Amanta

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Citat:

Si repet , daca eu sa fi in postura de amanta nu ar exista satisfactie mai mar decat sa apara nevasta-sa sa se faca de rasul lumii si posibil sa si-o si intoarca.

Eu as lasa-o sa ma zmotoceasca si dupa aceea as denunta-o!
Apropo, o ruda a patit-o. Nu a zmotocit-o pe "c---a", cum o numea ea, dar a barfit-o in tot orasul si a agresat-o verbal. Apoi s-a pomenit cu citatie de la tribunal. Sotul rudei a fost citat ca martor unde a negat orice fel de legatura cu vecina din fata, "c---a". Iar acasa a luat-o la bataie pe nevasta; asta era a 1001a oara.

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Miruna pana la urma ce-ai facut?

parerea mea: daca vrei sa te impaci cu sotul(el are idei de reconciliere, si ce? important este ce vrei tu, ok?) eu zic sa inchizi capitolul fara sa te mai uiti inapoi..

imagineaza-ti ca o vezi, poate-i frumusica foc, supercoafata, aranjata, supla, tzatzoasa, mai stiu eu...o sa ai ganduri negre degeaba...si daca-i urata foc si mai negre ti-or fi gandurile(ce draq a vazut la asta? cum a indraznit sa ma schimbe cu jigodia asta? etc etc...)

o razbunare vine bine din cand in cand dar cred ca relatiei voastre viitoare(daca va mai exista una) nu i-ar face bine o smotoceala in public.

ah, si in nici un caz sa aleaga intre voi doua!! umilitor! ca doar nu esti pe raft de vanzare...

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna82 spune:

Buna Fetelor,

Pana la urma am ales sa ne despartim definitiv. El are fluturi in stomac, o iubeste pe femeia asta si considera ca viata e prea scurta si trebuie sa fie fericit.
Maine am prima prezentare la divort iar pentru mine nu mai exista acest om. Mi a spus ca tot ce si doreste e ca eu sa il urasc...mi a spus ca m a mai inselat, ca isi iubeste copilul, dar nu si pe mine.

Cam atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Imi pare rau, Miruna.... dar poate este mai bine asa.
De ce sa-l urasti, mai bine trateaza-l cu indiferenta, ca asta doare mai rau !

Ingrid si Cristi 5 ani si 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

'mnealui s-a razgandit cam repede! Acum doua saptamani avea "idei de reconciliere". E posibil ca peste doua saptamani sa se razgandeasca iar, adica sa dea fuguta la tine la o eventuala cearta cu respectiva.
Sa nu-l urasti, n-ai face decat sa te incarci negativ. Nici macar sa nu privesti inapoi.
Iti doresc multa putere, echilibru si sa gasesti persoana potrivita.

Mergi la inceput