Moldovence aspirante sau gravidutze! (3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Eu am facut din Z10 pana in Z20. Din Z10 abia se vede o liniuta pala iar in Z13 mai intensa ca cea de control...deci in Z14 ar fi ovulatia. Macar atat stiu ca e in regula, ovulez. Trebuie sa-l pun si pe sot sa faca neaparat si el analize.

...cand o vrea Doamne Doamne

http://tt.lilypie.com/ueAAp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

medeea bun ca la tine iese...la mine si cea control iese asa foarte subtire...abia-abia
alina la multi ani pt sora...si tu esti tinerica in ale casatoriei... cel mai frumos cadou pt sot...eu am vrut sa fac asa dar deja lumea se invitase la noi si nu aveam cum sa le zic "nu mai veniti ca eu plec de acasa" e o cina romantica, tu si el...undeva la un restaurant. vreau si pt sambata de ziua lui sa fac asta, dar iar lumea se infiinteaza la noi. iar teancu de vase pana in tavan de spalat...harmalaie mare ma asteapta

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzyk06 spune:

fetelor, va dulce, de acuma o intind si eu spre casa...am un in mine...dasalina, oi fi eu mezina grupului,da te-am luat la vechime in casnicie... 2 ani si 1 luna pe 21.11 Am fost...harnica , cum ar spune unul din prietenii mei...Va las, va urez o seara placuta si ne auzim dimineatza la ! Promit sa o fac tare!

http://tt.lilypie.com/gSW8p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Nici eu nu mai stau mult. La 5 ma duc la masaj si apoi acasa baitza si . Va pe toate fara numar...fara numar....

...cand o vrea Doamne Doamne

http://tt.lilypie.com/ueAAp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onuta05 spune:

scuze ca nu am mai intrat de mult dar a fost o perioada plina...
ce bine de voi ca va ganditi la teste si din astea...eu...tb sa mai astept vreo 5 luni pana sa ne gandim sa ne apucam din nou de treaba...oooffffff.....

O minune vine atunci cand te astepti mai putin!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Onuta, dc te consoleaza cu ceva si eu mai am de asteptat 4 luni. Da ce tinerele sunteti in ale casniciei, muti ani inaite tuturor. Noi anul asta am facut 8 anisori. Delphinas tu ai facut dozari hormonale? Si la mine a doua liniuta era mai pala decat cea de control dar de cand fac tratament situatia s-a remediat, deci ovulez asa cum tb. Vedem peste 4 luni cand termin dc se si prinde ceva.

Mergi la inceput

onuta si eu in 2007 cand am avut avortul spontan mi s-a spus sa astept 6 luni pana sa raman din nou. am asteptat. deja la sfarsitul celei de-a 4 luni nu mai puteam inghiti AC. asa ca am renuntat. dar s-a prins abia in ianuarie 2008. bun...o pierd si pe mazarica...dr zice...astepti sa treaca un CM si apoi vedem cum facem. a trecut si uitem-as acum aici sperand intr-o minune
am citit mult pe net si am vazut ca trebuie asteptat sa treaca un CM si apoi poti relua linistita treburile. si cica se prinde tare repede dupa. la mine nu prea.
dymomo nu fac dozari hormonale. am auzit de ele, am citit, dar nu fac. ce-i drept nici dr nu mi-a dat. acum cand ma duc cu faimoasele teste de ovulatie si cu rezultatu lu sotu`s sa vedem ce zice. oricum pe 15 decembrie am programare la dumitrascu...sa vedem ce zice si ea.

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Sigur te trimite sa faci dozarile hormonale dc zici ca testele de ov sunt pale. Multa bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetelor

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta

Mergi la inceput

dymomo si eu cred ca imi va da....sunt convinsa...daca nu ea, dumitrascu imi da sigur
de mara mai stie cineva ceva?

poze
Just Me

Mergi la inceput