Amanta
Raspunsuri - Pagina 5
floridia spune:
eu una nu las ierta niciodata.nu e corect nici din partea amantei dar poate a avut motivele ei ea poate nu e vinovata.Exista si posibilitatea sa nu fi stiut ca sotul tau e insurat.Eu una las lasa fara drept de apel daca a greit o data va gresi si a doua oara......pana cand il vei ierta.
XIO spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
primele doua fraze, sunt atacuri la adresa mea. eu in mesajul anterior, am vb ipotetic! nu m-am legat de viata ta, nici la misto nu te-am luat. exemplele erau intamplatoare...cu nici o adresa. iar in ce priveste sfaturile medicale....nu am dat NICIODATA astfel de sfaturi, doar poate am spus ceva din propria experienta! dar tu, studenta in anul 5, poate esti mai in masura sa dai sfaturi medicale....desi nu esti medic. iara te legi de lucruri care nu au nici o relevanta la acest subiect! Kari Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii! Antonie de Saint-Exupery |
Atacuri la adresa ta ? erau simple exemple cu intrebari.
crede-ma ca habar n-am cati ani ai , daca esti sau nu casatorita , daca ai sau nu copii, nu stiu unde stai , ce lucrezi, stiu doar ca esti forumista kariguld de pe DC si ca te-am mai citit la sfaturi medicale.
Te anunt ca atunci cand termin medicina , adica peste 1 an si jumatate voi putea sa dau sfaturi in plus doar din gastro , nefro , neuro , gineco, ati, legala si alte cateva domenii. Sfaturile pe care le dau acum le dau si dupa ce devin medic , adica dupa rezi , ca tot aia stiu.Pe masura ce mai invat din carti , prectica , samd , probabil se vor schimba, dar pana in anul 1 cl putin , nu.
Probabil vedem diferit mistoruile mie mi se pare ca incerci sa elimini pe cineva din discutie cand ii spui"tu , fatuca de 20 si ceva de ani habar n-ai"
Iar faza cu handicapul nu ai inteles-o. Eu te intreb pe tine de ce consideri ca femeile singure cu copii au un fel de handicap inlaturat doar de un barbat?
Si la fel , de ce daca este atat de groaznic sa ramai singura cu copiii fiind oarecum abuzata emotional se zbate lumea sa ajute femeile care sunt abuzate si fizic? Lor nu le-ar fi greu sa divorteze?
E putin deplasata alaturarea celor 2 , dar este vorba de exact acelasi lucru:
2 femei casatorite care nu mai sunt fericite in casnicie.
Copilul nu este un handicap.Femeia divortata nu este handicapata. Va fi greu , da , dar din punctul meu de vedere este mai bine sa sufar putin si sa traiesc sanatos decat sa fiu condamnata la o viata de suferinta si eu , si copiii , si sa ma intreb de cate ori merge sotul la toaleta daca o suna pe amanta sau nu .
POate iti recitesti primul mesaj si vezi cat de incisiva ai fost . ;)
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
IonescuOana spune:
Bravo Miruna, felicitari pentru curaj.
Si daca tot erai in schimburi de replici cu amanta, poti sa-i trimiti si una de la revedere: Ti l-am lasat tie, dar iti va face acelasi lucru ca si mie.
Sic!
Happy_in_TO spune:
Xio, asculta la baba: socoteala de la tirg nu se pupa cu aia de acasa
Cind eram mica si razboinica la fel ca tine asa ziceam si eu...
Eu am iesit la cafea cu amanta, mi-a plins pe umar, am imbarbatat-o...dar i-am tras si doi pumni in gura la inmormintare cind a facut circ! Asa, din toata inima... Si nu sint o persoana violenta de fel!
ocebine spune:
Sa presupunem ca intr-un cuplu, femeia este cea care inseala (caz mult mai frecvent intilnit decit am vrea sa admitem). Credeti ca barbatul ei isi face atitea probleme si atitea planuri de ambuscare cu privire la amant? Se va duce sa il palmuiasca, paruiasca si apoi sa isi ia sotia cu tandrete inapoi? Cu o baie fierbine, luminari aprinse si petale de trandafir presarate in pat dupa ce a gatit o cina minunata?
Este plauzibil? Frecvent? Posibil?
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld iti place situatia descrisa de khrisu??? poti, tu o fatuca de 20 si un pic de ani, sa te pui in locul ei? sau al uneia de 40 de ani, cu doi , trei copii, cu ani de casnicie in spate? iti spun eu, ca nu se poate. |
xio, ce ti se pare incisiv in aceste vorbe? nu te-am luat in balon, cum ai presupus tu!
si nu am afirmat nicaieri ca le consider, EU, pe femeile cu copii, divortate ca ar avea handicap? am afirmat intotdeauna ca nu-i usor dupa niste ani de casnicie sa pleci asa ca si cum nici nu ar fi existat vre-odata casnicia aia! ca nu-i usor sa accepti ca ai fost inselata, mintita dusa cu zaharelul, iar cand aceste lucruri ies la suprafata, dor, distrug, zdrobesc....
fetele care au trecut prin astfel de experiente stiu mai bine, si au spus-o in nenumarate cazuri aici....
e foarte usor sa vb din afara, de la distanta. si e alta sa fii acolo, in foc, in cuptor!
ma facusi inteleasa? sau sa spun pe nemteste!
Kari
Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!
Antonie de Saint-Exupery
rall spune:
citat din mesajul lui ocebine Sa presupunem ca intr-un cuplu, femeia este cea care inseala (caz mult mai frecvent intilnit decit am vrea sa admitem). Credeti ca barbatul ei isi face atitea probleme si atitea planuri de ambuscare cu privire la amant? Se va duce sa il palmuiasca, paruiasca si apoi sa isi ia sotia cu tandrete inapoi? Cu o baie fierbine, luminari aprinse si petale de trandafir presarate in pat dupa ce a gatit o cina minunata? Este plauzibil? Frecvent? Posibil? |
Da, mie mi s-a intamplat. Am fost despartita o perioada de prietenul meu, eu credeam ca definitiv, el ca e de proba. Eu am inceput sa ies cu altcineva (a fost o chestie foarte brusca, cam a doua zi dupa cearta...). Dupa o saptamana si ceva s-a intors plangand la mine iar eu i-am spus imediat ca sunt cu altcineva.
Pana la urma, ne-am impacat si suntem inca impreuna (better than ever) insa pentru tipul respectiv el a ramas cu o ura imensa, de multe ori mi-a spus ca daca il vede o sa vrea sa-l ia la bataie. Din fericire asta nu s-a intamplat inca, insa cred cu tarie ca nu sunt doar vorbe.
Rufus spune:
miruna, eu sunt mai...razboinic. Daca-l vrei inapoi si-i treci cu vederea escapada, o faci cum scrie la carte, adica nu-i scoti ochii, ca nu mai are nici o valoare gestul tau. Este alegerea ta.
Dar pe rivala, nu e cazul sa o lasi in plata ei. Nu trebuie sa crezi ca habar nu avea ca-i insurat, ca e naiva si nevinovata. A stiut foarte bine ce face si, de aceea, trebuie sa se astepte sa dea si socoteala. Atunci cand un cuplu scartaie, si el si ea sunt foarte vulnerabili. Puteai fi tu cea vrajita de vreun mascul. A fost el, pentru ca a avut langa el o persoana care astepta sa profite. Nu-l scuz, nu e cazul, dar cred ca, daca pleci la vanatoare, te poti si accidenta. Asa ca fatuca aia trebuie sa stie ca, pe viitor, daca mai vrea vanat, trebuie sa se camufleze si sa riste. Sau sa ramana domestica.
Cum o faci sa inteleaga treaba asta, este iar alegerea ta. Cred ca nu trebuie sa ceri sfaturi, ci sa fii tu insati.
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
ocebine spune:
citat din mesajul lui Rufus miruna, eu sunt mai...razboinic. Daca-l vrei inapoi si-i treci cu vederea escapada, o faci cum scrie la carte, adica nu-i scoti ochii, ca nu mai are nici o valoare gestul tau. Este alegerea ta. Dar pe rivala, nu e cazul sa o lasi in plata ei. Nu trebuie sa crezi ca habar nu avea ca-i insurat, ca e naiva si nevinovata. A stiut foarte bine ce face si, de aceea, trebuie sa se astepte sa dea si socoteala. Atunci cand un cuplu scartaie, si el si ea sunt foarte vulnerabili. Puteai fi tu cea vrajita de vreun mascul. A fost el, pentru ca a avut langa el o persoana care astepta sa profite. Nu-l scuz, nu e cazul, dar cred ca, daca pleci la vanatoare, te poti si accidenta. Asa ca fatuca aia trebuie sa stie ca, pe viitor, daca mai vrea vanat, trebuie sa se camufleze si sa riste. Sau sa ramana domestica. Cum o faci sa inteleaga treaba asta, este iar alegerea ta. Cred ca nu trebuie sa ceri sfaturi, ci sa fii tu insati. poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Adica pe el sa-l ierte gratioasa, cu zimbetul pe buze si fara reprosuri dar pe ea s-o invete o lectie de viata????...
Exact cine trebuie sa invete pentru viitor? Ca eu as zice ca sotul.
Fatuca e libera...el are verigheta pe mina.
Rall, nu se pune...nu esti casatorita si nici nu ai copii
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Alexia27 spune:
De acord cu Ocebine. Daca pe mine m-ar insela sotul, cu el as avea cate ceva de "discutat", nu cu ea. E foarte posibil sa ma tenteze sa ma infig in peruca ei dar asta nu ar fi decat ca sa-mi pansez eu orgoliul ranit, altceva...nimic. Respectiva nu ma cunoaste, nu are nici o obligatie fata de mine si nici nu e constiinta lu' barbata-miu.
Dar venerabilul care stie ce are acasa, care si-a luat un angajament....e alta poveste. Reciproca e valabila, daca eu as calca pe bec...