Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (138)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Mai dar ce putina activitate pe aici...parca ar fi legile li Murphy - daca n-ai timp se scrie la greu, daca ai n-ai ce citi

E, daca sunt singurica pe aici va spun si eu noapte buna!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

intru si eu sa-i urez ultima la multi ani minunii mele!!!!te iubeste mama mult mult mult dragostea mea!

la multi ani eleni!!sa cresti mare si sanatoasa!

n-am apucat sa citesc in urma da mi-o sarit in ochii ca ramo a pus poze si nu m-am abtinut sa nu le vad,mor dupa ochii lui razvanici sunt ai rai ramo!!!si are si el zambetul de milioane a lui mami!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

zuzici!
Io nu mai apuc sa termin ce am din urma si asa ajung odata la zi cu cititul.
Zilele astea am tot fost in plimbari la bunici, strabunici...toata ziua.
Din cauza asta cadeam seara lata.
Noi suntem bine, am terminat de luat cele 10 zile de calciu, continuam luna urmatoare cuinca 10.
Ce ziceti, sa'i dau si fier? Doc nu mi'a recomandat nimik, a zis ca e bine si ca nu e nevoie....dar fara analize nu stiu cum de si'a dat ea seama. parca i'as da si niste fier, am citit ca e necesar la varsta asta.
Poate imi spuneti si mie de care sa'i dau si cum se da.
Am citit printre picaturi a mai sun bbici bolnaviori si sanatate
Benji, Andreiashu', Dudu si toti ceilalti de care nu am apucat sa citesc. Sa va facetzi bine repede!
Am citit ca Bitzi e bine cu analizele...uraaa!
pt Eleni si cei 5 dintzisori.

Sunteti in febra shoppingului vad. Ma inspirati rauuu, rauuu!

Ema si inca un pt Milan drag si frumos. V'am revazut pozicile aseara, ca'mi era dor.

Noi suntem pe cale sa facem un deal cu o bona part time. Adica 4, 5 ore pe zi, dimineata. Nu sa las Pipetul cu ea, cat sa stea cu noi.
Ma gandesc ca vine vremea sa ma intorc la job ( familia mea e oripilata la gandul ca nu stau 2 ani) si vreau sa vad cum e si daca Pip se imprieteneste usor cu cineva din afara familiei.

Am uitat sa zic cel mai important lucru..... martia trecuta a zis Pip
ma-ma pa-pa amandoua odata.
Si a doua zi ba-ba. De atunci le zice zilnic pe astea 3, dar cel mai des BA-BA
si mai citesc din urma cate putzin

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Naty sunt super! AM pus si eu in cos ratustele alea si sa vad daca mai pot comanda si maine.
Shose felicitari pt MA-MA, PA-PA si BA-BA Ce fel de Ca i-ai dat? Mie mi-a spus desteapta asta de dr ca sa-i dau Ca lactic, zdrobit si pus in laptic, dar pe cutie scrie ca-i interzis copiilor <3 ani Eu ii dau Fe 4 pic/zi, de la 4 luni.
Noapte bunaaa!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Buna dimineata!!!
Mai da unde sunteti? LalaD, tu dadeai buna dimineata prima!
Ei, vad ca se cumintesc bebeii si va lasa sa dormiti mai mult.

Shose felicitari pt MAMA PAPA BABA!!!!
A cerut fata de mancare ce mai.

Noi am repetat exudatul, maine vedem rezultatele.Faca bine sa nu iasa nimic ca ma duc in lume daca iar e ceva.
Ia_m pus si pe mami si tati sa fac exudate, la fel si pe socri.Sa fim siguri ca nu ia de la cineva din familie.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI-NOU
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

neata si de la Sibiu..........
ce fac clopoteiii?au facut nanica,sunt ok?
pup mamicile care va vegheaza

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">SARA IOANA

Mergi la inceput

Stoisor, buna dimineata!

Jelimoni

RAZVANICI LA 9 LUNI-NOU
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

una calda una rece......
am dat drumul la tv si ce sa vezi .....reclama la tuborg christmas blue.......mor dupa sarbatori,asa mau binedispus clinchetele alea de sarbatoare
acum aia rece......a-ti vazut la stiri ieri mamica care in loc de fetita a primit acasa din materinitate un baietel?intrebare daca primea tot fetita dar nu pe a ei?ea oricum nu a stat in materinitate cu fetita pt ca era nascuta prematur si doar cand a facut kg sa o poata lua acasa sa dus dupa ea,deci daca i dadeau o fetita dar nu pe a ei ce se intampla,ea a declarat ca doar cand a schimbat-o si a vazut cucul de baietel sia dat seama ca nu e copilul ei.........no coment ,ma bucur ca seamana Sara asa de bine cu tati ca de nu

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">SARA IOANA

Mergi la inceput

Ana Antonia (alina023), Laura (eliaelia), Ralph Gabriel (rozina), SA FITI SANATOSI SI CUMINTI!!!

RAZVANICI LA 9 LUNI-NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Buna dimineata!

Raportam tuse destul de nasoala...Anei acum a inceput sa-i treaca, iar Stefaniei acum i se intensifica...a trecut de la uscata la cu expectoratie si stranuturi...si vrea afara...si nu stiu daca sa o scot sau nu...cred ca pana la urma o scot, ca n-are febra.

Va place de mine ce monologuri trag, nu?

Laura - eu mi-am gasit si niste posete si mi-as face si mie ceva cadouri de sarbatori...astea pe langa o geaca si niste cizme pe care le-am fixat...da' mi-e cam nu stiu cum sa mai cheltuiesc asa doar de dragul shopping-ului

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput