tema asta. Poate gasesti niste raspunsuri.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

multumesc Laura pentru link e cam ce-mi trebuia; nu vazusem subiectul; acum il aprofundez si trag invataminte

Mergi la inceput