Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (138)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Laura I foarte hoatza saniutza, mi-ar placea si mie dar eu am nevoie de una solida cum aveam noi cand eram mici, de metal cu lemn ca sa stea amandoi.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

POZE NOI LA SEMNATURA + 2 FILMULETE

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI-NOU
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

LauraI, e o cofetarie in Buc (PITICOT) care au diverse forme de tort; o sa ma duc, cam pe la sfarsitul lui noiembrie,sa ma interesez cat costa, in cat timp e gata.
Cum ea e buburuza mea, in forma asta o sa-l fac.

Si eu o sa "instaurez" o traditie" la fiecare Craciun ii pun o poza in brad, pana la 18 ani (dupa, face ce vrea ea). Eu am avut o astfel de traditie: la fiecare Craciun faceam cu mama (la inceput le-a facut ea singura) ceva din hartie si glob pisat: inger, saniuta, masinuta... diverse forme. Si le agatam in pom, la final.
Le am si acum, desi le-a cam zburta sclipiciul.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Roxana foarte rumoasa "traditia"ta si a mamei tale si sunt sigura ca si cea a Adelei va fi pe masura...ca idee...eu pt primul craciun al Sarei o sa optez pt asa un globulet http://www. bebelusultau .ro/ produse .php?resultpage=3&categorie=Mulaje

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">SARA IOANA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

RAZVANICI LA 9 LUNI-NOU
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

GE-NI-AL!!! Mai ales, cum se balaceste... pacat, ca n-au sonor, ca sunt sigura ca s-a lasat si cu ceva "comentarii".
ochiosul mic si frumnos!

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

gata nani iiii iiii iiii ,asa se aude de dincolo,e o ora si 3 sferturi,i opk dar speram la mai mult

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">SARA IOANA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

Roxana foarte rumoasa "traditia"ta si a mamei tale si sunt sigura ca si cea a Adelei va fi pe masura...ca idee...eu pt primul craciun al Sarei o sa optez pt asa un globulet http://www. bebelusultau .ro/ produse .php?resultpage=3&categorie=Mulaje

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Cum se numeste, ca link-ul asta nu te lasa sa-l postezi ?

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Buna ziua mamici si clopotzei

Uff..si Benji s-a facut mucos!! Sanatate multa si multi pupici!

Noi suntem bine, inca fara muci dar nu stiu cand mai dureaza ca aproape toata cresa e la pat. Azi a stat Clara la grupa soriceilor galbeni ca din soriceii albastrii nu mai erau decat 2 functionali si aparuti. (oricum toti care sunt prezenti sunt cu mucii in gura si tusesc ).

Si astazi a stat fara mine. Eu am fost la cumpataruri, am baut cafea si am rasfoit reviste. Maine ramanem program complet pana la 14 ca sa testam primul nani si masa de pranz. Daca e ok si maine si vineri de luni a scapat de mine.

Aaaa.. si trebuie sa scoatem cerceii!! Se duc copii la ea si o trag de urechi ca de..lucesc afurisitii. Sa vad maine daca ii pun bumbii cum este. Daca nu si nu o sa stea fara si o sa dam gaura cand mai creste.

Miri parca tu m-ai intrebat daca nu as putea sa o las singura din prima zi. Nici daca as vrea (si recunosc ca nu vreau ) nu as putea. Pentru copii sub 3 ani nici vorba sa accepte asa ceva. In mod normal se dau 2 saptamani pentru fiecare copil sa se obisnuiasca.

LauraD cresa (e privata) costa pentru copii sub 3 ani 1200 ptr program lung (7:30-19:30) si 700 pentru program scurt (07:30-14). Ptr comparatie o cresa de stat unde conditiile nici nu se aproprie de ce avem aici plus ca au deschis doar pana la 16:00 costa in functie de venitul familie. Noi am fi ajuns la 600. Jumatate dar inpracticabil cand lucrezi minim 8-9 ore pe zi.

Elle si Clara capata girafa de ziua ei. Am vazut la niste cunostinte si copilasii erau tare incantati. De Mos Niculae i-am luat o minge si un set cu cuburi de lemn. Pentru ziua ei mai caut ca trebuie sa incapa in valiza.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

este de pe b e b e l u s u l t a u ,la mulaje pe pg 3 sunt globuri , pt facut mulaj manuta sau picior ,aia o sa punem noi in primul bradut al Sarei

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Citat:

RAZVANICI LA 9 LUNI-NOU
RAZVANEL MITITEL

E grozav!!! Doamne ce-i mai place in apa! Si cum doarme el cu fundul in sus. Da chiar..cu sonorul ce ai facut??
Chiar ce le-o place asa mult?? Ca si Benji am vazut ca doarme asa, si Clara mai ramane in pozitia asta.

Pupici

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput