Pepenasi de iulie-august 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

bun... am zis ca lui bebe ii fomica... iam dat sa papa si cand papa el cu spor deodata sa inrosit la fata si am simtit in pempars ceva cald se usurase baiatul ... facuse kk cei drept ieri nu a facut, deci ma asteptam sa faca azi pina la 12.30 ( cam asa face el).... ma duc sa il schim ca mireose si nu ii place ... si cu ocazia asta ma duc sa fac si o ca am baut dimineata un frappe adus de cumnatica dar nu am nici o reactie de la el...cine doreste o servesc cu cea mai mare placere
revin

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Fetelor, va rog mult dati-mi si mie parola de la contul comun. Vreau sa admir si eu pepenasii si sa citesc legea.
Cat despre semanat....eu nu am participat la nici unul din cei doi puradei... si al treilea nu o sa mai vina pentru ca eu am legat unica si singura trompa...corpul meu nu ar mai fi suportat o sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Alina hmmmm...buna mai faci

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

rali ai PM

Mergi la inceput

Merci mult, Camelia si Gini. Ma apuc de studiat.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Eu cred ca inebunesc usor si sigur!!!!!!! Ajung la disperare...De dimineata ma fataie incolo si incoace copilu' asta de a scos untu' din mine, iar de nervi numai spun, ca sunt pe cale sa ma arunc pe geamN-ar sta frate si ea ca orice copil sa se uite la o jucarie, sa se joace cu manutele, sa faca ce vrea ea, dar SINGURA, fara s-o tin eu in brate!!!!Am nevoie de un pic de spatiu, nu mai pot!!!!! Si abia am reusit s-o adorm ca un dobitoc de vecin s-a apucat de dat gauri cu bormasina, sper ca n-o trezeste ca ma duc cu ea si i-o pun in brate sa se descurce el!!!!!!!!! Nici din casa nu am mai iesit de duminica, unde naiba sa plec cu agitata, ca degeaba iau carutul, nu sta nici cat cioara in par!!! Mai degraba nu mai plec nicaieri si gata!!! Aseara -a trezit de vreo 10 ori pe putin, si nu vroia decat s-o mai iau putin in brate, adormea bustean la loc, si in 2 minute iar scancea Ce drac de puseu mai e si asta?

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

mdaaaa
Am scris gramezi si s-a refreshat pagina... Mama lui de touch pad care merge si cu umbra mainii!!!
Asta e semn ca tre sa ma duc sa calc rufe!!!

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Citat:
citat din mesajul lui kamelya

Alina hmmmm...buna mai faci

mai fac... si daca e nevoie si un pahar de sucsi eu savurez la ca , cu un frappe si ala cu mult lapte( de gestul conteaza) nu prea am spor nici la citit si nici la scris

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Vorba Ilenei, si neuronul meu e dus cu pluta. Zau daca eu inteleg din legea asta...pana la urma beneficiez de ea daca "m-am intors" la munca? Imi depun dosarul in decembrie sau ma duc linistita dupa 1 ianuarie cu tot catastiful?
Anca, si eu am "rotula sarita"; tu ce faci pana la urma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Am rasfoit si eu din urma da nu am reusit tot ca Ami e cam maraici ca e cam racita.
Mai de mult vroiam sa va dau site-ul asta e a lu tantea cu feeding your baby and toddler si are multe informatii utile daca va intereseaza: http://www.annabelkarmel.com/age-range/babies-6-9-months . Are si cateva retete si sfaturi sper sa va fie de folos.
Anna uff se mai intampla cine stie ce o supara, e greu da trece. Pupici si capul sus ca o sa creasca ei si o sa ne poata zice ce ii deranjeaza.
Boti pupici multi. Si eu ma inscriu in fan club Boti.
In rest nimic nou la noi e rece tare si urat si fetele mofturici.
Eu in schimb am o alta pb cu Ari, deci mamicile cu doi bebeii please dati un sfat, de ceva timp face la baie tare urat adik plange si urla si vrea in brate si na tre sa o spal, nu o pot lasa nici nespalata ca ea transpira mult ca se agita de numa si logic miroase si etc, am incercat cu frumosul cu explicatul cu vorbitul cu pas cu pas cu toate celea nimic nu merge urla ca din gura de sarpe face urat rau plange pana vomita, numai daca ii zic pe o voce mai ferma arianna gata se mai oprste si se mai linisteste da nici asta nu functioneaza tot timpul si eu nu stiu ce sa mai fac. Ma ia si pe mine cu bocit ca va dati seama cat e de stresant plus ca e si mare si e greu ca da cu mana peste dush sau peste burete nu vrea sa stea la spalat si plange de numa.
Mentionez ca nu i-a fost schimbat nimica adik nici temp la apa nici jucariile din cada nici buretele de baie nimic nimic e aceeasi rutina acelasi lucru care il facem de cand era mica. Pana acuma mai plangea ea la clatit pe par na ca orice copil da acuma deja e dezastru nu te mai poti intelege cu ea am incercat si sa luam o pauza am incercat numai dush nu se poate fara bocete/urlete de zice cineva de ne aude ca maltratez copilul si eu nu stiu cum sa o mai calmez. Deci please help daca aveti vreo idee share with me...

Mergi la inceput