OBAMA presedinte !!!

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Fantastic cat de ... ne cred si cum manipuleaza oamenii. Si bu-hu-hu-ul asta cu terorismul tine de fiecare data . Cand se ia cate o decizie "la nivel inalt", mai baga cate un atac terorist... sa distraga atentia.
Voi pe unde umblati?
Sau va luptati din greu cu oratania ( curcanul)
Happy Thanksgiving Day !!!

P.S. Eu ii salvam pe cei saraci si scufundam vaporul cu bogatanii...deh...idealismul.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

De aia l-am si pus pe MR acolo.
Am scris mai sus ce cred eu despre "atacurile teroriste". Obama e ocupat cu treburi mai importante amu' ca tot omul de rand "vede" ca sunt lucruri "mult" mai importante decat foreclosures-urile sau industria de automobile, sau Citi bank-ul....cum ar fi terorismul.

Bling...bling??

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

Adriuto, keep it real, maica, sectiunea cu Nostradamus si alte acatiste e un pic mai jos.
Pana una alta religia pacii a mai produs un atac, 100 de morti, vreo 200 de raniti. Obama deja s-a gandit ca sta in Iraq pana in 2011, in curand o sa fie 2111...

Pai stai ca nu Obama s-a gandit...Guv Iraqian ii "da afara". Ei s-au hotarat ca mai mult decat atat nu vor mai sta si fara voia lor nu pot fi acolo. Daca nu hotarau ei asa, anul viitor trebuiau americanii sa iasa de acolo sub mandat UN. De asemenea Americanii au fost de acord ca nu vor avea baze militare in Iraq pt a supraveghea vecinii Iraqului aka Syria - prietenii stiu de ce :). E un articol intreg despre asta in The Economist.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Cald, soare la Barcelona? Curcanul spaniol zemos sau atos?
De cand cu atacurile astea nu ma mai uit la stiri, e deprimant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ne-am intors ieri la 15.00.A fost superb, vreme superba cu soare, 12 grade fata de -2 cat sunt la STR.Curcan nu gasiram niciunde :)

Nici eu nu am mai urmarit stirile zilele astea(inafara de atacurile de la Mumbai) cand calatoresc sunt cam outside of reality, dar pe avion am citit The Economist unde e articolul cu razboiul din Iraq.E numarul nov 29th-dec 5th, pe coperta un militar indian cu o fetita acoperita de sange :(((

Si eu sunt deprimata cu atacurile...:( , inca un motiv sa imi fie scarba de religie si preamarirea fiintelor supranaturale care nu exista...

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Adriutza mama eu zic sa nu dam crezare la tot ce scrie acolosha. Ca n-om fi noi ai mai ai dracului sa ulblam dupa petrol cu limba scoata cind politica merge spre tehnologii hibride chestii trestii. Si n-om fi noi ai mai ai dracului din lume sa bombardam stinga si dreapta in timp ce Rusia se are bine cu Chavez si asculta ici daca n-om vedea noi missles puse la musiu Chavez in ograda si un nou cold war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Obama e irlandez se trage din Monegal, Ireland:
http://www.youtube.com/watch?v=4Xkw8ip43Vk
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Pe langa www.economist.com/world/unitedstates/displaystory.cfm?story_id=12757603" target="_blank">unii demnitari din Partidul Democrat, Sarah Palin e un fel de hibrid intre Alba ca Zapada si Einstein.
Deocamdata obamistii tin sus si tare ca nu-s amestecati, media nu prea ii crede, o sa vedem

Mergi la inceput

Laura, coruptia exista si a existat mereu in USA, iar ce patesc democratii acum "miroase" a lucratura Republicana. Este genul lor de a-si juca jocurile politice si asa au facut mereu.
O sa avem parte de multe scandaluri de genul acesta de acum in colo.

Poate in ceva vreme ii gasesc si lui Obama o "Monica"...cine stie ce-o mai fi.
Oricum pe mine personal noul presedinte ales m-a dezamagit putin.
Sunt intr-adevar multe surprize pe care ni le rezerva viata si...vb aceea
OM TRAI SI OM VEDEA.

Asa creste mare puiul

Mergi la inceput