Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (119)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Si eu...dar tot dupa a 2 a nastre. Sa imi dai detalii daca ajungi sa faci procedura .Peeaasssee !

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

VonHelen din pacate ..nu vor mai fi ce au fost ... doar nea chirurgul mai poate face ceva sa arate ca 2 pepenasi ..Eu ma gandesc serios la o ridicare de sani..acum dupa a doua nastere

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 6 saptamani pana vine Cecilia

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ca tot vorbeam de La Redoute. A venit un vecin la mine si mi-a adus coletul de la posta. Ca la noi nu vine postasul, ca cica nu au oameni . a fost trimis par avion, asa ca a venit super repede, dar eu nu am mai trecut pe la posta sa verific.

==========
Corina 36+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Nivea- folosit , placut .Am cumparat un pachet cu toata ganma pt. bebelusi. Gasesti la Medlife la parter sau in farmacii.
Eu nu folosesc altceva decit sapunul "din cap pina in picioare". Restul produselor stau bine merci in pachet. Mai folosesc pt. catifelarea pileii saculeti cu tarite pusi in apa pt. baita.

Citat:
citat din mesajul lui mariana28

Salutare!
Dupa o noapte nedormita, parca mi-e teama sa mai beau cafea si acum dorm pe mine...
Si dupa ce am citit ce pofte aveti voi pe-aici, ma gandesc doar la o prajitura de cofetarie bine insiropata, noroc ca am o cofetarie in apropiere, dar tb sa fac un efort major sa ies afara.
Am si eu o intrebare:Voi ce produse ati cumparat pentru baita/masajul bebelusului, eu as inclina pentru nivea, dar nu m-am hotarat...Ce parere aveti?

35 +

http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Multumesc de urari, Otiliav.....vad ca avem acelasi numar de saptamani, prima fetita nascuta prin cezariana...nu tin minte daca vei face si acuma cezariana sau vei incerca nastere naturala. Eu voi merge tot pe cezariana, asa mi-a spus medicul.

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Hai Carmen!

Lauramiron, bine ai venit, nastere usoara, un bb sanatos si cuminte!

Se pare ca ati facut toate modficarile in lista, schimbul 3 someaza. Si tare mi-a placut cum ati lucrat in echipa si . De saptamana viitoare sper sa pot pune si eu osul la munca mai constiincios. Am verificat si Carmen nu a dat datele timp de 10 capitole dupa ce a intrat la noi. Acum sunt pe safe mode .

Ma retrag la nani ca vad ca nu mai este nimeni pe aici, am trimis mesajul acum jumatate de ora si nimic de atunci.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 35+
Pozele noastre

Laura, mamica de Rebeca (16.09.2005) si gravidutza 35+ cu Caterina Sara

Mergi la inceput

Nu mai fac in viata mea comanda de pe site-ul ala. Gata , sunt niste porci nesimtiti. Banii au stiut sa-i ia !

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Madutz, inafara de taxa de transport ceruta pe site, nu platesti nimic. Vine cineva la usa cu coletul, semnezi, si asta e tot. Pe mine m-au si sunat inainte, sa vada daca sunt acasa. Eu am comandat de 2 ori. Si am fost f multumita.

Mirtha, si eu am avut o comanada la LR care nu a ajuns. Mi-au trimis prin posta un cec de cumparaturi ca sa cumpar altceva de banii aia...acum astept comanda.

Legat de epiziotomie, a incercat cineva sprayul de la Bepanthen? E un fel de spuma cu efect calmant. Se foloseste la arsuri, iritatii. si ma gandeam ca o fi bun si pt pasa

==========
Corina 35+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

VESTI PROASPETEEEE

Am onoarea sa va anunt am primit urmatorul mesaj de la
OLIVIA

"Dupa 12 ore de travaliu, azi la ora 13 s-a nascut natural, fara epidurala iubirea noastra Davidutz, 3480g. suntem in extaz!"

Felicitari Olivia!!!!!!Davidutz bine ai venit pe lume!!!!! va asteptam pe forum!!!!

36+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

lorena, da chiar ca precipitata plecasi de acasa . in olanda te nasteau casa, oricum multe aleg sa nasca acasa cu moasa.

multumesc tuturor pentru raspunsuri. va zic cum sta treaba sambata dupa vizita la dr. ma doare mai mult cand merg din cauza presiunii cred.

eu lucrez de acasa si dupa amiaza asta. am trecut pe la magazin si mi-am luat una alta: paine integrala cu seminte, biscuiti cu cereale si biscuiti cu prune uscate si curmale, miere (cica luata pe stomacul gol da rezultate), batoane de susan. in rest mai am prune si kiwi. ufff...

ALRA 35+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Noi carucior am luat de la ABC Design 3 Tec www.puimic.ro/produse/carucioare/abc-design-3-tec-2-in-1.htm+ABC+Design+3+Tec+cognac&hl=ro&ct=clnk&cd=2&lr=lang_ro&client=opera are si filmulet de prezentare , e usor manevrabil si se pliaza/demonteaza f. repede landoul nu e f. usor (ca am vrut unul teapan pt. iarna ), din pacate pretul e mult mai mare decat in Austria de unde l-am cumparat (cu 1.ooo lei ...dar asa e in Romania )

Criss 36-37
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Bravo mai ! Tot inainte !

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Ce uituca sunt...azi schimb semnatura Suntem la termen.

==========
Corina 36+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna mamici si burtici!

Mariana28 eu folosesc produsele de la Nivea.

Andreyutza clisma se facea la cerere. Moasele ne cam trimiteau la buda sa vedem daca iese ceva.

Lorendar ai trait o adevarata aventura!

Noi suntem bine. Incerc sa ma obisnuiesc cu programul. Noaptea e mai rau pt ca bb nu vrea sa doarma. Ma tine treaza de la 2 dimineata pana la 6. Maine mergem la pediatru. Sa speram ca am luat suficient de bine in greutate. De vreo sapt mi s-a stricat cantarul si nu mai stiu cum a luat in greutate. Mancam cam la 2 ore, dar nu foarte mult (max 60 ml). De regula 45 ml. Si inca o veste f buna pt mami: ieri puiutul a reusit pt prima oara sa iasa singur afara, fara supozitor.

Flowers

Pupici pt toate mamicile si burticile !

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput