Americancele gatesc - 4

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

daca e vorba de salate sa ma laud ca azi am fost fata cuminte si am mancat la pranz o salata nicoise( nu imi iese c cu sedila).. fara paine sau altceva.

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Mirela, am intrebat de salata aia, si mi-a facut o fatza.....
Stiu insa ca exista o salata care seamana cu aia boeuf, doar ca se pune sfecla rosie si nu mai stiu ce, ii zice vinnagrete( sau asa ceva).

Crisss 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Si noi suntem invitati la cina de Thanksgiving (prieteni americana) si eu o sa duc vin(am luat vreo 5 sticle- inclusiv Muscat Otonel de la Trader Joe)si fac 2 placinte romanesti una cu mere si una cu bz dulce cu stafide. Eu le fac cu foetaj(grecesc) cumparat din comert.

Probabil o sa iau si un curcanel sa-l fac la cuptor pe sambata sau duminica dupa Thanxgiving. Nu de alta dar eu sunt innebunita dupa curcanul rece care ramane dupa...fac sandwichuri, salate, quesadilla, turkey wrap -yammy. Voi la ce mai folositi left-overs-urile de curcan?

Mergi la inceput

Eu am facut o data supa din oasele ramase. Adica am pus la fiert linte,si am prajit ceapa, morcozi, ardei, telina, cartofi( toate taiate marunt), le-am pus in cratita si am adaugat oasele de la curcan(caracasa) si ce carne mai era pe ele. A iesit foarte buna.
Cateodata mai pun carnea ramasa in ceva sos din ceapa, boia, pasta de rosii.

Crisss 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Mai ce greseala pe capul meu sa citesc topicul asta la ora 5! Imi curg ochii pe tastatura . Noi anul asta facem..... rata de Thanksgiving (desi o sa inghesui un piept de curcan in cuptor pt. sandvisuri daca nu pt. altceva).
As face si sweet potatoes dar nu stiu nici o reteta. Voi ati mincat asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Monabella,

sweet potatoes(eu ii vad in magazine si ca Yams!) am mancat sub forma de piure serviti cu nuca prajita deasupra! Mie mi s-au parut deosebiti- o combinatie reusita- dar copiii n-au vrut sa incerce.
Lu' sot i s-a parut ca seamana cu dovleacul(pumpkin) de placinta la gust! Am auzit ca se fac si prajiti- la fel ca si cartofii obisnuiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Am incercat si noi cartofi dulci prajiti si ne plac. Aproape la toti (ca de obicei, unul nu vrea), pentru Alex fac obisnuiti. La astia nu se pune ketchup - yuck!

Mergi la inceput

Prietena mea a facut tot asa anul trecut cartofi dulci la cuptor( cred cacfierti si pisati inainte, cu nucsoara) cu nuci si marshmallow din alea pe deasupra, dar nu a fost atenta si i-au luat foc in cuptor bezelele :)...in rest a iesit bun, o sa-i cer reteta.
Si am mai prins eu niste americani ca mancau pe langa curcan gelatina verde dulceaga( jello)..cica e traditie( desi nu am mai vazut la altii)

Crisss 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Lasa-i incolo, ca astia maninca toate porcariile. Mi-am amintit de fasolea lor verde, n-am mincat chestie mai insipida in viata mea! Nu mai zic de torturile alea care se lipesc de stomac de uscate si "frosty" ce sint.

Mergi la inceput

Am cumparat niste oase de vita( cica sunt bune ca au o cantitate mare de calciu) dar nu stiu ce ciorba sau supa sa fac. Imi dati vreo idee?

Crisss 30+

Mergi la inceput