OBAMA presedinte !!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Ah Xeno, de cand cu Bush, Constitutia a ajuns sa valoreze mai putin decat hartia igienica :(

Nu chiar ptr ca omisiunile din Constitutie sint folosite ca motive ptr nefinantarea scolilor, sanatatii sau culturii. La limita ai putea cere ajutor de la stat ca sa iti procuri pusca (daca nu iti permiti un drept constitutional), dar nu asigurari de sanatate,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

24 billions???? M-am scirbit si eu. De fapt eram scirbita cu muuult inainte.
A vazut cineva filmul W? As vrea sa ma duc sa-l vad in seara asta desi dupa filmul lui Michael moore si Choice2004 nu vad ce as mai putea afla nou despre Bush si Cheney. probabil ca-s masochista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Mai tine cineva minte reclama Budwiser True - Wassup? http://www.youtube.com/watch?v=L38wthA4Ld0
O vreme ziceam si noi la bloc Wasuuuuuuuuuuuuup! :))

Varianta 2008(aceeasi actori :) )
http://www.youtube.com/watch?v=Qq8Uc5BFogE

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Citat:

Ah Xeno, de cand cu Bush, Constitutia a ajuns sa valoreze mai putin decat hartia igienica :(

Nu chiar ptr ca omisiunile din Constitutie sint folosite ca motive ptr nefinantarea scolilor, sanatatii sau culturii. La limita ai putea cere ajutor de la stat ca sa iti procuri pusca (daca nu iti permiti un drept constitutional), dar nu asigurari de sanatate,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Cata dreptate ai!

Sora prietenei mele a cazut in baie si si-a rupt gatul.NU o primeste nimeni, nici un spital, pt ca nu are asigurare.
Acum spera ca poate gasi pe cineva in county hospital, suficient de bun, pt asa o operatie delicata.

Si apoi la TV ii vezi pe redneck-si all bent out of shape pt ca Obama vrea sa le ia accesul la assault weapons.Oare pt ce dracu are cineva nevoie de un M16???
Sa curga cu arme ca de sanatate ne doare in cot...

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoga spune:

Citat:

Mai tine cineva minte reclama Budwiser True - Wassup? http://www.youtube.com/watch?v=L38wthA4Ld0
O vreme ziceam si noi la bloc Wasuuuuuuuuuuuuup! :))

Prin cartieru' meu se poarta: "She faaaaaaaaashi?" :-)

http://www.youtube.com/watch?v=8HEAZQNhcwM
http://www.youtube.com/watch?v=yCyMYOfCvGk

Poate apare o versiune actualizata dupa alegeri...

A.M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Cand vad cu cata inversunare se amesteca in "ciorba" asta politica ma gandesc automat la fragmentele lui Marin Preda. N-am ajuns noi nici macar la performanta de a dezvalui ingredientele, caci despre reteta nici nu poate fi vorba.
Da...politica, politica...si iar politca. Obama este doar o figura ...politica si ea, insa totul depinde de cu totul altcineva. Nu este el Mesia, nu este nici drac, nici forta supra omeneasca, este doar un om.
1. Si ca tot veni vorba(anterior) de Palin. De ce au mizat republicanii pe un vicepresedinte (vizibil) atat de incompetent??? Pentru ca .... aveau nevoie de ALASKA SI DE PETROLUL LOR. Palin=Alaska=OIL
2. De ce nu se legalizeaza cumpararea anticonceptionalelor over the counter (fara reteta) in USA, in loc sa se tatoneze atat subiectul AVORT? In foarte multe tari sunt permise, n-au omorat pe nimeni si este clar ca rata avortului a scazut considerabil. Ei...la intrebarea asta ...raspunsul mai tarziu.

...si hai sa fim optimisti, este prima data de la JFK cand democratii au majoritate ABSOLUTA.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui adriuta
1. Si ca tot veni vorba(anterior) de Palin. De ce au mizat republicanii pe un vicepresedinte (vizibil) atat de incompetent??? Pentru ca .... aveau nevoie de ALASKA SI DE PETROLUL LOR. Palin=Alaska=OIL

Aiurea... Palin n-ar fi ajuns in veci sa fie nominalizata pentru VP daca nu avea Hillary Clinton o cursa atit de lunga pentru nominalizarea democratilor.

Hillary avea clar votul feminin de partea sa. McCain a-ncercat sa-l "fure" in momentul in care Obama a fost desemnat cistigatorul nominalizarii democrate -- a mizat pe faptul ca femeile care ar fi votat-o pe Hillary au sa prefere sa treaca de partea republicanilor (decit sa-l voteze pe Obama, cel care a invins-o pe Hillary) daca ar avea ca optiune votul pentru o femeie. Ceea ce McCain le-a si oferit in persoana lui Palin. De al'fel, imediat dupa nominalizarea lui Palin, republicanii au reusit sa sara binisor in sondaje, ceea ce parea sa indice ca McCain si-a facut calculele bine. Din pacate (pentru McCain), Palin a avut suficient de mult timp la dispozitie ca sa-si dea cu stingu-n dreptu' si sa lase, pina la urma, o impresie mai proasta decit putea sa banuie cineva in momentul nominalizarii sale. Asta e! McCain a facut un pariu prost si a pierdut. Se mai intimpla.

Citat:
2. De ce nu se legalizeaza cumpararea anticonceptionalelor over the counter (fara reteta) in USA, in loc sa se tatoneze atat subiectul AVORT?

Automatele alea pe care le gasesti prin toalete (bagi moneda si pleci cu prezervativu') nu se califica la "over the counter" si "anticonceptionale" simultan?

Citat:
...si hai sa fim optimisti, este prima data de la JFK cand democratii au majoritate ABSOLUTA.

Adica cum ABSOLUTA? Pe la inceputurile anilor '90, in vremea domniei lui Clinton, ambele camere ale Congresului american aveau majoritate democrata. Asta cu presedinte democrat si mai mult de jumate din reprezentanti in ambele camere legislative tot democrati, la ce categorie se-ncadreaza?

A.M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Pe linga faptul ca Alaska are petrol cit de-o tura in jurul blocului,
A

Mergi la inceput

Doamne pacatele mele, dar cu ce v-am suparat atat de tare "domnul meu" de am ajuns atat de... pardon, purificata.... Sau e din cauza ca n-ati petrecut decat 5 minute...si acelea din greseala over. .
BTW, Palin era prin spatele scenei inainte de a cadea Mrs. C de pe ea. Si stiu ce vorbesc THE BIG REASON a fost petrolul. Doar n-o fi Mrs. P cea mai perfecta vice. E ea femeie, republicana, "om" politic...dar hai sa nu ii sub estimam nici asa de tare pe republicani. .
Si sa nu uitam ca femeile nu folosesc ...prezervative . For you it may be the perfect choice...but for us...??? Deh...gandire masculina.
Si ...Cum credeti ca ar putea influenta Obama viata sociala, politica si economica in Canada? Cum vad canadienii si romanii din Canada asta?

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

http://en.wikipedia.org/wiki/Arctic_Refuge_drilling_controversy

Uite ca nu-i chiar de-o tura. Si problema "Alaska" nu-i chiar atat de minora pe cat pare.

PS Oameni buni va rog frumos informati-va inainte de a face sau "purifica" afirmatii. Nu vreau sa supar pe nimeni dar am observat ca de foarte multe ori ne place sa fim "Gica contra" fara nici un motiv.
O zi buna tuturor

Asa creste mare puiul

Mergi la inceput