Ingineri fosti, viitori...(25)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:


Salutare! Eu sunt foarte supi...m-am trezit cu o frumoasa amigdalita! in afara de faptul ca nu ma simt bine...sunt speriata fiindca ieri am fost la bebe si mi-e teama sa nu ia de la mine ceva! Nu l-am luat in brate, nu l-am pupat, nu m-am apropiat prea mult dar na! Nici nu stiu daca amigdalita se ia sau nu..eu nu am auzit sa fie contagioasa. OF! Voi ce stiti?
Elena, i-am luat un DVD player cu USB ca isi dorea demult...sa nu mai strice cd-urile. Si asa o sa pot muta DVD-playerul vechi in dormitor si voi putea sa ma uit si eu la filme linistita in pat. . Problema e ca am ditamai pachetul si nu stiu cum sa fac sa il tin ascuns sa nu-l vada!


Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineta fetelor!
Sa multumim lui Pisi pentru bunatatile pe care ni le serveste in fiecare zi, lui Nico ca ne-a oferit un capitoln nou.
Eu sunt mai bine multumesc lui Dumnezeu! Aseara am fost la un curs de calarie si mi-a placut atre mult si m-a si relaxat. Chiar daca in ultimile doua nopti nu am dormit ca sharp la 2 noaptea a pornit alarma de foc din prostia studentasilor mei dar macar mi-am mai revenit asa cu moralul.
Azi a inceput iar sa ploua mocaneste dar aici este normal deci nu ma mai infurii pe vreme ca nu are sens.
Roxy e bine, am scapat de muci si de febra. Vad ca mai jmulti copilasi frumosi sunt in suferinta deci va urz sa va faceti bine.
Si Roxy a inceput engleza la gradi si ii place tare mult.
Miki miii de multumuri pentru ca esti asa de mare ajutor pentru Robert! Ii doresc sa ii iasa totul excelent si sa treaca cu bine peste hopul asta.
Nico sa sti ca si soata mea visa la casa dar la cata munca este si timp am spus un clar nu. Noi avem la parintii mei la tara casa si eu de ce sa nu spun sincer nu prea iubesc viata la curte. Imi plac animalele dar nu as putea sa am grija de ele pe termen lung pentru ca nu am suficient timp sau cu gradinaritul chiar si la flori sunt zero. Cu florile din ghiveci sunt foarte buna dar cu cele in gradina zero taiat.
Iepurica nu te ingrijora ca nu i-ai dat nimic puiului. E bine ca bebe e puternic si bine ca in felul asta mamica se va face mai repede bine. Eu am nascut tot prin cezariana dar la mine era a 3 interventie chirurgicala abdominala deci stiam si cum sunt durerile si cum sa te misti. Am avut 17 copci in stil clasic. problema este ca este speriata sa se miste si probabil nu are nici un medic care sa o stimuleze sa se miste. Al meu era tot timpul cu heirupul. Roxy a a vut 3,2Kg deci tot maricica dar nu ti se intampla nimic daca ia pe bebe in brate. 5 kg e limita. La mine venea mama sa ma ajute 2 ore pe zi cu curatenia ca de restul ma puteam ocupa. Nu puteam sa spal pe jos foarte bine si sa intind rufele. Mi le baga sotul in masina si mama le intindea. pentru Roxy eu fierbeam tot si spalam numai de mana.
Va dorsc sa aveti o zi minunata si va pupic dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Crisdtina ma bucur ca azi te simti mai bine. Se vede si din postare. sa o ti tot asa.
La cum descri tu statul la casa nu prea ma vad nici pe mine, dar tinand cont ca avem aproximativ 500 mmp nu ar fi cazul de gradina. Oricum sotului ii place asa ca s-ar ocupa el de cuatenie pe afara. Mi-ar placea la curte pentru copii. Oricum, chiar daca nu facem casa va fi o cabanuta si un loc de joaca pt copii. Vreu sa le fac un mini parculet din care sa ii aduc cu greu la bloc. Pe langa asta eu sunt cam dependenta de magazine. Nu pot sa plec din oras. Avem noroc ca terenul nostru e la 3 km de centru.
Anca stai linistita ca nu a luat nimic bb de la tine. Dupa operatia de cezariana e bine sa te ridici cat mai repede din pat. Cu cat trece timpul, cu atat e mai greu. Cum spunea si Cristina poti sa ridici pana la 5 kg.
cadoul pentru sotul tau poti sa il ascunzi la o vecina sau o prietena. Acum ca ai scris ce ai cumparat mi-am amintit si eu ca al meu ma tot bate la cap ca trebuie sa ne luam si noi altul (desi numai el il foloseste). Probabil ca spera saracul sa il primeasca cadou luni . maine daca apuc dau o raita prin magazine si poate ii fac o surpriza.
Pisi multumim de bunatati.
Sunt curioasa daca la voi si-a facut simtita prezenta criza asta economica. La noi in oras se pare ca foarte multi angajati vor intra in somaj tehnic.

salvati-i inima lui Robert

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:


Nico, ziua sotului tau e luni????????????????????????


Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

nuuuu, luni am facut 7 ani de la nunta si ma gandesc ca se astepta sa primeasca un DVD. de vreo 3 saptamani imi tot spune ca ne trebuie unul mai bun. cel pe care il avem acum nu citeste toate dvd-urile.

salvati-i inima lui Robert

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Alex a descoperit un remediu contra oboselii. Eram cu ei la masa si el era pus pe sotii. Il rog sa ma lase ca sunt tare obosita. Alex se chinuie sa ma faca sa rad. Normal ca pana la urma rad si primesc replica: vezi ca daca razi nu mai esti obosita?
Si ultimele prostioare facute de Andra de la plecarea bonei:
1. stropit peretii cu ciorbita;
2. rupt o plansa format A3 dintr-un proiect pe care eu il verificam (eu sunt de vina ca am promis ca nu mai lucrez dupa ce pleaca bona);
3. deschis cutia cu guma de mestecat din poseta mea si imprastiat prin toata incaperea (cutie cumparata azi, cred ca are vreo 60 de talbete).
Acum sta dupa perdea si astepata sa ma joc cu ea.


salvati-i inima lui Robert

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

Tuinea felicitari pt curajul de a calari, si mie mi-ar placea dar recunosc nu am curaj.
Claudia pe baiatul tau l-ai dat la fotbal, ii place?
Ca m-am gandit sa-l dau si pe alex al meu, are doar 4 ani acum, tu de la cat l-ai dat?
Langa mine sunt terenuri de fotbal, de tenis, atletism, piscina.
Din toate la fotbal i-ar placea, insa nu st ce sa fac...
Pisi multam de bunatati, ne ininfruptam zilnic din ele, dar ponderat ca ne ingrasa.
Iepummic sa te faci bine, si eu am avut o frumoasa amigdalita sap trecuta, asa deodata, si fara antibiotic nu mi-a trecut.

miki-mami de trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare!
Pisi, ce ai pe inimioara? hai si descarc-o!
Miha da, de la 4 ani l-am dat ca asta e limita de varsta! avem intotdeauna vinerea cate o ora jumate, de anul asta au un antrenor tare bun, se ocupa ft fain de ei, cel dinainte nu ne-a placut deloc, nu-i invata nimica!Au si turneuri (noi nu am fost ca eram ocupati) si cica e super!De maine avem in sala, ca pe perioada primaverii si verii fac afara la teren! Cel mai nasol e, ca Luca tare vrea si el, si abia il tin pe margine, afara pe teren merge, insa in sala nu stiu ce voi face cu el, probabil ca il trimit pe Marc cu tata-su!!!
Nicoasa-s copii!da guma nu mananca?
Anca sanatate! si sa vezi ce scump va fi mai incolo, cand incepe sa gangureasca, cand o sa te strige pe nume o sa te topesti toata de dragul lui!
Cristina ma bucur ca e bine Roxi!

Ma duc ca a venit al meu sa-i dau de mancare si sa mai povestim umpicutz ca mai incolo incepe serialul meu si apoi sunt asa obosita de nu mai imi pot deschide gura!
pupici si o seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:


Claudia nu a apucat sa manance guma, eram eu prin zona. Din pacare cum imi prinde poseta o goleste.
La sfatul kinetoterapeutului nu il voi mai duce pe Alex la tenis si ne vom orienta spre baschet. La tenis il voi duce doar vara caci ii place tare mult. Am fost sa vorbesc la baschet si mi se spune ca e prea mic, ca doar are 5 ani. M-am enervat si l-am luat cam tare pe domnul antrenor asa ca o sa imi primeasca copilul dar numai dupa ce duc hartie de la medic. Normal ca vom benefia de un tarif special . Imi pare tare rau ca la noi in tara copiii nu pot face un sport decat dupa ce incep scoala si au un program foarte incarcat. daca insisti esti taxat pe masura .
Miki ce bine ca tu ai de unde alege. Sper sa se deschida cat de curand si la noi in oras un bazin pt copii.
Anca sper ca esti mai bine azi.


salvati-i inima lui Robert

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:


Buna dimineata....teoretic sunt un pic mai bine, in sensul ca nu mai am febra....ieri am facut 39 de grade si nu mi-a scazut deloc desi am luat antitermice din ora in ora..in loc sa scada, temperatura crestea. Ma durea fiecare punct de pe suprafata corpui, capul vajaia, urechile imi tiuiau...nu stiu daca am avut vreodata pana acum temperatura atat de mare dar mi-a fost foarte foarte rau. De mancat nu am putut sa mananc ca orice miros imi face greata. Acum sunt un pic mai bine in sensul ca mi-a scazut in sfarsit temperatura dar in rest..toate la fel. Sunt foarte suparata mai ales ca azi aveam o intalnire si la cum ma simt nu voi putea ajunge...o sa zica oamenii aia ca sunt neserioasa!
As avea si de lucru dar nu ma simt in stare.......MA enerveaza la culme chestia asta: intotdeauna in momentele f. importante eu ma imbolnavesc! Cu 3 zile inainte de nunta m-am umplut de bube si am zacut 3 zile....cand am avut nu stiu ce predare iar m-am imbolnavit cu 2 zile inainte..tot asa o tin!
Nicoeu i-am luat Eboda, DVD player. Modelul este USB 797. Cel pe care il avem acum tot eboda este si este foarte bun, citeste toate formatele. Il avem de vreo 2-3 ani. O sa il mut in dormitor pe asta vechi si cel nou in sufra. asa voi putea sa ma uit la ce vreau eu in pat, comod, fara sa fiu nevoita sa il rog pe Iepumare sa renunte la meci in favoarea mea (ceea ce , de fapt, nu fac niciodata, il las sa se uite la meci ...ba ma mai uit si eu cu el...dar depinde de meci).
FEtelor va pup, ma duc inapoi in pat ca sunt varza.


Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput