America (131)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ciuf mie imi place Colorado, le gindeste mei, nu se lasa pe mina unora sau altora.
Anamaria ai o energie mei....

Deci io m-am hotarit sa go DMO anul viitor (somebody stop me!!!), dar am atita de lucru ca mi-ar trebui un 401 nou noutz ca sa imi acopere toti dintisorii cu un PPO, asta e, e nuts!

Cum esti cu frigidul R?
Lia mai zi de baiat
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

E cald rau.
In celalalt e inghesuiala de zile mari. M-am gindit sa nu-l mai repar pe asta mare. In mod normal astazi as fi mers sa cumpar de-ale gurii. Cum asta micu' e arhiplin cred ca am economisit vreo suta.

Mergi la inceput

Andrada, facurati inghetata? N-are si Basescu o fabrica din aia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

am vazut Mama Mia - e bestial filmu.

Mergi la inceput

Pe asta nu l-am vazut. Am reusit si eu sa vad Volver (o parte, ca am pierdut inceputul) si Black Book (Muntze ala mi-a cam picat cu tronc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Ramona, stii nu ca astia doi din film sunt chiar pereche? ea vreo 32 olandeza, el peste 43, neamt. ha-ha! fac misto de istorie astia doi.
dc ti-a placut Muntze, iti recomand : The lives of others. un film nemtesc din 2006. iti promit ca merita!!!

Mergi la inceput

Multumesc pentru recomandare, o sa caut filmul. Daca mi-a placut Muntze am cautat mai multe date pe internet si am aflat ca acum sint un cuplu. Pai era tensiune serioasa in film!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

noi suntem blocati in casa,din cauza de zapada si vant puternic.copii sunt acasa,sotu e acasa... timp excelent pt filme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

andrada, dpn e 3 iunie dar voi face cezariana asa ca poate e mai devreme? nu stiu, e prima programata si n-am intrebat inca dr.
am primit si eu semintele, multam mult, eu cred ca-s zuza crezand ca am sa plantez toate semintele astea la 7-8 luni de sarcina. las' ca pun sotul la treaba :)
pumba, zapada la greu cred...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Eu am (re)vazut aseara "To Catch a Thief"...of, ce frumos era Cary Grant...asa de elegant in miscari (nu-mi luam ochi de la pantalonii lui largi si perfect croiti).

M-a pleznit o "fericire" mare...secretara sefului meu (mare) care de obicei organizeaza dinnerurile oficiale isi ia "extended vacation" pina dupa Anul Nou...si ghici cine a ramas in brate cu vreo 10 dinneruri de organizat (restaurant, hoteluri, transferuri, baruri, sfaturi si tinut de minute)??? Yay, me.

Ca nu aveam suficient de facut si seful nu are incredere decit in gustul meu (sa-mi fie gustu-al naibii)...si cica am "excellent peacemaking skills"...adika tre-sa impac si capra si varza...smecher rau

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput