Gravidutze si mamici de Cluj - 97

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

tocmai ne-am intors de afara unde o tras o tranta Dragos direct pe burta si are un cucui in frunte , nu l=am vazut niciodata sa cada in halu ala

pe unde sunteti mai fetelor, nici o miscare

mergem incet la somnik si eusa gatesc ceva, m-am gandit la un pilaf cu legume si o ciorbita acrisoara cu carnita de pui

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

elena draga..io/s busy cu servciul, ca ma grabesc sa fac cat mai reped etotul, nici nu ies din birou sa mananc sau alte celea, ca sa pot pleca mai repede acasa, adica pe la 2, ca altfel m/as intinde pana pe la 4..

eu nu stiu cum sa fac cu petreceerea din 28..vreu mult sa vin..dar programul lui de somn e tocmai atunci..doarme de pe la 4 jumate/ 5..ieri spre ex era ora 7 si el tot dormea...

zilele astea incerc sa vad daca rezista mai mult dimineata, poate renunta la un somn..habar n/am..
altfel, fara el nu cred ca vin..si cu el nedormit va dati seama ca e bucluc mare.

celelalte fete cum va ganditi sa faceti? al meu nu doarme in carucior si faze din astea..

cand faceti comenzile pt pizza? sa va anunt exact dc venim sau nu.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

servus scumpelor!

eu pe la casuca, cu mandra mea, acum doarme, am trecut si noi de vreo 10 zile pe un singur somnic si e muuult mai bine asa. papam bineeee, chiar tare bine si suntem mai nou tare cumintele,hihi,e mandra mami de noi!

am luat so noi cadoul pt un ingeras, hihi.va pupi mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Luat cadou! Sarcina indeplinita!

PAula, noi sintem la un somn pe zi de vreo 3 saptamini.
Meli si la noi la fel, e valabil tot ce ai scris

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

tu fetelor daca puiuti dorm pan ala 19 seara la cat ii uclkati????????????

Drgaos doarme de la 12-13 pana la 15-16 maxim

acuma s-a trezit si are un cucui de toata frumusetea in cap

ii gata si papika numai sa mergem la masa, insa sa terminat de stat pe olita

slaba activitate , pozelel va plac??????????

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salut fetelor,
am citit doar ultimele pagini...
elena,mersi ca ai intrebat de noi
Sorana e bine,merge la gradinita,ii place,sa schimbat educatoarea prima e bolnava de vreo luna si ceva,numa bine ca asta de acuma e superrr.
am reusit sa scapam si de tuse dupa ce am incercat n-spe mii de siropuri ia trecut cu Sirop de patlagica si propolis , vreau sa reincep o cura de imunizare de doua luni cu Septilin(sirop).

am fost la mama la Zalau,ultimele 4 zile de concediu pe anul acesta,ma rog mai am cele aferente sarbatorilor legale,a fost frumos,a trecut repede si ne-am intors in Cluj ...
din pacate avem un deces in familie(bunica sotului) ...iar azi a decedat tatal prietenei mele dragi Ioana -Dumnezeu sa-i odihneasca!

am ramas in urma cu urarile de LMA si cu cititul...saptamana viitoare dupa ce ma mai linistesc sufleteste revin!

va pupicesc

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

SAL
ELENA super pozele si eu am avut programul ala ,acuma am unul si mai tare ,nu prea stiu sa lucrez pe el cand am timp il studiez mai mult ,o sa ti l trim si tzie daca l vrei ,e f fain
baietzelu sa treaca cucuiul
ANCA Dumnezeu sa i odihneasca ,imi pare rau :(

puiutzu meu doarme se pare ca totusi inca suntem la doua somnuri /zi

tare mi ciuda ca se intuneca asa repede

VICTO si Tiadris doarme la ora la care ar trebui sa fim la intalnire ,dar o sa facem noi o schimbare si tot venim ,doar nu ne intalnim toata ziua si mai ales ca o sa fie multi bebeii asa ca o sa i "sara somnul"

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

anca, imi pare sincer rau , condoleantele noastre ,

alex sigur k vreau programul cand ai timp sa mi-l trimiti

tu fetelor asa is de bolnavioara , is racita rau de tot, am frisoane, temperatura, imi tremura carnea pe mine, de mult nu am avut asemenea senzatii

sper sa treaca

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ELENA - Foarte frumoase fotografiile!Ce mai, fotograf in devenire!

Noi n-avem treaba cu ora de intalnire.Chiar daca doarme mai putin, mie imi convine ca este foarte activa si putem sa petrecem mai mult impreuna; seara se culca pe la 22 si se trezeste la 8:30-9 (bea lapticul pe la 6:30), la amiaza se culca pe la 13:30 (14)-15:30(16).Deci avem un singur somn pe zi, in rest super activa scumpica mea.

GABI - Nu m-am uitat pe lista si nu stiu daca a scris Alexandra - ar dori sa vina la intalnire si o prietena comuna Iulia cu Mara.Va rog s-o treceti si pe ea pe lista.Va comunic zilele acestea si comanda
ei.

Fetelor, va rog sa-mi dati un numar de telefon de la un medic pediatru ortoped bun.Va multumesc anticipat.

Un weekend placut sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ELENA Tiadris si a revenit cu doua somnicuri ,dar al doilea e doar de 1 ora sau o ora jum iar pe la 21 :30 o pun in patutz si face nani nani pana dim la 8:30
o sa ti trim programu ,sper sa reusesc maine

peste cateva minute sarbatorim ziua unei d soare mari si frumoase asa ca vrem noi sa incepem cu urarea de
LA MULTI ANISORI BEA ,MULTA SANATATE SI BUCURII ALATURI DE MINUNATII TAI PARINTI
RAMO

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput