FIV 199

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Alexamary: imi pare tare rau...

Sheri: felicitari pentru cei 7 "haiduci"!Multa bafta mai departe!
Eu n-am mai repetat BHCG-ul,caci am zis ca de data asta nu ma mai stresez..oricum,la ecografie se vede ce trebuie,asa ca astept ziua de poimaine.Cu nerabdare!

Moni: wow,ce productie!Bravo!Tin pumnii sa ai multi embrioni si sa se prinda cati vrei tu!

Kora: felicitari pentru cei 2 puiuti,stai cumintica.Simptome e prea devreme sa ai.Tin pumnii!

Anto,Kitta,Oanademunk,Elenada si toate fetele care sunt acum in tratament sau asteptare: multa,multa bafta si voua!

Ioana_p76: eu nu am patit asa ceva dupa niciun FIV...dar fiecare organism e aparte..

Ioanatugs,Iana_Mari,Cristinici:

Un dulce pentru toate fetele!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Anita imi pare rau pentru toate aceste tratamente, si de fiv.urile nereusite. Poate ar trebui sa iti schimbe tratamentul? Nu toata lumea raspunde la fel la acelasi tratament. si bafta.

Nusy te asteptam cu vesti bune poimaine, sa vezi doua inimioare mici si dulci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Anita76 in primul rand, bine ai venit printre noi! In legatura cu alegerea altui medic, depinde foarte mult de tine, daca simti ca alta schimbare i-ti va face bine, atunci asa va fi! Ce protocol ai facut, lung sau scurt si cu ce ai facut stimulare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

ANITA 76, eu am facut fiv la Giulesti cu dr. Cezara Bucur, am reusit din prima, asa ca eu am numai cuvinte de lauda la adresa ei. Eu am fsh-il cam mare (9,15), dar tot am obtinut 6 ovocite din care a rezultat un blastocist. Te pup si-ti urez sa ai noroc din plin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Wow Moniland, ai dat lovitura! 27 de ovocite, felicitari, sa se umple toate de dragoste si sa evolueze strasnic !
Dream, Blanche, Ioana
Nusy, bine gandit, stai linistita si nu te mai stresa, la eco o sa fie doi puiuti superbi!

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anita76 spune:

La primul FIV am urmat protocolul lung cu diphereline si menogon, al doilea, protocol scurt cu aceleasi medicamente si al treilea, scurt cu diphe. si gonal.
Eu am FSH 7.38 si LH 5.73. Dupa cum arata analizele ar trebui sa mai am destula rezerva ovariana.
Dr.Bucur pe ce schema merge? Ce tratament foloseste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Am ajuns si eu acasa super obosita si la fel cum m-am dus. Nu a venit Dracea asa ca ramas fara histero, pt ca nu am vrut sa fac cu medicul de garda ( Cristescu- nu auzisem de el asa ca nu m-am dat pe mana lui).
La cate zile de la terminarea tratamentului pot repeta culturile de col (7 sau 10)?
As vrea sa mi le repet sa vad daca pot incepe pe 18 nov sau nu. Bineinteles daca am cu cine, caci Dracea lipseste luna asta de la Giuly.
Oricum am facut un lucru bun pe ziua de azi am stat si cu Sheri si cu Iana- mari, deci pot sa zic ca nu a fost ziua pierduta.
Am revazut-o si pe 'minunata" d-na Geta, care umbla cu cardul de la usa salonului parca ar fi fost de la serviciile secrete si e din ce in ce mai stravezie, cred ca in curand va disparea in neant.
Moniland ma bucur pt tine . Sper sa vii pana la capat numai cu vesti bune.
Sheri nu te mai gandi la " prietenul" tau de Sambata , poate o sa-ti poarte noroc pana la urma.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ANDRADA P
nastere usoara, printese sanatoase si frumoase

raportez foarte mandra ca Ana mea a facut azi primi pasi singurica ... astept ziua de maine cu sufletulla gura, sa o vad din nou mergand

moni ma bucur pt. tine! Buna productie
anto nu te speria cu estradiolul, eu in Z8 l-am avut 828 .. dar nu mai stiu unitatea de masura, stiu ca era mic...., dar norocos

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Anita76 toti medicii merg pe aceleasi protocoale, insa unii schimba mult tratamentul in functie de cum raspunzi la el. Si eu am fost pacienta prof. Marinescu si am avut la primul FIV din 5 foliculi = 0 ovocite, insa la al doilea tratament am avut 3 ovocite din care au rezultat 2 embrioni si unul s-a prins, insa sarcina s-a oprit din evolutie la 5 saptamani. Acum vreau sa fac din nou FIV si la fel ca tine am schimbat medicul, sperand ca am schimbat si norocul.
Cristinici sunt asa de derutata de ce mi-ai spus, incat nu stiu ce sa fac. Eu vreau sa fac cu Dracea, nu cu Codreanu si peste doua zile ar trebui sa incep inhibarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

ANITA 76, la mine, dr. Bucur a mers pe protocolul lung din z 2 de ciclu, inhibarea cu diphereline 0,1 si stimularea cu 1/2 de diphereline si 4 menopur pe zi. Atit inhibarea, cit si stimularea au durat cite 10 zile.

Mergi la inceput