Aspirante optimiste > 20 (365)
Raspunsuri - Pagina 18
ancadragoman spune:
Lala si eu stiu sa interpretez un grafic de temperaturi ca am practicat cateva luni bune aceasta meserie
,dar dintr-o singura valoare nu iti dai seama
Am luat super slim de pe net si am slabit vreo 15 kg cred.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
noname spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Am luat super slim de pe net si am slabit vreo 15 kg cred. anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 |
In cat timp? Cu regim sau fara?
Stiu ca sunt stresanta , dar te rog eu frumos sa imi dai mai multe detalii ca eu am PCOS si mi-a zis Dr Neamtu ca trebuioe neaaparat sa slabesc , si ar trebui in 6 saptamani sa slabesc minim 8kg. Si eu in doua saptamani am reusit sa dau jos doar 3kg, si acest regim nu il mai pot tine.
Vreau si eu sa fiu

Bb hai la mama!!!Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
lalala13 spune:
da ce va luaserati asa de mine...intrebam si eu..ca spusese ceva andreea de cum verifca cervixul iar eu nu stiu...si mucus ...si alea alea
poate o da Domnul sa ovulez..nu stiu
dana o sa aflu pe miercuri dar sunt 100% sigura ca nu am ovulat pana acum
iar anca 15 kg!!!!!! dar ideea e sa nu se puna
io de ex...am acum 77 de kg
dupa ca ca-s cat o vaca ammai pus vreo 2 kg pe mine!
my somebody.... 
http://tt.lilypie.com/mz4jp2.png
ancadragoman spune:
Dana am slabit cam in 2 luni astea si fara regim ca ele iti taie pofta de mancare si simti nevoia sa bei multa apa.
Lala eu nu m-am luat de tine doar incercam sa te lamuresc
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
lalala13 spune:
anca eu glumeam
zi cand trebuie sa-ti vina!!!
iti doresc sa te mentii asa slabuta!![]()
my somebody.... 
http://tt.lilypie.com/mz4jp2.png
ancadragoman spune:
Pai peste vreo 6 zile ![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
doula spune:
| citat din mesajul lui lalala13 da ce va luaserati asa de mine...intrebam si eu..ca spusese ceva andreea de cum verifca cervixul iar eu nu stiu...si mucus ...si alea alea poate o da Domnul sa ovulez..nu stiu dana o sa aflu pe miercuri dar sunt 100% sigura ca nu am ovulat pana acum my somebody.... ![]() http://tt.lilypie.com/mz4jp2.png |
Pai Lala iubita cum sa ma iau de tine, draga mea...Numai ca am inteles ca intrebai daca ai ovulat dupa cum arata temp....
Dar iti explic cum stau treburile si cu celelalte....
Uite iti trimit adresa mea de mess si hai sa vorbim acolo ca e mai usor sa iti raspund la intrebari
Si fetele care vor mess-ul meu sa imi scrie un PM, bine?
Andreea
noname spune:
Anca
sa imi mai zicisi mie te rog cum, se numesc si de unde le pot comanda. Ca imi iau si eu. Eu am incercat si cu Xenical, dar nu a avut nici un efect:(
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
buburuza1979 spune:
buna fetele 
am ajuns si eu acasa dupa munca insfarsit si cred ca ma bag un pic la somn ca imi pica ochii in gura ![]()

buburuza1979 spune:
| citat din mesajul lui doula Neatza fetele ![]() Astazi am o zi mai libera asa si cred ca ma apuc de curatenie. Poate il iau pe iubitel la o plimbare la mare Buburuza s-ar putea sa fie durere de la ovulatie. Dar ca sa fiu mai sigura cateva intrebari. Astazi esti in ziua 16 asa-i? Inca mai ai mucusul fertil (albus de ou) sau s-a terminat? Si daca s-a terminat pana cand ai avut? Ce mucus ai acum? Iti verifici cervixul? ![]() Andreea ![]() |
Andreea da azi sunt Z16.
ultima zi de mucus fertil a fost in Z14 ... acum e stiky si f putin ... mai bine zis aproape ca nu e deloc. cervixul l-am verificat numai in Z14 si era sus de tot si f moale ... daca era deschis sau inchis habar nu am ca nu prea imi dau seama ...
luna trecuta mi-am luat temperatura bazala di inainte de ovulatie oscila intre 36.4 si 36.5 ... astea erau valorile si in primele zile de CM cand mi-am luat-o ... azi de dimineata nu m-am putut abtine si mi-am luat temperatura si era 36.6 ...
de racit nu se pune problema pt ca luna asta am fost f atenta la aspectul asta ... mai ales ca in primele 3 zile de CM am facut polidine special pt a trata o gripa cu care ma procopsisem si o eventuala raceala jos in cazul in care ar fi existat...
mucusul fertil m-a tinut fix 4 zile ... dar a fost in niste cantitati industriale
.... de mult nu am mai vazut asa ceva la mine