America (131)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinadana

Alintaroma am vazut ca pustoaica ta are par lung. Ce produse folosesti ptr parul ei?
Eu o spal pe Ralu cu sampon Suave ptr copii si apoi conditioner de la Johnson.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Corina am folosit Suave 2 in 1 si noi pina cind a inceput sa faca matreata de la el. Am vorbit cu doctorul ne-a dat sampon anti- matreata a fost bine asa ca am revenit la Suave si iar matreata asa ca am adus din ro sampon Nivea for baby de care am folosit pina la sosirea in america, deci primii 5 ani si nu a avut probleme . Asa ca acum dam cu Nivea cit avem cind s-o termina nici nu stiu ce sa fac ca on line nu gasesc samponul asta chiar daca au alte produse Nivea.
Despre asta vorbesc
http://www.medcentrum.com/?action=show_product_detail&product_id=22586
Cind terminam stocul chiar nu stiu ce sa mai incerc ...
De ce intrebi? aveti probleme?

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Andreea, multumim. M-ai atins cu costurile alea. Eu daca nu-s gravida gindesc un pic mai practic si tocmai ma socoteam ca ne-ar prinde bine un buget. Ii dau eu cumva de capat, chestia e sa ma si tin de el.

Acum nu stiu exact ce anume fuge cu mare viteza pe la mine prin pod. Presupun ca-i veverita. Cum scap de ea? E grav ca-i pe acolo?

Fetele cu abonamente, am primit e-mail de la ei si cica pot fi linistita, ca vor veni. Ba chiar m-au imbiat sa fac abonamente noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

hehe ce bine ca o sa vina, mai stau linistita o luna doua ;)

eu am gasit la un magazin rusesc de unde de obicei iau carnati, biscuiti Eugenia, faina grisata Dobrogea; Mai aveau apa minerala (am uitat de care, dulceturi si gemuri romanesti) Biscuitii si faina i-am luat doar asa sa spun ca sustin economia romaneasca dar dulceturi si ape minerale chiar nu-mi trebuiau. Biscuitii i-am facut cadou unor cunostinte care ziceau ca aduc cate 20 de pungi cand vin din ro, asa mult le plac... ma intreb cat or fi costand in Ro, asa ca fapt divers, aici i-am luat cu $3.99 o punguta.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am fost si eu la un magazin armenesc de unde mai luam produse in trecut si am cumparat: icre, cabanos, pastrama, piept de porc afumat, foi de vita pt sarmalute, zacusca, gogonele murate, parizer (bologna), castraveciori micuti si rosii asemenea. pfii, ca tare bine mi-am mai facut pofta. abia astept sa mai servesc si azi ceva la cina :) mai aveau mai multe sortimente de masline si n-am luat ca abia cumparasem ceva din magazin, greceesti, dar acum parca imi pare rau. erau intre 2.99-4.99lb.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Alintaroma doar asa ptr o schimbare, nu avem probleme dar ma saturasem de ele...
Nu folosesti conditioner/ la Ralu si daca am sampon 2 in 1 tot ii trebuie conditioner si se vede la cum se piaptana sau sta parul.

Ramona eu/noi functionam pe baza de buget, o fi deformatie profesionala, eu stiu?! Acum, ca i Ralu mai micuta, vad ca tine mai tarziu cand creeeeeste cererea nu stiu cum o fi.
Si ca sa fiu sigura ca ne intindem cat permite bugetul o suma destul de bunuta fuge automat spre saving account.

Andreea am sa vorbesc si cu teacher sa aud si parerea ei.

Noi tot timpul cumparam produse europene/romanesti de la magazin armenesc.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Andreea, eu nu stiu ce calcul au facut aia in studiu, dar noi numai gradinita pe luna ne costa mai mult de 700$ (mult mai mult) sa nu mai spun de inot, tenis, jucarii si accesori!!!!...
Nu stiu cum ne mai ajung banii si de altceva (care altceva???)....si daca am avea bebe 2...clar am ajunge in sapa de lemn

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Si noi avem magazin rusesc,care aduce si marfa romaneasca...eu fara asta nu as functiona,cateodata...ANDREEA ca si tine,cumparam cam aceleasi chestii...acum de curand au adus zacusca fara conservant,ca la mama acasa,gogosari in otet...de restul nu mai zic...Eugenii noi avem de cateva luni bune,deja m-am saturat de ele...parizer,salam de sibiu,carnati plai(din acela uscata)....multe alte...tare bine ca s-a deschis...dar la cati rusi si romani sunt aici era si necesar

la toata gasca,fugim in parc un pic!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salutare

MAi dar ce de bunatati ziceti acolo.... cred ca in primul an de America esti innebunit dupa produse romanesti, in al doilea an vrei produse exotice sau locale. cred ca la stadiul asta sunt eu acuma.si la al doilea an de america.

Philips: felicitari pt bebe. nu am apucat sa te felicit. sa nasti usor si sa-ti revii rapid. sper sa te simti super in croaziera. am auzit ca is super. m-am uitat si pe travel chanel si erau fantastice. avem niste prieteni care merg in fiecare an (mexic, alaska) anul asta au fost cel mai multumiti fiindca au luat un cruise din Barcelona si au vizitat toata Europa cu 2500 usd. opreau in fiecare zi in alt oras al Europei si vizitau multe. daca ar fi mers cu masina ar fi trebuit cam 10 000(cu tot cu copii). eu zic ca-i o idee excelenta de vizitat Europa ca dormi si maninci pe vapor. mi-au zis care is companiile cele mai bune dar nu am retinut. au un bussines stresant si asta e singurul mod in care efectiv se rup de lume.

mai am vizionat filmul ala... dar mi se pare tras de par . facut de atei impotriva republicanilor. mi-am pierdut timpul.

alta chestie: ne luam masina. suntem faliti dar vrem masina. asta pt ca ne lasa mazda noastra 626. eu vreau masina germana. am gasit un Audi din 2007 zgiriat cu 17 000. vrea doar cash. eu zic ca-i pret bun. dar tot cu Europa compar, ca in RO is scumpe rau. si masina e rosie rau! sotul strimba din nas dar eu.... am avut masini tamponate si refacute, am zis ca nu mai luam din alea. le vinzi greu. avem un prieten care e foarte multumit de Audi. speram ca neamtul nu se dezminte si face masini bune.
nici o veste de la banca cu casa. astia de la Chase is tari pe pozitii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Sinziana: intrebai de iarba. avem un mexican prieten si ne-a recomandat (cu asta se ocupa) covorase de iarba. le comanzi si ti le aduce la usa.a pus nisip si pamint si api covorasele cu iarba e super! iarna aici trebuie sa pui saminta de iarna speciala. tai iarba pina la pamint sa se vada pamintul, apoi dai cu ingrasamint si cu o semanatoare de mina imprastie semintele uniform( dai la manivela ). apoi trebuie sa pazesti o saptamina ca vin pasarile si maninca semintele si iese cu gauri. te-am lamurit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Cum zice Cenia am facut si noi. Am pus "covorase". Acum am imprastiat seminte, ca iarba noastra se face urita peste iarna.

Corina, da-mi mai multe detalii despre cum faci. Eu abia adun informatii. Am idee de ce mi-as dori, dar nu stiu exact cum ajung acolo. Ce anume folosesti? Eu cred ca am si ceva software prin computer (poate Quickbooks, n-am verificat), dar mi-e groaza sa "set up" totul. Poate un spreadsheet Excel mi-ar fi mai la indemina. Daca mai are cineva idei, spuneti please.

Mergi la inceput