Colectia de toamna-iarna 2005 (216)
Raspunsuri - Pagina 12
joy04 spune:
helou....
Of...mai Anda ce rau imi pare de gradi lui Nichita. Si ce stres ai avut si cand ai ales-o...si acum sa se duca pe apa sambetei.
Sper numa sa gasesti ceva macar apropiat de asta. Bafta.
Ripley ce sa zic de tigari.... Am o vecina in bloc care a zapacit-o pe fi'sa cu antibioticul pe motiv de tuse, mers la n-spe mii de doctori care spuneau ca este "recuperata" dupa raceala dar tusea ramanea muuul timp din cauza fumului de tigara. (ea nu credea pana nu i-au spus vreo 3 dr inntr-un spital, altii in alt spital...ca se ducea la cativa cand avea probleme cu copila) Doar ca la ea fumau 3 adulti in orice camera a casei, oricate tigari intrau...fara sa fereasca copilul.
Cu alergiile ma dati pe spate. Clar Vlad are si la fel de clar are si Alex.
Acum latara bube nu are decat Alex si doar vreo 3-4 ca era un pic mucios si stranuta cand l-am dus si i-a dat mama Zyrtec. Vlad nu are pt ca are Ketof si Xyzal.
Dar cand avea Vlad, erau cum zice si Camelia numai ca nu era chiar cu lichid. Se scarpina la o bubita saracu pana-si dadea sangele si dupa ceva timp in locul ala mai apareau vreo 4-5. Nu stiam explicatia, am citit acum la tine Anda. Si ii ies pe tot corpul, de la fata/urechi, pana la laba piciorului.
Io-s fericita de numai pot: a vandut mama ceva teren intravilan si mi-a dat bani de am acoperit creditul la banca.
Nu-mi vine a crede ca ramanem cu salariu intreg. Bine...mai avem de acoperit un card si sa-i dam nasului niste bani, dar am scapat de rata MARE.
Parca deja traiesc altfel.
Ma duc sa mai termin din treaba, ca o zi jumate nu am facut nimic, am umblat pe drumuri, am facut ieri 3 ore de la Ploiesti la Bucuresti de-mi amortise fundul in masina.
Maine seara plecam sa ne luam copiii.
ioana_77 spune:
Mandy, chiar vroiam sa-ti scriu. Poate ai nevoie de o pauza dupa atata munca diperata si ti-ar prinde bine nitzel program de "casnica". Pup baietul tau frumusel. Uite ca la noi a inceput sa-i placa un pic gradi la program scurt.
Cami, pupici sa treaca bubitele!
Noki_Lara spune:
Mandy, si eu cred ca se ba obisnui cu timpul. Uite, la noi a durat cam 2 luni, dar deja merge chiar cu bucurie la gradi.
Apropo de asta..una tare de tot de la Sarah, azi de dimineata la gradi: are o prietena buna acolo, Ada, de 4 ani jumate, care cand bufnita plangea la inceput tot avea grija de ea. Azi de dimineata, Ada, nu stiu de ce...greeeeu se lasa dusa in grupa, si o tot pupicea pe mama ei de n ori, fara sa vrea sa o lase sa plece.
Sarah, intre timp o tot lua de manuta si o tragea catre grupa, pana cand la un moment dat, zice bufnitza minciuna sfruntata: "haide, Ada...uite, io nu plang niciodata la gradi"....
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
mandyksch spune:
Ioana, chiar imi zicea cineva ca e momentul sa ma asez sa ma linistesc si sa aflu ce doresc cu adevarat de la viata mea. Greu insa...e clar ca nu mai mergea nimic in directia cea buna. Stiu doar ca nu stiu/nu pot dibui ce vreau/ce trebuie sa fac cu viata mea.Nu o sa imi fie usor in perioada urmatoare.
Imi pare bine ca Maria se simte mai bine la programul scurt, sper sa o tina atitudinea asta
Noki, adevarul e ca noi nu am fost 2 saptamani legate la gradi. Ba enterocolita, ba cate o raceala, ba rubeola (daca o fi fost chiar rubeola), acum diareea asta.Nu a avut timp sa lege prietenii, nu cunoaste pe nimeni acolo dintre copii, doar pe educatoare. Cred ca ii este greu. Sper sa se obisnuiasca.
Fetelor, nu aveti niste idei de lucru de acasa? Sau nu exista asa ceva la noi? O sa o iau razna acasa. Totusi ca sa nu pierd vremea aiurea, mi-am propus sa reiau germana. Dar as vrea sa invat si niste chestii noi (desi sunt la nivel 0 in ce priveste informatica), de ex. cum se face un site (sau e prea complicat), cum se face un blog. Ma poate indruma cineva? Please.
joy04 spune:
Noki imi place de Sarah ca-i protectoare.
Vecina lu' Mitza Noki, Doamna Mihaela am vazut ca-i zisei Roxanei ca o tii la curent cu proiectul de lege cu cei 85% din salar de la 01.01.2009
Please, da de stire la tot poporul ca am o prietena care are o fetitza de 11 luni, nu a fost nicio zi in CIC - este cu CM la firma sotului - si i-a zis contabila sa-si bage concediu de la 01 ianuarie. Doar ca eu am auzit-o pe Doamna Scartz (nu stiu cum o cheama pe aia de la ministerul muncii) care a zis ca de noua lege vor beneficia cele care sunt deja in plata si nu cele care se vor reintoarce in CIC.
Si intrucat ea nu a avut nicio zi de CIC, se incadreaza sa intre de la anul, nu?
proadelina spune:
Buna ziua! Dupa cateva luni, revin si eu! Noutati prea multe nu am, ne incadram in tipare. Slava Domnului, Albert nu este un copil bolnavicios, a racit de 2 ori anul asta, o data in primavara iar a 2-a oara cand am fost la mare, de la aerul conditionat. In schimb face urticarie. In special de la ciocolata. O combatem cu mixtura mentolata, ca nu putem renunta de tot la ciocolata. Mai mancam din cand in cand. La gradinitza inca nu l-am dat. Are maica-mea grija de el!
L-am lasat duminica la locul de joaca pentru copii si l-am urmarit. Nu este foarte sociabil, se joaca in legea lui, interactioneaza cu ceilalti doar cand ii trebuie ceva. Ca parintii...
Uram un sincer La multi ani! tuturor aniversatilor.
Adelina si Albert
roxisialexia spune:
joy, eu fac bube la orice inseamna produs de la tara: apa, carne, oua, cred ca si aerul ma umple de bube de asta nu mi-a placut niciodata sa merg acolo. sid e la apa fac, la mine este clar ca alexia ma mosteneste.ai grija ce mananca si vorba andei se duce pe picioare.
cami, a mancat ceva de la danone? da-i cu mixtura si un antihistaminc si ai grija sa nu se scarpine-desi este imposibil- ca se sparg si trec si mai greu.
anda, si eu am problema asta de 33 de ani, la mine alterneaza buboaiele cu herpesul, nu inteleg cum o persoana poate sa manance cu mine din aceeasi praji sa nu aiba nimic si eu sa ma bubruzez toata intr-o ora.
pai si ce fac educatoarele in fundatie?
ma gandeam ca vine alta gradi in acelasi spatiu, raman educatoarele si omul vinde mobilierul si ce mai este acolo, daca ar avea gradinita full de copilasi ar mai renunta oare?
mandy, savureaza timpul asta, relaxeaza-te citeste o carte( dar cauta job zilnic), stai mai mult cu kristi, invata ceva nou , aplica zilnic la ce iti pare interesant si ai incredere in TINE.
soanso spune:
salutare ,
nu am mai citit nimik din 29.10...sunt in urma rau si cu urarile de LMA ...am fost la mama doar eu cu Sorana,la servici am avut mult de munca si m-am instalat in alt birou,acasa avem un deces in familie(bunica sotului meu) o femeie extrem de inteleapta si care o iubea 100% pe Sorana,tatal preitenei mele e la spital in coma de gradul 4 dupa ce a fost trimis acasa ca cica nu are nimik,am o dispozitie naspa ,trista,plansa,suparata!
Sorana in schimb e bine,merge la gradi am pus-o pe "picioare" cu un siropel de tuse -Sirop cu patlagica si propolis- e singurul sirop care a dat intradevar rezultat!vreau sa-i reincep o cura de doua luni cu Septilin pt imunitate.
va imbratisez ,mai intru doar cand imi revin moral
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
madau spune:
Ma bucur ca v-au placut pozicile noastre din Elvetia...adevarul e ca au o tara SUPERBA, este exact asa cum a spus Anda, aer curat, nu tu fir de praf, nu tu galagie, nimeni nu te claxoneaza pe strada sau la semafor, toata lumea iti zambeste, fie ca esti la supermarket, fie ca esti la restaurant sau la buticul din colt...intr-un cuvant sunt RELAXATI. Si transmit asta tuturor celor care le calca pragul, noi cel putin ne-am simtit atat de bine acolo incat nu ne-am mai fi intors. Nu neg..or avea si ei bubele lor, dar per ansamblu e de vis!
Anda imi pare rau de gradi...nu te tenteaza sa incerci la una de stat? Ca sunt destule ok. Bafta oricum ar fi!
Cami nu stiu ce sa zic de bubite..insanatosire grabnica mezinei!
Noki multam de info cu tortul, poti sa-mi spui de curiozitate pe PM cam cat a costat toata nebunia cu petrecerea acolo? Sa stiu daca ma tine buzunarul
Proadelina bine ai revenit!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Ma bucur ca v-au placut pozicile noastre din Elvetia...adevarul e ca au o tara SUPERBA, este exact asa cum a spus Anda, aer curat, nu tu fir de praf, nu tu galagie, nimeni nu te claxoneaza pe strada sau la semafor, toata lumea iti zambeste, fie ca esti la supermarket, fie ca esti la restaurant sau la buticul din colt...intr-un cuvant sunt RELAXATI. Si transmit asta tuturor celor care le calca pragul, noi cel putin ne-am simtit atat de bine acolo incat nu ne-am mai fi intors. Nu neg..or avea si ei bubele lor, dar per ansamblu e de vis!
Anda imi pare rau de gradi...nu te tenteaza sa incerci la una de stat? Ca sunt destule ok. Bafta oricum ar fi!
Cami nu stiu ce sa zic de bubite..insanatosire grabnica mezinei!
Noki multam de info cu tortul, poti sa-mi spui de curiozitate pe PM cam cat a costat toata nebunia cu petrecerea acolo? Sa stiu daca ma tine buzunarul
Proadelina bine ai revenit!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2