Colectia de toamna-iarna 2005 (216)
Raspunsuri - Pagina 11
Morgano spune:
Sa va mai dau o veste "buna" de la noi. Dupa ce pusesem in balanta toate cele si ma decisesem s-o pastrez pe noua bona, taman ce am aflat de la menajera ca ea nu sta mai mult de iarna asta, maximum - si dc nu-si gaseste sot strain sau de lucru ca receptionera la hotel intre timp - pt. ca din februarie pleaca iar in Germania la fiica-sa. TURBEZ EFECTIV. Stabilisem pe termen lung, ma chinuiam s-o suport, intre timp mai cautasem pana sapt. trecuta, acum am pierdut si 3 propuse de agentie pe care am zis ca n-are rost sa le vad. Si trebe sa si tac, sa steie pana gasesc una calumea.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
Noki_Lara spune:
Of, Delia...nimik nou sub soare. Doar continuarea foiletonului nefericit cu bonele. Trist e ca mai ai minim un an, maxim 2 pana scapi de ele.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
anda77 spune:
ripley, naspa cu interminabilul flux de bone. imi amintesc cum era. si atunci tot stres.
roxi, juma de personal va lucra la fundatia lui, ca sa mi se adanceasca mie depresia. celelalte nu stiu nici ele ce vor face.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
camelia_daniela spune:
Hello!
M-am intors cu pitik de la doftor - se pare ca e vorba de o alergie mai degraba la ciupituri de insecta - ceva ! Bubitele sunt mari cat unghia mea mare si umflate si pline cu lichid; are pe manute si pe picioare. O mananca rau!
Deocamdata dam cu mixtura si cremuta elocom (numai pe cele care sunt in stadiu mai incipient) iar pe cele care sunt pline le vom sparge cu ac steril. O sa dam cu spray raid odata pe saptamana pe peste tot si vom pune pastile impotriva tantarilor ...
Anda, tu cum tratezi/ tratai problemele astea???
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
Noki_Lara spune:
Cami, mixtura mentolata stiu ca e foarte buna la chestii care te mananca.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
anda77 spune:
cami, doar pe manute si picioare? imi fixezi ideea ca e alergio-intoxicatio cu cave factor alergen. daca nu tineti regim alimentar (fara lactate si carne ma puneau pe mine) o sa-i mai apara si pe tors. dadeam cu mixtura mentolata de 4 ori pe zi si 2 ori pe noapte. e bine ca usuca pe exterior. pe interior e dublu, acolo unde tu nu mai vezi. sa nu se scarpine ca mai ies inca 3 pe langa cea scarpinata, la cativa cm. din cauza ca sub piele e mai grav decat ce se vede. cand m-am facut "mare" a aparut si la noi claritine-ul. de atunci nu mai am probl. intreaba medicul cat claritine ai voie sa-i dai. daca e prima oara cand are asa ceva, mergi la medic sa-ti confirme totusi el ca nu e varicel. de acum, de fiecare data cand o sa-i mai apara (dk a avut odata, s-a aratat deja dintele fondului alergen, e doar inceputul)
cami si roxana: trebuie sa aveti grija mereu sa pape alimente proaspete (eu ma umpleam si de la o napolitana sau de la prea multe alune mancate, de la margarina mai faceam...nenumarate alimente) si evitati praful (mai ales ala de la tzara care contine mai multe microorganisme de la care se poate declansa alergia) si polenul. multi copii au alergii "combinate", mi-a explicat un dr. mai demult, nu prea stiu sa detaliez.
EDIT: acum am citit ca ti-a confirmat ca nu e varicela. ciupituri de insecte mi-au zis si mie la 11 luni cand aveam bube cu apa si pe pleoape, dupa o saptamana in praful din oltenia. nu erau insecte, declar dupa 31 de ani de bube:))
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
mandyksch spune:
Tocmai ce am bagat la cuptor o tava de musaca de conopida, si ma asez si eu un pic la comp...cred ca Anda o sa imi prezica pentru viitorul apropiat meseria de casnica, asa ca nu am ce face trebuie sa ma pregaresc temeinic.
Ripley, sanatate Anei. Traheo-bronsita am avut si eu in octombrie.Doua saptamani am stat acasa. Tura de antibiotice , si acum cred ca am facut iar candida de la ele. Tusea nici acum nu mi-a trecut de tot. E a patra saptamana in care tusesc. Nu ca la inceput dar mai tusec.
Legat de Panadol/Nurofen...si nopua ni s-a recomandat alternativ la 4 ore, dar numai daca face febra. Bineinteles Kriszti prefera situatiile in care nu am ce face si bag Novocalmin, el face febra mare de obicei, peste 39.
Anda, imi pare rau pentru desfiintarea gradinitei. Dar trebuie sa mai fie niste solutii, orasul e mare, musai sa gasesti ceva cat de cat bun. Nu stiu de ce am senzatia ca treci printr-o perioada in care toate iti merg pe dos si parca nu se mai indreapta nimic intr-o directie buna?
Noki, io stiu ca tie iti place tare mult Kriszti, da' e luat din pacate.Cel mai mare din colectie (nu era Roxi pe la noi pe vremea aceea), e luat de mezina. Da' iti declar pe bune ca sunt fana Sarah, nebunatica roscata imi aminteste de copilaria mea.
Alexandrina, nici lui Kriszti nu ii prea place la gradi.Io tot mai sper ca pana la urma de va adapta, ca n-are de ales saracutul.
Cami, deci pana la asta e diagnosticul? Da, mixtura mentolata calmeaza mancarimea, eu mai folosesc si Fenistil. Nu stiu ce sa zic, poate fi si un pui de alergie. Din pacate si eu sunt alergica, primavara-toamna periodic ma umplu de bube, pe picioare,pe maini, pe burta...da' bineinteles ca nu am fost sa imi fac niste analize, ca asa e omul, nu se gandeste la sanatatea lui. Asa ca iau de obicei Claritine. Apropo, am vazut ca zi vrea si tu sa iti schimbi jobul? Si la voi merg lucrurile prost? Sau mi se pare mie ca tara asta merge intr-o directie gresita?
Am vazut si eu ultimele poze, cele puse de la ziua lui Nati...foarte faina poza cu streptease, mortala. Nati si Silvia, doua dsoare desavarsite. Vad ca juma' de colectie a fost la petrecere. Ce fain de voi.
Daria, de Melku e foarte frumusica am remarcat asta si la pozele anterioare, puse cu putina vreme in urma.
Ma tot intreb cum de s-au dus atat de repede anii astia?
camelia_daniela spune:
Anda, multumesc mult pentru raspuns! O sa avem mai multa grija de acum! (toata tarasania a inceput acum vreo 2 saptamani... pana acum nu facea asa urat!)
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
ioana_77 spune:
lavi, super petrecere! sarbatorita e o adevarata printesa! Am vazut ca v-ati dotat cu bucatarie nou, sa va iasa mancarea buna
Melku, am trimis link in contul comun, de pe tunsulica@yahoo.com
CristinaN, tin pumnii sa iasa bine analizele si sa nu mai fiti stresati. Pupam ochii albastri
Noki, saru' mana de complimente
Anda, nasoala treaba cu gradi. Sigur ai sa gasesti ceva bun, ca oferta e destul de mare in Bucuresti, Adu-ti aminte ce disperata
erai si inainte de a o gasi pe asta. VAzui ca Nichita e papacios la petreceri
La noi e muuuuuuuuult mai bine cu gradi la program scurt. Incepe sa se acomodeze cu ideea, azi chiar a plecat vesela de-acasa. de-a Domnu, sa fie bine!
Pischi, ce mai faceti? Tot apari si dispari pe mess, mai da-ne o veste despre voi!
Alexandrina, succes la dezmamoshare