Amanta

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Ia uite ce am gasit prin cartea de telefoane a lui Marius:

1. MANTA ADINA MAGDALENA
2. MANTA ADORIAN ELVIS
3. MANTA ADRIAN
4. MANTA ADRIAN
5. MANTA ADRIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

eu iar propun sa o sunam noi pe A.MANTA! sa o intrebam eventual daca i-o placut ce o intreba Mircea pe Raluca ca ar vrea sa faca cu Andra!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui miruna82

Buna fetelor,

am obtinut nr de telefon al amantei sotului meu...stiu unde lucreaza...dar cu toate astea nu reusesc sa aflu cum se numeste! Ce idei aveti? Sotul meu nu mai este cu ea si are idei de reconciliere cu mine, dar pe mine ma intriga f tare personajul si nu stiu ce sa fac...asa mi as dori sa o smotocesc!

Ceva mai jenant de atat nu exista.
Femeia aia e libera sa se culce cu sotul tau de cate ori vrea , cum vrea si cat vrea. Sotul tau in schimb nu este liber sa se culce cu pt. ca teoretic ti-a jurat tie ceva si ti-a promis ceva.
Acum , minea mea nu poate sa inteleaga de ce te-ai face de rasul lumii in halul asta , sa te duci sa o "smotocesti" pe aia?
Te-a inselat aia sau sotul? Te-ai casatorit cu ea sau cu el?
Are aia vreo obligatie fata de tine?
Iti spun eu ca nu .
Asa ca , pe langa faptul ca ai putea sa o iei tu urat de tot pe coaja , te-ai injosi in cel mai frumos mod posibil , l-ai face de kk si pe sotul tau si relatie voastra in cazul in care va impacati.

Stai calma pe fundul tau , ca esti o femeie , nu un tzanc de gradi sa te duci sa bati pe cutaresc pt. ca ti-a luat galetuta.

Si repet , daca eu sa fi in postura de amanta nu ar exista satisfactie mai mar decat sa apara nevasta-sa sa se faca de rasul lumii si posibil sa si-o si intoarca.

Ai auzit de orgoliu , mergi cu capul sus , zambeste increzatoare?
Se spune ca indiferenta doar cel mai rau . Nu pumnii.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Citat:

Si repet , daca eu sa fi in postura de amanta nu ar exista satisfactie mai mar decat sa apara nevasta-sa sa se faca de rasul lumii si posibil sa si-o si intoarca.

Io sa fiu in postura de amanta mi s-ar parea jenant (pt mine) si m-as simti ca naiba sa vad o femeie gata sa ma ia la o paruiala in fata usii.
Nici vorba de satisfactie.

Sunt sigura ca Miruna vorbeste la figurat de 'smotocit'..
Si mie imi vine sa imi smotocesc soacra sau sa ii zic cateva, dar pana la fapte mai este cale lunga:))

Miruna - uita de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

mi se pare buna ideea lui Happy, daca tot vrei razbunare, pune niste anunturi fierbinti cu numarul ei de telefon, sa nu aiba liniste cateva zile...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happy_in_TO

Eu as face anunturi din alea de pus pe stilpi si in statiile de autobuz. Ceva in genul:

"Nimfomana, ofer sex fierbinte la orice ora. Pentru o experienta de neuitat, sunati la numarul 555-5555."

Daaaaaa, ce idee bunaaaa!
Oricum, eu ii inteleg "curiozitatea" Mirunei de a o vedea pe amanta, iar cat despre "smotocit", cred ca era la figurat!
P.S. Desi mi-ar place sa vad o amanta ca si-o ia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea81

Citat:

Eu as face anunturi din alea de pus pe stilpi si in statiile de autobuz. Ceva in genul:

"Nimfomana, ofer sex fierbinte la orice ora. Pentru o experienta de neuitat, sunati la numarul 555-5555."

Oricum, eu ii inteleg "curiozitatea" Mirunei de a o vedea pe amanta, iar cat despre "smotocit", cred ca era la figurat!

~Este mai importanta pacea decāt dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)

~Tragedia vietii nu este ca se termina atāt de repede, ci ca asteptam asa de mult sa o īncepem.

Si sotul cred ca ar fi staisfacut sa vada ca el si-a permis sa faca sex cu cine i s-a .... lui , iar nevasta-sa se pune la batut femei in timp ce-l mangaie pe crestet si-l primeste inapoi in pat injurand-o pe cealalta.
Tipic feminin

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:
citat din mesajul lui andreea81

Citat:

Si sotul cred ca ar fi staisfacut sa vada ca el si-a permis sa faca sex cu cine i s-a .... lui , iar nevasta-sa se pune la batut femei in timp ce-l mangaie pe crestet si-l primeste inapoi in pat injurand-o pe cealalta.
Tipic feminin

***Fur is for petting**

Ei, ce sa-i faci, asta-i viata! Ghinionu' nostru ca suntem femei si gandim asisderea....pe alocuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Poate ca ar trebui sa deschid topic nou dar vad ca initiatoarea acestuia nu a mai dat nici un raspuns...
Sunt intr-o situatie oarecum asemanatoare.. Deci ..sotul isi trage o amanta ..io aflu abia dupa 2 ani, cand gasesc in tel un mesaj (al doilea de fapt..mai gasisem unul intamplator in urma cu 2 ani de la acelasi numar dar m-au aburit opamenii ca e o greseala..na se mai intampla am zis, mai ales ca era in seara de craciun). Ii trimit mesajul inapoi si o intreb ce relatii are cu sotul meu.. maaaamaaa sa vezi ce tupeu..suna inapoi cu o gura la mine..ca ce-s nebuna?? ce mesaje visez?? n-a trimis nici un mesaj..ca la fel m-am luat de ea acu 2 ani si nu ear vinovata etc...am discutat o ora la telefon... am incheiat discutia cu scuzele mele ca am deranjat-o..na..o fi o greseala). Apoi incep sa rumeg toate cate mi-a zis de data asta si fac comparatie cu ce mi-a zis acu 2 ani..Sunt o gramada de inadvertente...nu conteaza hai sa fie asa...Amandoi m-au facut in toate felurile, proasta nebuna, cu mintea la plimbare, idioata etc... Insarcinata in luna 5 si cu un copil de un an si cateva luni acasa ce pot sa fac sa aflu adevarul...mai nimic...doar ca am pus un reportofon in masina ca sa vad si io chiar sunt nebuna si cu mintea la plimbare.. (aveam si remuscari ca fac chestia asta si n-am incredere in sotul meu ).. II prind ca fac amor in masina ziua in amiaza mare... am cazut de pe scaun cand am ascultat...

Urmeaza o luna si jumatate in care s-a presupus ca l-am iertat si ca el a incheiat-o cu madame...aflu dupa timpul asta ca nici gand de asa ceva..ei is porumbei in continuare si nu a facut nici un pas s-o termine.. atunci l-am anuntat frumusel ca io divortez si gata s-a terminat. Am avut niste schimburi de mesaje cu madame..in care ea ma anunta ca de fapt io-s despartita de sotul meu de mai bine de 2 ani, ca al doilea bb l-am conceput in urma unui viol (io asupra sotului) asa ca sa-l tin legat de mine si maaama ce carater mizerabil am etc, etc. Incerc sa-i explic ca nu e aadevarat si am inceput sa-mi bag coada intre ei...o anuntam frumos exact ce face omu meu..cum nu mai dorea sa iasa cu ea si invoca tot felul de motive mincinoase... il dadeam de gol. Io incercand sa-i fac un bine femeii crezand ca e cumva de buna credinta... (ea a si divortat ca sa fie impreuna cu al meu sot).

El doreste in continuare cica sa se impace cu mine..dar nu o poate termina cu ea tot din cauza mea..de ce imi bag coada? (iote asa ca sa ma distrez si nush de ce tin ca madame sa afle adevarl)..uite asa de-a dracu a reluat cu ea relatia...

Intre timp doamna miroase ca e pe sfarsite totul si ca io am dreptate..asa ca a intrat in panica si-si scoate armele...mesajeeee in care incearca sa-i deschida lui ochii cum ar fi:

"Ar fi pacat sa devii "pionul" unei creaturi malefice si reduse si sa "joci" un "rol" pe care incearca sa ti-l impuna prin cele mai märsave si josnice mijl. Traieste-ti propria viata, nu accepta "rolul" indus si impus de nebuna care se vrea "regizor" al existentei tale...Iar daca va dep.sau a depus actele, e doar pt a lovi din nou, in speranta ca tu iti vei pierde niste drepturi, in speranta ca vei fi "blamat" de toata lumea si in dorinta de a se "victimiza" in fata copiilor, cand vor creste...Mi-e greata de ac. fiinta! Dar tu poti indrepta lucr.si sper ca nu vei lasa ca mizeria si veninul acelei pers.sa ne afecteze...Eu sunt total imuna la ce incearca sa faca. Sper ca si tu la fel. Si cred ca viata ii va oferi din plin efectul de "bumerang" a intregului rau pe care l-a facut implicand atatea pers.(noi 2 si 2 copii), cu buna stiinta si cu o placere diabolica. Si totul numai sa ii fie ei bine!!! "

"Ac.creatura este o tatä si o mahalagioaica de cea mai joasa speta, care vrea sa para ceea ce nu este si care isi da de gol adev."valoare"cu orice ocazie.Si in plus, lumea o "simte" chiar daca nu scoate nici un sunet. Are ceva ce respinge, pt ca raul e perceput de maj.fiintelor umane, chiar daca nu exista o explicatie logica in ac.sens.Raul se "simte" pur si simplu si se creeaza instinctiv un"zid"de protectie prin indepartarea de respectiva pers.si printr-o"antipatie" aparent inexplicabila.Dar ac. pers.malefice (ca banuiesc ca nu e singura) pot pacali usor prin prefacatorie si "adormirea" simturilor "victimelor" vizate, care din neatentie pot pica in "capcana". Cine "se trezeste" la timp se salveaza si nu traieste in mocirla "impusa" prin toate metodele de ac.spirite neevoluate si care urmaresc sa faca doar rau (poarta anumite MASTI, in fctie de "context" pt invingerea totala a "victimei", aici tu...) "

Ce parere aveti?? poate ar trebui sa deschid topic separat?

KHRISU mamik de baietel si fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

in primul rand, xio, iara ma sochezi cu afirmatiile tale.
bag de seama ca iti place statutul amantei? acuma....dar ia sa te vedem noi, maritata,cu una bucata copil si un altul in burta si sotul tau se da in barci cu alta...ca asa i s-a ...., dupa niste ani de csnicie, niste ani de construit impreuna....precis ii tragi un sut in fund...si iei odrasla de mana si te muti...ca doar tu ai principii!
scuteste-ne si nu mai vb cand nu ai idee despere ce inseamna sa fi inselata...caci realitatea depaseste cu mult teoria!!!

iti place situatia descrisa de khrisu??? poti, tu o fatuca de 20 si un pic de ani, sa te pui in locul ei? sau al uneia de 40 de ani, cu doi , trei copii, cu ani de casnicie in spate? iti spun eu, ca nu se poate.

si iara se intinde o discutie pe 'enj de pagini...fara noima si sens.

Kari

Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!

Antonie de Saint-Exupery

Mergi la inceput