Amanta

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ricea

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

adelle ....tu cum ai fi procedat daca te cauta sotia iubitului tau din tinerete? Acum sa imi fie cu iertare dar eu as avea ceva retineri in locul tau.....

deci.... nu a plecat rautatea din tine

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

E musai? Ca daca e apai promit sa fac terapie de bunatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ricea

Citat:

adelle ....tu cum ai fi procedat daca te cauta sotia iubitului tau din tinerete? Acum sa imi fie cu iertare dar eu as avea ceva retineri in locul tau.....

Catalina

deci.... nu a plecat rautatea din tine

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

E musai? Ca daca e apai promit sa fac terapie de bunatate.

Catalina

musai,musai trebuie sa o incepi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui adelle6
Ca argument in plus , daca vrei sa-ti ierti sotul si sa continuati impreuna , afla ca aproape niciodata un barbat nu s-a sintit mai bine ca si "mascul" daca sotia lui a smotocit amanta . Literatura e plina de asftel de cazuri : mult mai mult castigi in ochii lui , daca ramai calma ! Parerea mea !

Nu stiu cum e in literatura, dar am un exemplu apropiat: sotia unui prieten s-a cam saturat de amanta sotului (chiar daca era cam stabilit ca divorteaza) si s-a dus la aia acasa (ce-i drept, amanta cam sarise calul in comportament) unde, in fata sotului aleia (care era nevinovat...) si a vecinilor de pe scara, i-a transmis ca o scalpeaza daca nu-i lasa familia in pace.
Sotia prietenului meu e micuta, draguta, potolita, atunci era o "fiara", de-a ramas asta siderat, dupa vro 10 ani de casnicie. A privit-o cu alti ochi de atunci, sunt impreuna si astazi. Si inca bine...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelle6 spune:

Catalina sa-nteleg ca voi ramane pe "forum" indiferent de postarile mele, cu o anumita eticheta ?

Si cred ca nu prezinta importanta ce-as face eu daca m-ar suna sotia fostului meu prieten ci , pt a fi in raport cu subiectul deschis de Miruna , ce as face eu daca eventual fosta prietena a sotului m-ar cauta ? Ei bine , in nici un caz nu as dori s-o intalnesc pt a o "smotoci". Raspunsul dat de mine e in concordanta cu mentalitatea mea . Certurile , jignirile ,vocea ridicata sau tipete chiar, fara a mai vorbi de eventuale trageri de par , nu mi se par o cale inteligenta de-a rezolva problema.

Si chiar nu doresc sa devieze subiectul !Daca doresti sa-mi spui ceva in plus , am deschis eu un subiect.Asa se cade , pt Miruna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Eu cred ca parerea adellei e binevenita doar cunoaste ambele posturi deci e cea mai in masura...
Mai lipseste Clara. oare unde o fi ca am avea multe de invatat despre politete...

Mergi la inceput

Adelle ...eu nu pun etichete. Tu faci ce vrei. Poti sa postezi ce doresti. Eu am spus doar ca in locul tau as fi mai putin sfatoasa la astfel de subiecte.

Aoleu....ai mai deschis un subiect? Pe aceeasi tema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

Citat:

Adelle ...eu nu pun etichete. Tu faci ce vrei. Poti sa postezi ce doresti. Eu am spus doar ca in locul tau as fi mai putin sfatoasa la astfel de subiecte.

Aoleu....ai mai deschis un subiect? Pe aceeasi tema?

Catalina

no vezi ca e musai terapia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelle6 spune:

Nuuu, stai linistita , e acelasi ....nu era nevoie de altul ! Insa e mereu deschis ,daca ai ceva de spus .Nu ai pus eticheta , ci doar faci aluzii la un subiect dezbatut acum 2 luni !

Mergi la inceput

Pai tocmai d'aia. Ca e dezbatut acu doua luni. Daca erau doi ani ma gandeam ca ai avut timp sa revizuiesti anumite lucruri. Dar in doua luni sa gasesti raspunsuri la toate intrebarile si sa incepi sa iti oferi umarul sotiilor inselate si sa le mai si sfatuiesti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Raspund la subiect: Nu cred ca s-ar rezolva ceva daca te-ai intalni cu amanta. Stiu, curiozitatea este mare, dar sunt aproape convinsa ca "dupa" vei regreta. Nu merita sa-i dai satisfactie acelei persoane. Daca tu si sotul tau vreti sa incepeti o noua viata impreuna, atunci uita de acea intalnire, nu rezolva nimic. Iti spun din propria mea experienta, cand am aflat ca sotul are o amanta si era intr-o deruta totala, nu stia ce-i cu el, ce vrea, ce simte, i-am dat pace pana cand el singur a renuntat la "ea", si repede inca, eu fiind surprinsa de reactia mea de-al ierta. Pana atunci spuneam in gura mare ca orice ar fi, daca ma inseala, atunci a doua zi eu introduc divortul. Uite ca nu am reactionat asa, poate si din cauza ca eram cu bebe-ul de 2 luni in brate (sotul a inceput sa ma insele cat eram gravida) si mi-a destainuit tot el acest adevar sau poate pur si simplu nu am fost pregatita sa ma despart de el. Este usor sa spui ca l-ai iertat dar nu poti uita. Eu nu pot uita si incerc sa nu mai aduc in discutie aceasta fapta a lui, de cate ori ne certam. In fine, asta este in mare ceea ce simt eu, lucrurile sunt mult mai complicate, din pacate.

Mergi la inceput