OBAMA presedinte !!!
Raspunsuri - Pagina 20
Andrada spune:
adriuta, vreo 2 minute numa.
Femeile au si ele citeva variante fara prescriptie.
De unde era Palin inainte de nominalizare nu se vedea nici dosul scenei.
Gind la gind. Si eu m-am gindit sa facem un compendiu, Obama si canadienii, Obama si polenizarea controlata, Obama si sistemul endocrin, le luam pe rind,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Andrada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adriuta http://en.wikipedia.org/wiki/Arctic_Refuge_drilling_controversy Uite ca nu-i chiar de-o tura. Si problema "Alaska" nu-i chiar atat de minora pe cat pare. PS Oameni buni va rog frumos informati-va inainte de a face sau "purifica" afirmatii. Nu vreau sa supar pe nimeni dar am observat ca de foarte multe ori ne place sa fim "Gica contra" fara nici un motiv. O zi buna tuturor Asa creste mare puiul www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea! |
Alaska ar produce maxim 700,000 barrels pe zi (daca estimarile sint corecte) si America are nevoie de 21 de milioane pe zi. Asta inseamna fie o tura in jurul blocului/american/zi, sau vreun an jumate de petrol ptr America.
Mai mult avem in rezerve sau pe coasta Atlanticului la noi. Dar avem guvernator batrin si paros,
A
PS Llaura era de parere ca trebuie sa fim si noi mai green cu resursele gugalesti, daca tot ai batut atita tastatura, citeste pina jos
amoga spune:
citat din mesajul lui adriuta Doamne pacatele mele, dar cu ce v-am suparat atat de tare "domnul meu" de am ajuns atat de... pardon, purificata.... Sau e din cauza ca n-ati petrecut decat 5 minute...si acelea din greseala over. . |
Poate "under", ca n-am fost in Alaska (deh, nu cautam petrol, ci un pod -- si nu ala pe care l-a construit Palin). Cit despre suparare... cum sa zic?, da' prea le exagerati "doamna mea"; filtrati nitel aberatiile care va trec prin fata ochilor inainte de a le da mai departe, daca se poate...
citat din mesajul lui adriuta Si stiu ce vorbesc THE BIG REASON a fost petrolul. |
Really? Ce mare veto are Palin vizavi de petrolu' din Alaska incit sa devina asa un personaj cheie? Ce? Daca unui presedinte american (democrat sau republican, nu conteaza) i se scoala vointa politica sa sece rezervele din Alaska in locul celor din Venezuela sau Arabia Saudita, e careva guvernator pe fata Pamintului care i s-ar putea opune? Gimme a break...
citat din mesajul lui adriuta Si sa nu uitam ca femeile nu folosesc ...prezervative . For you it may be the perfect choice...but for us...??? Deh...gandire masculina. |
Huh? Era ceva banc cu ce se gaseste in poseta fiecarei femei -- raspunsu' era "haos", da' io tind sa cred ca pe locu' doi se califica produsele astea de care zici ca femeile nu folosesc... da' nah, ce stiu eu? Pina la urma doar am vrut sa aduc un contra-exemplu la aberatia cu TOATE contraceptivele pe baza de reteta. (Mai era un banc cu aspirina pe post de contraceptiv... ooh, well, anyway...)
La fel cum aberatie era si afirmatia cu lipsa majoritatilor democrate de la JFK incoace, dat fiind ca Bill Clinton si majoritatea de la inceputul mandatului sau se-ntimpla sa fi fost intre JFK si Obama.
citat din mesajul lui adriuta Si ...Cum credeti ca ar putea influenta Obama viata sociala, politica si economica in Canada? Cum vad canadienii si romanii din Canada asta? |
La modul direct, nu cre' ca o sa aiba cine stie ce influente. (Decit, poate, daca se hotaraste Obama ca e mai 'eftin petrolu' din Alberta, decit cel din Alaska si da navala cu tancurile sa-l extraga.)
Harper, amicu' lu' W. de pe meleagurile astea, a fost suficient de istet ca sa organizeze alegeri federale inainte de cele din America (i.e. luna trecuta), asa ca a reusit sa-si mentina pozitia de prim-ministru (tot fara majoritate in Parlament). Poate dac-ar fi vazut candienii ca la sud se intimpla schimbari sa fi vrut si ei sa-ncerce una... Dunno...
A.M.
monabella spune:
Scriu ca sa ii raspund adriutei strict la problema cu anticonceptionalele otc. Nu stiu ce exista acum otc in alte tari - daca vrei hai sa facem subiect separat sa discutam.
Stiu insa ca foarte multe anticonceptionale aici au side effects care pot chiar sa duca la heart attack.
Se stie de mult ca femeile peste 35 nu tb sa ia asa ceva si sa si fumeze. Insa noile anticonceptionale 9gen nuvaring, patch, Yaz etc) cele care se iau rar si care duc la cresterea potasiului sint total contraindicate pt. femeile care sufera cu inima sau rinichii.
Nu poti pune ceva cu side effect ovt. In rest exista, prezervative, diafragme, geluri, pastile locale chestii, trestii.
scuzati de off-topic insa se pare ca lumea e dezinformata.
Llaura spune:
citat din mesajul lui amoga se hotaraste Obama ca e mai 'eftin petrolu' din Alberta [...] Harper, amicu' lu' W. de pe meleagurile astea, a fost suficient de istet ca sa organizeze alegeri federale inainte de cele din America |
Eu cred ca n-are legatura, liberalii dupa parerea mea au pierdut pe mana lor, n-au avut lider si in nici un caz n-au avut lider cu appeal-ul lui Obama. V-am mai zis, tineretu' il vede pe Justin Trudeau ca pe un fel de Obama canadian, iar pe Dion in linie cu restul de boshorogi.
De aia de fapt au pierdut si republicanii; mi-am spus parerea de sapte ori deci o stiti Au avut o campanie ok, dar ok n-a fost de ajuns dupa Bush + noul stil de campanie a lui Obama, cu ofensiva masiva pe internet si alte prostii (de genul reclama pe xbox, cuvantarile infocate si cantecele virale).
Petrolul din Alaska n-are nici o legatura cu alegerea lui Palin; au ales-o pt ca pe hartie parea un fel de Hilary Clinton, perfecta, cinci copii, guvernator de stat, aratoasa, gura-mare. Pacat ca n-au conversat-o suficient inainte, sa se prinda ca e, hm, nu prea desteapta.
Cat despre petrolul albertan, nu le trebuie tancuri; albertanul de rand se identifica oricum mult mai mult cu restul vestului (canadian, american, cum o fi) decat cu estul canadian.
Pantera, ti-am zis sa nu te mai legi de redneci pt ca unu nu-i cunosti si doi ma enerveaza
blackpanterro spune:
Laura, sa fi tu sanatoasa ca eu cunosc destui redneck-si, armata e pliiiiiiiiina(bineinteles nu imi sunt apropiati) dar daca te enerveaza uite aici http://www.youtube.com/watch?v=EMrv9Y-ItcM&NR=1
"Love them people, and them guns and accents"
De ce te supara atat ca ma leg de ei? Esti maritata cu unul?(nu intreb cu rautate, daca da, o sa incetez sa ma mai leg de ei, promit)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
amoga spune:
citat din mesajul lui Llaura Eu cred ca n-are legatura, liberalii dupa parerea mea au pierdut pe mana lor, n-au avut lider si in nici un caz n-au avut lider cu appeal-ul lui Obama. V-am mai zis, tineretu' il vede pe Justin Trudeau ca pe un fel de Obama canadian, iar pe Dion in linie cu restul de boshorogi. |
Justin e verde ca prazu', asa c-ar face bine sa stea in banca lui (de proaspat parlamentar) si sa ia notite fo' zece ani de zile, pina mai trec fo' doua-trei alegeri federale peste el. Ca de s-arunca acuma la virfu' piramidei liberale (de fapt, imi pare c-a anuntat ca nu se-nscrie in actuala competitie pentru sefia partidului) o sa-l manince gasca lui Harper cu fulgi cu tot.
Cit despre Dion, nu sh' ce sa zic... io de cite ori il vedeam imi facea impresia ca-l vad pe Mugur Isarescu (parca si seamana, fizic) -- un intelectual care pare sa stie ceva, da' care nu prea stie sa se exprime la un nivel la care sa-l inteleaga tot poporu'. Parca mai bun era Paul Martin (sigur mai bun afacerist, si cred ca si politician). In fine, prea a fost o lunga si dulce guvernare liberala sub cirma lui Chretien ca sa nu se simta nitica nevoie de-o schimbare...
citat din mesajul lui Llaura [...] noul stil de campanie a lui Obama, cu ofensiva masiva pe internet si alte prostii (de genul reclama pe xbox, cuvantarile infocate si cantecele virale). |
Daca te uiti la ce se-ntimpla mai pe la-nceputul anului, cind au inceput dezbaterile si voturile din Statele americane, ai sa vezi ca cel mai popular pe Internet nu a fost Obama, ci unu' de-i zice Ron Paul (si de care imi pare c-am mai pomenit o dat' pe firu' asta). Prin ianuarie-februarie culegea din donatii facute pe 'Net mai mult decit oricare din ceilalti pretendenti. Si asta in ciuda faptului ca tipu' are pe la 70+ ani, iar pe 'Net, se stie, publicul majoritar e sub 40.
Urmareste-i (via YouTube) numa' interventiile din dezbaterile intre candidatii republicani, sau diversele interviuri pe care le-a dat, sa vezi ce idei misto are tipu'. De la 0% impozit pe venit personal, pina la retragerea tuturor trupelor americane in "matca" (adica in interiorul granitelor USA), desfiintarea a jumate din agentiile guvernamentale care nu fac decit sa complice birocratic inutil viata a milioane de oameni, etc.
In fine, a iesit Obama, care are farmecu' lui si care a candidat cu un slogan luat parca din campaniile din estul Europei: Votati Schimbarea! Eu personal ma cam indoiesc ca o sa fie o schimbare chiar atit de mare in USA, da' orsicit, mai rau decit in perioada W. nu cred ca se poate...
citat din mesajul lui Llaura Cat despre petrolul albertan, nu le trebuie tancuri; albertanul de rand se identifica oricum mult mai mult cu restul vestului (canadian, american, cum o fi) decat cu estul canadian. |
Poate pentru ca Alberta se-ntimpla sa fie-n vestul Canadei? In fine, o fi albertanii mari prieteni cu vecinii de la sud, da' chiar atit de batuti in cap incit sa dea petrolu' pe gratis nu cred ca sunt...
A.M.
Llaura spune:
citat din mesajul lui blackpanterro De ce te supara atat ca ma leg de ei? |
Pantera, nu sunt maritata cu un redneck, sunt maritata cu un moldovean. Am locuit vreun an intr-un sat de redneci si-mi pare tare rau ca m-am mutat la oras. Regret sentimentul comunitatii, peluzele manichiurate, curatenia luna, meciul de hockey de sambata seara, community center cu piscina, patinoar si tot ce vrei foarte ingrijite, curate si mereu deschise, biblioteca calda si cu cafea buna (si cu carti multe si bune ea, ma intreb si acuma cine le-o fi cumparat), criminalitatea absenta, politia care-ti face thank you wave daca ii lasi sa se bage in fata ta in trafic, placintaria ucraineana de peste drum, fermele cu hambare, campurile galbene. In oras, la 20 km, astea-s cam povesti. Stiu ca multi dintre ei au arme in casa si stiu si un nene care face in casa pastrama de vanat. Dar ne-au primit frumos si fara indiferenta, asa ca mi se pare normal sa am un soft spot pt ei.
Discutia despre cat de scump/ieftin se vinde petrolul din Alberta e lunga, la 1 ian era planificata increase in royalties (e pe rol deocamdata dar sunt si voci impotriva), in plus vand mult titei (cel mai mult in state), in loc sa rafineze si deci sa adauge valoare local; ramanand insa in grija bugetului local sa finanteze environmental projects, e.g. carbon storage facility (nu toate, mai platesc si companiile). In fine.
On-topic: v-ati cumparat bilete la inaugurare?
blackpanterro spune:
Whoa, Laura, pai noi vorbim de categorii diferite de oameni!! Cei de care vb tu nu imi par rednecks, ci doar small town folk(ps si bunicu facea pastrama de vanat, o fi fost un redneck ardelean?).
Cei la care ma refer eu, sunt adevaratii rednecks, trailer park trash, a caror case mobile sunt jegoase si put dar au plasma tv si XBox 360.Aia care conduc monster trucks si care au dulapul plin cu arme.Odata vazusem o tipa ce purta boxerii lu' barbata-su, taiati intre picioare, ca si tank top(ma indoiesc ca astia iti sunt la suflet!).
Si la baza e plin de ei(armata are un standard foarte jos de inrolare mai nou, oricine poate sa se inroleze, pana si persoane ce au fost convicted felons!), de fapt au si un club doar ca in Germanica nu au voie sa vaneze :) .Oare ce face un redneck cu arme dar fara voie sa le foloseasca?
Cat despre inaugurare, eu vreau o poza cu Obama...eventual un tatuaj cu "The Chosen One"
blackpanterro spune:
http://news.yahoo.com/s/ap/20081114/ap_on_el_pr/obama_threats