Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (119)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Alra daca sunt dureri de oase si simfiza pubiana, e OK, se dilata bazinul. Se pregateste pt nastere. Daca te inteapa, ustura, doare colul (ceva pe acolo prin interior) eventual si dureri ca la menstruatie, mergi la gine ca poate ai vreo bucurie de col scurtat. Pe mine asa ma durea de m-am pomenit cu col deschis. Durerile de oase insa...la 7-14 zile dupa nastere trec. BAfta

Mihaela 37+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Doamneeee.....ati vazut la stiri? Numai in Romania se poate intampla - O mamica care a nascut fetita, s-a trezit acasa cu un baietel

35 +

http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Otilia, sa stapaniti sanatoase caruciorul. e f frumos.
Lorena, e superba domnisoara WOODY. Mai, eu ma oftic rau de tot...ati luat voi toti copii cu par si eu o sa fac o cheala....eu vreau sa aiba par.
Eu am cumparat produse de la Mustela pt bebelina.

==========
Corina 35+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

eu nu ma mai uit la stiri ca ma deprima.

Pt baita bebelusului voi folosi OU cu totul pe post de sampon si sapun. La masaj ulei de masline fiert si racit in care voi pune o fiola de vit A. Prea multe chimicale in produsele astea de curatare pt bebei, am zis macar o luna doua sa nu chinui copilul cu de astea. Dupa aceea vom vedea.

Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ce uituca sunt...azi schimb semnatura Suntem la termen.

==========
Corina 36+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

mariana28 eu am luat produse mustela - gasesti in farmacii si bubchen - in cora lujerului

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Alra daca sunt dureri de oase si simfiza pubiana, e OK, se dilata bazinul. Se pregateste pt nastere. Daca te inteapa, ustura, doare colul (ceva pe acolo prin interior) eventual si dureri ca la menstruatie, mergi la gine ca poate ai vreo bucurie de col scurtat. Pe mine asa ma durea de m-am pomenit cu col deschis. Durerile de oase insa...la 7-14 zile dupa nastere trec. BAfta

Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 3 saptamani

uneori cred ca de oase, alteori nu, spre durerile de ciclu.
in halul in care ma simt cuvantul "bucurie" il iau la propriu. din momentul in care aterizeaza maica-mea poa sa iasa oricand.
am progr la gine sambata asta. imi zice aia. antibioticele aproape le-am terminat, totul e pregatit.
nu mai pot colac peste pupaza am si racit cobza. ziceam ca am scapat de raceala fi-mii da uite ca nu fu sa fie.

ALRA 35+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

alra si eu am avut dureri sapt trecuta asa ca la ciclu ba chiar am avut timp de o ora intr-o noapte contractii la 10 minute...insa au trecut toate cu no-spa...cand am fost la doc mi-a spus ca s-a intors de aia am avut durerile si contractiile....mai bine mergi la doc pt orice eventualitate

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Alra de alaltaieri ma dor si pe mine oasele, ieri m-au durut ca naiba..azi vad ca nu ma deranjeaza asa de tare.. mare lucru nu putem face, din cate am citit pe net, putem doar sa evitam statul pe scaun..calare, sa coboram din pat si masina cu picioarele impreunate...eventual ceva moale pe scaun si sa evitam efortul fizic...nimic nou..
Mariana tu macar ai cofetaria la colt...eu la 2000km, si de dulciurile astea de aici m-am cam saturat...nu ma prea incanta prajiturile ce se gasesc la cofe...imi place de mor tiramisuuuuuuu.....dar astept la fel cu nerabdare mom in care o sa pot manca pana crap....e cu ou crud asa ca de vreo 8 luni nici nu mai stiu ce gust are... toata ziua m-am gandit la dulciuri....

36+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri!
Mamiseli, oul se pune tot si albus si galnenus? Stiam si eu ceva, dar nu sunt sigura, parca doar galnenusul.
Am auzit ca sunt eficiente si taratele, face apa alunecoasa si e buna pt pielea bebelusului, dar acum cu atatea produse......nici nu stii ce sa alegi mai intai.

35 +

http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi

Mergi la inceput