Americancele gatesc - 4
Raspunsuri - Pagina 17
adriana spune:
Of, de fapt, aici trebuia sa vin cu side-dishes-urile mele
Intre timp m-am lamurit, dar parca tot trag la salate boeuf si torturi de choco...
Chiar le plac americanilor fasole verde, collard greens, yams?...
Bleah, sunt atat de insipideeeeeeeeeeeee....
CRISMIR spune:
ADRIANA,dar eu nu inteleg de ce nu faci ceva romanesc ?...am citit la americance si tocmai vroiam sa-ti raspuns cand ai zis ca te muti aici...deci,eu am o prietena care are sot american,texan tipul...si ii place la nebunie mancarea romaneasca...deci de ce sa nu-i surprinzi cu ceva pe langa toate americanismele lor...poti sa faci o salata de beof,sigur le place...si dulce fa ce vrei tu,sigur vor manca si tortul de ciocolata si te vor si lauda...mai ales daca sunt oameni deschis la minte si la gustari culinare!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
adriana spune:
P{ai, au spus si sotu si Ramona ca-i innebunesc,
Sigur ca fac ce stiu, pana la urma
Aveam de gand sa fac salata de ciuperci cu castraveti si maio(sunt innebunita dupa asa ceva), poate imi iese si o sal de boeuf, si fac si cozonaci.. sa indrazneasca vreunu sa nu manance
Ramona J spune:
Adriana, eu zic sa faci cam ce ti-ai dori tu sa maninci ca poate mergi acolo si te trateaza cu yams (de obicei le fac cu marshmallows) si fasole verde. Macar sa nu vii inapoi flaminda!
Llaura spune:
Dragutele, dar vedeti si voi partea buna, chiar daca nu iese cozonacul macar miroase in casa a cozonac si mirosul singur nici nu ingrasa...de acum ca am aflat ca musiu cuptorul masoara in F si nu in C, as putea sa fac we asta niste cozonaci sa duc la serviciu, luni e 1 decembrie.
(Omuletii la lucru i-am vazut, a adus un nene anul trecut facuti de nevasta-sa, multi omuleti intr-o cutie mare, aratau super si erau si buni).
Andrada spune:
Mi-e o lene de curcanul asta...iar e imens. Macar de-ar fi avut minerul spre mine sa il trag usor din frigider.
Am doar o tava care cred ca e prea mica pentru el. Tai si arunc ce pica pe margine, alta nu mai iau,
Deci 400 si dupa aia mai incet.
(Am termometru d-ala smecher, acum stiu cind sa il scot)
A
ocebine spune:
Metoda mea care nu da gres niciodata la curcan este sa il bag in rotisor! Nu il ung, nu il verific, nu il invirt...nu nimic. Iese super juicy si auriu.
Si eu mor dupa collard greens (daca mai azvirli si un hamhock acolo).
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
crisspoliss spune:
Adriana, eu am invitati la masa o gramada de oameni, si le fac mancare romaneasca...sau ceva in genul ala. Singura chestie care e mai americana e umplutura aia, care o fac separat ca o budinca de paine. In rest, salata boeuf, ciuperci cu maio si usturoi, , o sa incerc pierul ala de cartofi cu usturoi copt c atare pofta mi-e. Si prietena mea care e americanca o sa faca legume gratinate( gen morcovi, pastarnac, cartofi, yams..la cuptor cu putin ulei de masline si sare)
Si mie imi plac collard greens cu afumatura si mult usturoi..nu e nevoie sa le facem insipide. Si daca tii sa faci fasole verde, mai era reteta aia cu fasole fiarta cu maio si usturoi( ca si salata de ciuperci). Prietena mea facea o fasole foarte buna( e frantuzoaica ea)..fierbea fasolea verde, apoi intr-o tigaie punea unt( destul de mult), taia patrunjel verde si il punea in unt la prajit putin impreuna cu 2-3 catei de usturoi pisati, apoi adauga fasolea si o mai tinea in tigaie 5 minute si asta e tot..iese foarte buna. FAza cu pusul patrunjelului verde in unt la prajit e super, ca asa aroma de patrunjel e mai puternica..dar s afie tinut acolo nu mai mult de 2 minute pe foc mic.
Crisss 31+
crisspoliss spune:
Ramona, acuma m-am uitat la linkul ala cu reteta de curcan..cred ca asa o sa-l fac, desi mi se pare cam mult 30 de min la 500...o sa experimentez, ca vreau sa-l si stropesc cu mirodenii din cand in cand.
A auzit cineva de racituri facute din afumatura? credeti ca ies bune?
Crisss 31+