Moldovence aspirante sau gravidutze! (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

medeea da imi este tare cunoscut.
onutza iti dai seama ca este prea devreme pt simptome de sarcina. cred ca mai degraba de la durerea mea insuportabila de cap.
eu am pozele la semnatura.

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onuta05 spune:

cum fac sa-mi pun si eu poze?
sau poate hi5...?
cine ma ajuta?

O minune vine atunci cand te astepti mai putin!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Am fost si eu si am papat. Sunt . As vrea sa fug dupa un cadou pt un Gabriel si o Mihaela dar nu am benzina si tre sa astept sa se duca sotul sa-i puna ca eu nu ma "prishep".

...cand o vrea Doamne Doamne

http://tt.lilypie.com/ueAAp3.png

Mergi la inceput

medeea eu am pus o singura data benzina si nu m-am incadrat bine...am luat bordura inainte...si i-am zgariat janta si a zis ca nu ma mai lasa de acum. ei noroc bun. crezi ca sufar?
oricum din cauza lui nici nu sofez. si pt ce m-ai mai pus sa dau de carnet atunci? de ce m-ai trimis sa fac scoala? sa conduc doar cand venim de la petreceri? pardon, nu sunt sofer de rezerva. i-am zis ca ma duc si duc permisu la politie, il anulez si gata.
nu vrea sa ma ajute dar nici masina nu o lasa acasa sa plec eu singura sa ma invat. si doar am casco la ea, dar nu vrea.

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Stiu Delphi ca si eu am dus lupte seculare pe tema asta. Pana s-a saturat de gura mea si mi-a cumparat si mie masina. Si acum fiecare cu masina lui si toata lumea-i fericita.

...cand o vrea Doamne Doamne

http://tt.lilypie.com/ueAAp3.png

Mergi la inceput

2-10 2-10...proba...

O minune vine atunci cand te astepti mai putin!!!

Mergi la inceput

tu esti un caz fericit. mie mi-a zis ca-mi ia un smart...sa pot sa-l parchez si luandu-l pe sus.
da...ca eu sunt MRS Musculoasa sau ce? da vreau sa ma invat pe asta. fur eu odata masina si gata.
am vorbit cu dr....maine ne ducem la ea. e de garda...putem vorbi in voia cea buna. a zis sa nu disper. se trateaza. sunt tratamente. m-a citit ca sunt demoralizata. mereu m-a ajutat femeia asta cand eram intr-o pasa proasta. mai demult am fost la ea la cabinet si i-am zis ca nu stiu daca mai pot trece printr-o dezamagire si efectiv mi-au dat lacrimile. si m-a incurajat tare mult. conteaza tare mult asta.

poze
Just Me

Mergi la inceput

incerc din nou...ce sa fac daca imi trebuie poze...ma chinui...

Poze

Mergi la inceput

tu esti un caz fericit. mie mi-a zis ca-mi ia un smart...sa pot sa-l parchez si luandu-l pe sus.
da...ca eu sunt MRS Musculoasa sau ce? da vreau sa ma invat pe asta. fur eu odata masina si gata.
am vorbit cu dr....maine ne ducem la ea. e de garda...putem vorbi in voia cea buna. a zis sa nu disper. se trateaza. sunt tratamente. m-a citit ca sunt demoralizata. mereu m-a ajutat femeia asta cand eram intr-o pasa proasta. mai demult am fost la ea la cabinet si i-am zis ca nu stiu daca mai pot trece printr-o dezamagire si efectiv mi-au dat lacrimile. si m-a incurajat tare mult. conteaza tare mult asta.

poze
Just Me

Mergi la inceput

am reusiiiiiiiiit!!!!!!!!!

Poze

Mergi la inceput