Gravidutze si mamici de Cluj - 97
Raspunsuri - Pagina 9
Gabriela77 spune:
Si pozele de la nunta:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
magdutza24 spune:
LA MULTI ANI BEIUTA!!!!!!!! sa le aduci parintilor tai numai bucurii si impliniri
LA MULTI ANI IOANA! sa ai putere mamico sa treci peste toate obstacolele vietii si sa te bucuri de comoara ta
LA MULTI ANI MAMI GABRIELA SI BEBE MIHAITZA!!!!! si tuturor care azi isi serbeaza onomastica
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
magdutza24 spune:
pupici Gabi si Sara sunteti superbe iar tati e foarte mandru de voi
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
anca.b spune:
Salut de la noi!
Elena, cum e cucuiul lui Dragos?
Andreea, sanatate multa!
Anca, condoleante. d-zeu sa-i odihneasca!
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
LA MULTI ANI, BEA!
LA MULTI ANI, IOANA!
LA MULTI ANI, MIHAI!
LA MULTI ANI, ANDREI!
LA MULTI ANI, GABRIELA!
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Si acuma sa va zic si de noi...
eu scriu un pic mai rar zilele astea, ca nu am masa de birou, si totate imi sint pe jos...e incomod asa, cu tastatura pe genunchi. dar....de marti sper sa se remedieze situatia, ca mi-am cumparat mobilier si atunci ar trebui sa ajunga...
din ciclul barbati in gospodarie...joi seara s-a hotarit al meu sot sa spele haine...ca sa incerce masina noua de spalat...si a bagat toate hainele albe din cos....plus o pijama rosie...va inchipuiti cam ce a rezultat...am un sertar plin de sosete si chiloti roz...numai eu si scufita rosie...
asa, alte premiere....saptamina asta l-am lasat pe stefan doua dupa-mese cu cumnata mea, cit am fost la scoala...s-a descurcat relativ bine, chiar daca eu am fost stresata la culme din cauza asta. si pt ca azi am program va sta bebe cu soacra-mea....aici chiar am o problema...sper sa se descurce, ca ea e mai zapacita, asa si mi-e frica sa nu-l scape din ochi...oricum cred ca vine si cumnata-mea cu ea, macar citeva ore...de saptamina viitoare reintra mama "la program" de baby-sitter...
Povestea Nasterii
ALEX29 spune:
GABI draga superrrrrr pozele ,ati fost f frumosi toti
si felicitari sotzului ca stie valsa
ANCA se mai intampla ,poate la urmatoarea spalare daca pui niste vanish o sa si "revina "hainutzele:)
tu fetelor aseara pe la 23 :30 (aprox)am vaz o emisiune la tv despre bone
si acuma cand ma gandesc ,ca mai bine nu ma uitam ,nu mi vine sa cred ca exista asemenea monstrii de femei
erau puse camerele ascunse si ele ,normal ,nu stiau
pe una au surprins o cand ,dupa plecarea parintilor de acasa ,s a apucat sa i dea cu pumnii in cap copilashului de vreo 2-3 anisori
pe alta cum ii dadea cu telecomanda in cap copilashului si cum ii manca mancarea ,,,,nici nu vreau sa va mai zic ,dar m am ingrozit de ce am vazut ,nenorocitele naibii
tot in aceasta emisiune arata ,ceea ce mie mi ar placea de minune ,un sistem video prin care parintii(care s la job sau acasa ) isi pot vedea copiii la cresa sau la gradinitza ,pot vedea ce fac ,ar fi super sa fie si la noi asa
oricum o sa fac propunerea asta
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
tu fetelor voi aveti covor in bucatarie ???/
tare ma tenteaza sa cumpar unul ,nici nu stiu ce sa fac
nu mi place cand Tiadris sta cu mine si sta pe gresie ,imi este cam frica sa nu aiba pobleme mai tarziu cu spaticul ,,,,nu stiu zic si eu ca mi s a tot atras atentia sa am mai mare grija :(
ALEX29 spune:
numai eu in zona
m am gandit la cadoul lui Tiadris de Mos Nicolae:O SANIUTZA
sper sa avem zapada
mami_alexia spune:
LA MULTI ANI, BEA!!!
LA MULTI ANI, IOANA!!!
LA MULTI ANI, GABI!!!
LA MULTI ANI, MIHAI!!!
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...