America (131)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

RAMONA,ALINTAROMA,LA MULTI ANI FERICITI IMPREUNA cu sotii si sa aveti numai bucurii alaturi de copilasi!

Duminica placuta fetelor!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

http://good-times.webshots.com/photo/2219329380087737923cECrke
o bombonica pt voi

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

RamonaJ si Alintaroma, va uram ani multi fericiti, plini de iubire si intelegere. Happy Anniversary!
Sanzi, mai de unde tot faci tu rost de bebei asa frumosi?
Aseara avuseram chermeza. Luca habar n-a avut pana in fata localului ca totul era organizat pentru el. Din cauza ca totul a fost facut in secret am si intarziat 5 minute acolo .
I-am facut doua torturi, frostingul mi-a venit la timp si a fost nemaipomenit. Am comandat pizza, am luat sucuri naturale si fructe.
O ora jumatate copiii s-au jucat de eram noi, parintii, obositi numai sa ii urmarim cu privirea . Ba sotul a intrat in joc cu ei. Cine sarea pe toate alea el? Parca mi se jucau ochii in cap de la atata stat cu ochii pe copii. In ultima jumatate de ora am mancat si asta a fost. Cadourile nu am vrut sa le deschidem in prezenta celorlalti.
Deja am reusit sa pitesc cateva cadouri care vor fi aduse pentru Luca de Mos Craciun . Nah, ce sa faci prea multe cadouri asa deodata. I le dau cu tzaraita.
Si uite-ma ca o lady, venita acasa dupa doua ore de zbantaiala, cu casa nederanjata si multumita de cum a iesit. Toata chestia asta si-a meritat banii.
Azi imi pleaca al meu sot si trebuie sa fac bagajele. E plecat pentru 18 zile si i-am calcat vreo 15 camasi, ceva tricouri si bluze cu maneca lunga. Nu il vreau sa aiba grija spalatului sau calcatului pe acolo.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Simona, ai email!!! Sorry pentru intirziere; azi m-am logat pe DC si am vazut ca am PM.

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Multumim pentru urari!
Sper sa nu se simta careva ofensat de asa, mie mi s-a parut tare funny:
http://www.youtube.com/watch?v=S9FPiOgEkyY

Mergi la inceput

Ciuf, deci v-ati distrat la party!!!! Si noua ne-a placut tare mult...
Vrem si ceva poze...sunt curioasa cum a iesit tortul!!! L-ai facut tu si ai pus frostingul deasupra? Sau l-ai comandat?
S-a emotionat Luca?

Da...asa e...am parte numai de copiii frumosi...Domnisoara e Mara, si imi e draga de mor (am ursit-o)

Ramona, am juma de metru de-a lungul gardului...si jumatea aia de metru vreau sa o plantez cu ceva...M-am gandit si eu la flori inalte...dar nu stiu cum sa le plantez...imi trebuie bulbi nu??? Gardul vrem sa il schimbam cat de curand, asa ca sunt pe stand-by deocamdata...mai intai sa il punem pe cel nou si apoi sa pun plante...
O sa fac poze si la spatiul verde din curte cu care vreau sa ma joc...inca nu m-am gandit ce as putea face in fata casei...acolo e o gramada de gazon si vreo 3 copaci...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Ciuf, vrem si poze!
Sinzi, you need a new baby. Al tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ciuf- La multi ani , pt Luca ! sa creasca mare ,sanatos si la punga gros!wow ,5 anisori!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

Buna,

pt cand aveti timp: http://zeitgeistmovie.com/
eu una am ramas Paf! mai ceva ca Fahrenheit 9/11.. si inca nu am vazut Addendum..

ma duc la !

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Multumesc pentru link, o sa ma uit si eu ca m-ai facut curioasa.

Mergi la inceput

Ramona, imi e teama de o sarcina...nu sunt pregatita deloc pt al meu...ne gandim serios la adoptie...si cel mai probabil ca vom demara in sensul asta cat de curand...

Tare Miorita...ma asteptam sa fie ceva in lb engleza..haha!!!!

Eu mai am o veste buna...
Finul meu a fost operat joi (i s-a extirpat un rinichi care era malformat si nu functiona) ...i-au sunat marti ca a anulat cineva o programare si daca vor sa ii ia locul, joi l-au operat - laparoscopic, vineri au plecat acasa, si azi cand l-am vazut mergea, era fericit, nu mai avea dureri, deja a reinceput cu nazbatiile!!!! Sunt tare bucuroasa pentru ei si dau de baut!!!! (Sampanie cu suc de portocale!!!)

:
varsta, poze,

Mergi la inceput