Moldovence aspirante sau gravidutze! (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

medeea multumesc. va doresc si voua din tot sufletul sa fie bine si sa vina bb cel mult dorit cat mai repede.
oricum nu vreau sa ma imbat cu apa chioara...cand o fi sa fie. important e ca am reusit sa imi fac programare la dumitrascu si sa ma tin de ea. bine ca vine si la vaslui. drumurile la iasi ma obosesc...iar cu masina cu sotu mai rau imi fac. are un pic pasiunea vitezei si mereu merg incordata si imi contract muschii de la burta...
am zis...cum aflu ca sunt gravida....nu mai masina...ori ma lasa sa conduc eu asa cum pot eu...incet si sigur, nu tata cu frane bruste...in fundu lu ala din fata ta...nu viteza de sa-mi iasa creierii din cap...incet si sigur. si sa nu ma streseza cand conduc ca il dau jos. i-am promis asta si i-o fac odata. sa se invete minte sa ma ajute nu sa ma oboseasca mai tare.

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onuta05 spune:

Buna dimineata, fetelor!!!
O si de la mine...mai tarziu, ce-i drept...
Felicitari, Delphi!!!...Sa fie intr-un ceas bun!!!
Si sa auzim o veste buna luna asta!!!
la toate!!!

O minune vine atunci cand te astepti mai putin!!!

Mergi la inceput

Fetelor, am si eu o intrebare la voi...
Deci...de 2 zile am o senzatie naspa jos...si un fel de mancarime, as numi-o eu...desi e un pic cam mult spus...este un disconfort...ASTA-I!!!...si nu stiu ce sa fac...de spalat, ma spal si de 3 ori pe zi, dar senzatia este aceeasi...HELP!!!!
Ce sa fac?...Voi ati avut vreodata o astfel de senzatie??????

Mergi la inceput

Am uiat sa va spun ca am si o secretie abundenta!!!!!!!!!! ...MS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

la cat sunt eu de (dez)informata secretie ai si la ovulatie.
secretie ai si daca ai candida. dar nu te speria...toate femeile au asa ceva. eu am inghitit fel si fel de pastile pt candida...sufletu ...cel mai bun remediu e spalaturi cu apa calduta si bicarbonat.
si eu am stari din astea de disconfort...mancarime. imediat fac o spalare din asta si gata. sunt ca noua.
o doctoreasa la care am fost m-a invatat asta. si mi-a zis daca pot sa fac si inauntru cu irigator...dar am citit, mama mi-a zis, ca e destul de neplacut. si am inteles ca asa se poate distruge si flora vaginala...asa ca am renuntat. mai bine ma spal de fiecare data cand simt ca ceva nu e in regula decat sa fac irigari din alea.
sper ca te-am lamurit.

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzyk06 spune:

buna,fetelor! Bravo,delphinas, bunut cu II! Treci la treaba, ce mai astepti?
Onuta, sa stii ca si spalatul prea des si cu produse care nu sunt create anume pt igiena intima iti poate provoca acel..disconfort... PH-ul din mediul vaginal se modifica, permitand anumitor bacterii sa se instalze confortabil...mai poate fi o raceala, o infesctie urinara, dar cel mai bine ar fi sa faci o vizeta la doctor, nu e de glumit cu pbl jos...doar ne dorim toate bebei,nu? Te !

http://tt.lilypie.com/gSW8p2.png

Mergi la inceput

oare cum se ace ca raspundem cam in acelasi timp, delphinas? Tare curios

Mergi la inceput

hop si eu cu o pbl...Fetelor, ajutati-ma...tot imi da tarcoale o raceala,zic eu cam uratzica...Am o stare de lesin, stiti starea aia de raceala cand te dor toate oasele? Nu pot sa bag nimik in gura, si parca ma cam doare si gatul putin... Ce as putea lua? A, nu mai spun de o durere de masele care ma chinuie de 2 zile...Toate pe capul meu! Va si multumesc!

Mergi la inceput

MULTUMESC PT RASPUNS!!!!
Dar... ...nu am facut niciodata spalaturi cu bicarbonat...mai exact cum se procedeaza (cum se "fabrica"...se fierbe la un loc...sau cum?...)?...si spalatul este deci doar periferic, nu?

Mergi la inceput

imi cer scuze...ca sunt natanga...dar, chiar nu am fost nevoita sa ma informez cu privire la aceasta problema deoarece nu am avut astfel de senzatii niciodata...ms pt intelegere...

Mergi la inceput