FIV 199
Raspunsuri - Pagina 19
pisic77 spune:
Oana, ai rabdare. Pare sa fie de bine daca nu ai nici un simptom. Doamne ajuta
Shery, tinem pumnii pentru maine
Kora si tie iti itn pumnii. Trebuie sa fie bine si la tine de data asta. Bafta
Kitta, tu trebuie sa ma tragi dupa tine, asa ca trebuie sa vi cu rezultat pozitiv
KoraPop spune:
KITTA draga io aici sunt si pentru tine cu pumnii stransi!!!Doamne ajuta!
Sheri maine e ET-ul?Ai vesti despre puisorii blastocisti?Adica pe maine vor fi blastocisti probabil,nu?Te astept urgent maine cu vesti prin orice mijloace vrei tu:forum,sms,telefon,eu nu te sun sa nu deranjez,da' o sa ma gandesc la tine!Macar asa daca ma gandesc la voi poate uit sa ma mai gandesc la mine
!
oana baftaaaaaaa maine sa vii cu vesti bune,te iert ca ti-ai facut testul de urina daca vii cu beta pozitiv!!!
Kora
CARPE DIEM!
luck spune:
ana p
FELICITARI !!!
waw , super veste , ma bucur nespus pentru tine!!!
Da ca nu iti e prea greu spune-ne te rog si noua schema de tratament.
ioanatugs
sa fie intr-un ceas bun inceperea tratamentului , multa , multa bafta !!!
ana_p spune:
nusy, luck, multumesc mult!
Schema mea de tratament a fost asa:
-inhibare din ziua 21 cu diphe de 0.1 cate o fiola timp de 13 zile;
- din ziua a treia de cm o jumatate de diphe si 2 Gonal de 75 UI timp de 7 zile, iar ultimele 3 zile de stimulare doar cate o fiola de Gonal, ca imi crescuse estradiolul destul de mult;
-pregnyl am facut o singura fiola de 5000 UI.
Cam asta, in rest Utrogestan dupa punctie 6 pe zi, Medrol intre punctie si ET si acdul folic.
Dupa ET am mai ramas pe masa cam 1 sfert de ora, la rugamintea mea, ca dr. mi-a spus ca nu conteaza, iar in clinica am mai stat aproape 1 ora si jumatate. In pat am stat destul de mult in primele 2 zile dupa ET, si in restul zilelor stateam mai mult dupa=amiaza cateva ore...
Ana
Sheritra spune:
Multumesc mult pt pumnisori si sustinere, o sa am nevoie de ei, deoarece nu mai stiu nimic de puiuti de vineri dimineata, habar n-am daca avem ceva in eprubeta, sper sa fie unul mare si bun, chiar sunt curioasa cum arata la microscop, am citit ca au intre 60 si 100 de celule, mama-mia! Tot wk am cautat sa ma gandesc la altele si nu la ei, dar acum ma ia cu ceva nelinisti, dar imi pun o familia Bundy si-mi trece!
N-am sunat pt ca nu stiu daca era cineva la laborator si decat sa umble si sa-i deranjeze.... iar daca umbla si nu mai era nimic ma gandesc ca ma sunau. Asa ca vin maine cu raportul, va pup pe toate!
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
amzulica spune:
Sheri - intre zilele 3 si 5 nu se mai umbla la embrioni - in ziua a 3-a li s-a schimbat mediul si maine se va vedea exact ce ramane. Nu te nelinisti, vei avea macar 2.
Multa bafta. 
Cami
23+
Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica
mari_lolutza spune:
FETELOR, eu nu v-am uitat, va citesc zilnic si ma bucur odata cu voi de reusite. Sa va dea D-zeu sarcini usoare si la termen.
ANA P, NUSY, sa fiti sanatoase si sa aveti bebei reusiti foc.
KORA POP, SHERITRA, MONILAND, KITTA VA ASTEPT CU VESTI BUNE DE TOT.
ANDRADA, sa-ti traiasca printesele si sa va bucurati cu totii de ele.
IOANATUGS, hai, scumpo, cu tratamentul cu noroc.
LUCA LUCA, CATALINA 

kineta spune:
BUNA SEARA fetele mele dragi,am iesit si eu in sfarsit sa fac un anunt:am facut si eu fiv 2,pe 3 oct.am facut ET,cu 3 embrioni transferati la 48 ore(fiv-ul a fost facut de Marinescu si Cocei),care a fost si cel norocos,pt ca sunt insarcinata in 7 saptamani,iar la ecografia de 6 sapt fara cateva zile,am auzit 2 inimioare,sarcina gemelara.PT mine este o minune si ii multumesc lui Dumnezeu pt asta,si sper ca acesta minune sa tina 9 luni.SI va doresc si voua sa aveti parte de aceasta bucurie.EU nu am mai scris nk pe forum,sincer mi-a fost frica sa ma si bucur,bine nici acum nu ma bucur pe deplin,consider ca voi avea timp sa ma bucur cand ma voi vedea cu bebelusii in brate,si mai ales sa ma bucur de sanatatea lor.AM avut mici probleme dar sper sa se rezolve,mici pete maronii,usoare dureri,acum au disparut pt moment si sper definitiv,fac tratament destul de "agresiv" si trebuie sa fie bine.ASA fetelor ca ma bucur ca in sfarsit pot sa va dau aceasta veste,si astept urmatoarea eco pe 27.,si sa vin cu vesti la fel de bune. VA doresc la toate numai bine si visul sa vi se implineasca,si sa nu uitam ca perseverenta invinge,va
pe toate 
hera01 spune:
Felicitari Kineta, sa de-a Dzeu sa ai o sarcina usoara , dusa la termen si sa fiti sanatosi !
Gemenii
, fain
Dariela spune:
Kineta - Felicitari iubita! Bebei sanatosi si sarcina usoara!
Ioanatugs - Multumesc si spor la injectat!
Kitta - Si eu iti tin pumnii stransi-stransi! Te asteptam cu vesti bune!

Kora -
fata optimista! De data aste sigur va fi cu ochisori! 
Fetelor nu ma poate ajuta nimeni si pe mine cu o cerere lasata la registratura la Giuly. Registratura e undeva la parter, nu are nicio legatura cu laboratorul FIV.
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html