Moldovence aspirante sau gravidutze! (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stroan spune:

Delphinas asa cum ai zis si tu oligozoospermie se trateaza si poti face copii,bine ca ati descoperit si acum poate face tratament.sotul al unei prietene a avut si el si sa tratat si acuma au un bebe tare frumos.trebuie sa vorbesti cu sotul tau si sa i spui ca se poate trata si o sa faceti copii

http://tt.lilypie.com/SELRp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

o sa mai repetam odata analiza peste 21 de zile asa cum scrie pe buletin. luni mergem la dr sa vada si ea rezultatu si sa vedem ce se poate face. as prefera sa ia un tratament naturist nu pastile. si asa are oroare la pastile.
sfatul meu dragele mele...faceti spermograma si spermocultura la soti ca si de la ei poate o fi o cauza ca nu putem ramane
eu am inceput documentarile despre...si caut bineinteles tratamente naturiste.

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dasalina spune:

Neata!
Scuze ca intru mai rar dar am multa treaba.......toata ziua pe drumuri...e greu..
Delphi imi pare rau pt rezultat dar nu e de speriat, curaj!
M-am speriat si eu .....si al meu nu vrea sa faca, si chiar daca vrea nu are timp pt ca munceste toata ziua, mai are probleme de sanatate si tot nu se duce la Dr.....Offff banii astia....ne omoara cu zile
Stroan Imi pare rau pt urati , eu chiar asteptam testul tau.
Hera cum merge sarcina? Ce face samburila?
Ma duc la cofelutza!

Doamne ajuta!

Aniversarea noastra!

www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Neata fetele!Delphi trebuie sa va mobilizati si sa va sustineti unul pe celalalt. Exista tratamente si totul va fi bine.
Eu am avut o noapte de cosmar..m-am trezit din ora in ora din cauza sanilor. Bai frate...asa ma mancau si cand ma scarpinam ma usturau. Doamne fereste sa nu fi facut vreo dereglare hormonala. Nu am mai patit niciodata asa!

...cand o vrea Doamne Doamne

http://tt.lilypie.com/ueAAp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inginera spune:

neata fetele ma servesc si eu cu o cafeasunt cam obosita (poate de la vremea asta)mai am 2 zile pana la cm sunt un stres total,delphi m-ai pus un pic pe ganduri cu spermograma,sotul meu a facut una acum 3 luni dar a fost foarte sumara in sensul ca i-a dat rezultatul pe loc si i-a scris de nr,culoare,ph si ca e normala cam atat oricum doctorul meu nu a fost multumit de ea ,sotul cand a vazut ca i-a spus ca e normala a zis: gata e buna degeaba am incercat eu sa ii explic ca mai trebuia si alte detalii rezultatul nu se da pe loc si tot asa,dar el nimic ar mai trebuie sa faca inca un dar in alta parte si in onesti nu stiu decat un singur loc
stie cineva unde se mai face spermograma in onesti?
va las ,o sa mai intru si astept sa vad vine cm sau nu vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

inginera..mai bine cautati undeva in bacau o clinica specializata. rezultatu la spermograma nu se da pe loc. dureaza cel putin o zi. deci mai bine refaceti-o si vedeti...si cereti sa vi se faca tot. nu doar nr.restu ar fi ok la el, dar nr asta e foarte mic. pana la 20 de milioane cat e referinta cea mai mica mai are. el are abia 3.250.000
simt ca imi crapa capu de durere. parca as fi nauca de cap. si azi tb sa stau neaparat pana la 16 la serv.

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onuta05 spune:

imi pare rau, Delphi, dar nu e un capat de lume atat vreme cat se trateaza..asa ca ...CAPUL SUS...amandoi...sunt sigura ca o sa aveti curand un bebe superb!!!

O minune vine atunci cand te astepti mai putin!!!

Mergi la inceput

Am inceput si eu sa citesc despre spermograma pe net.
Delphi, Ne-ai pus pe ganduri pe toate...

Spermograma
= Examen al spermei care are drept scop studiul numarului si mobilitatii spermatozoizilor, precum si procentajul de spermatozoizi anormali.

Indicatii - O spermograma se efectueaza atunci cand un cuplu apeleaza la consultatie din cauza infertilitatii. Atunci este important sa se determine eventuala existenta a unor anomalii ale spermei si de a sti daca aceasta sterilitate este trecatoare sau definitiva. In fapt, febra si luarea de anumite medicamente pot diminua in mod tranzitoriu numarul de spermatozoizi. In caz de constatare a unei anomalii, medicul prescrie intotdeauna cel putin o spermograma inainte de a stabili un diagnostic definitiv.

Tehnica - Spermograma analizeaza 3 caracteristici ale spermatozoizilor.
- Numarul de spermatozoizi trebuie sa fie de minimum 30 milioane pe mililitru intr-un ejaculat normal (de]a 2 la 6 mililitri). O concentratie inferioara traduce o oligospermie, in timp ce absenta de spermatozoizi constituie o azoospermie.
- Mobilitatea spermatozoizilor este, de asemenea, studiata: 30% dintre ei trebuie sa fie mobili in prima ora si sa ramana mobili 4 ore dupa ejaculare. Sub aceste praguri se vorbeste de astenospermie primitiva sau secundara.
- Analiza formelor anormale se face pe baza spermocitogramei (frotiu care permite examinarea unui numar de 100 spermatozoizi). O sperma este considerata ca fiind suficient de frecundanta atunci cand mai mult de 30% dintre spermatozoizi au o forma normala. Se considera anormali spermatozoizii prea mici (hipotrofici), cu cap dublu (bicefali), cu flagel dublu (bifizi). Sub acest procentaj (adica mai putin de 30% forme normale), se vorbeste de teratospermie.

Pregatire si desfasurare - O spermograma se practica intr-un laborator de analize medicale. Inainte de examen, pacientul trebuie sa se abtina de la orice relatie sexuala pe timp de 3-5 zile, cu scopul ca sperma emisa sa corespunda cantitativ criteriilor de referinta. In ziua examenului, dupa ce a urinat pentru a elimina germenii prezenti intotdeauna in canalul uretral, barbatul isi recolteaza singur sperma prin masturbare.

Doamne ajuta!

Aniversarea noastra!

Mergi la inceput

Delphi Sotul tau nu are gripa in perioada asta? vad ca sunt unele afectiuni, cum ar fi febra care scade nr. gigeilor.

Doamne ajuta!

Aniversarea noastra!

Mergi la inceput

Medeea , sper sa nu gresesc, frumoase fotografii, frumoasa si moldoveanca!

Doamne ajuta!

Aniversarea noastra!

Mergi la inceput