Ce parfumuri va plac !? (9)
Raspunsuri - Pagina 2
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sali Salutare, parfumatelor! Azi o sa-mi puna la posta coletul cu Kenzo-Amour (EDP) si Trussardi Inside.Saptamana viitoare le primesc , abia astept. |
Unde le-ai comandat?
Eu am o comanda la fragrancex din 1 nov si e tot in procesareAsa mult nu a mai durat, nu stiu ce se intampla, poate sarbatoresc alegerile
camelia_daniela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danamiha
Unde le-ai comandat? Eu am o comanda la fragrancex din 1 nov si e tot in procesareAsa mult nu a mai durat, nu stiu ce se intampla, poate sarbatoresc alegerile |
Chiar ... unde ai comandat?
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
sali spune:
...am pile la fragrancex...mi le livreaza aproape la fel de repede ca pizza...
Am comandat pe esentedelux, am vb saptamana trecuta sa aduca Trussardi Inside ( ca nu-l avea, acum vad ca l-a pus si pe site) si Amour Kenzo la 50 ml( pt ca avea doar la 100 ml).
V-am citit patzaniile cu fragrancex, mi-am facut autoevaluarea si a rezultat ca n-am nervi pt fragrancex, oricat de bune ar fi preturile.
camelia_daniela spune:
citat din mesajul lui sali ...am pile la fragrancex...mi le livreaza aproape la fel de repede ca pizza... Am comandat pe esentedelux, am vb saptamana trecuta sa aduca Trussardi Inside ( ca nu-l avea, acum vad ca l-a pus si pe site) si Amour Kenzo la 50 ml( pt ca avea doar la 100 ml). V-am citit patzaniile cu fragrancex, mi-am facut autoevaluarea si a rezultat ca n-am nervi pt fragrancex, oricat de bune ar fi preturile. |
Buun asa!
Da' halatu', cat e halatu'???
Adica ... cat costa Kenzo Amour 50 ml si Trussardi Inside ???
Trussardi inside era la oferta 50 ml pe Strawberrynet (85 ron) da' pana m-am miscat eu ... s-a epuizat !
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
sali spune:
camelia daniela, !
Trussardi Inside la 100 ml-EDP, sigilat - 139 ron.
Cu Kenzo Amour la 50 ml e alta poveste, l-a adus la comanda si mi-a facut o oferta ''personalizata''!
gabi30 spune:
citat din mesajul lui sali camelia daniela, ! Trussardi Inside la 100 ml-EDP, sigilat - 139 ron. Cu Kenzo Amour la 50 ml e alta poveste, l-a adus la comanda si mi-a facut o oferta ''personalizata''! |
Mai ,da secretoasa esti
Sa le folosesti cu placere
gabi
camelia_daniela spune:
citat din mesajul lui sali camelia daniela, ! Trussardi Inside la 100 ml-EDP, sigilat - 139 ron. Cu Kenzo Amour la 50 ml e alta poveste, l-a adus la comanda si mi-a facut o oferta ''personalizata''! |
Asteptam impresii!
danamiha spune:
Aha Sali, ti-ai schimbat parerea despre parfumurile de pe esentedelux?
danamiha spune:
Le-am scris celor de la fragrancex, mi-au raspuns ca nu e nici o problema cu comanda mea si ca apreciaza rabdarea pe care o am Cred ca au f.mult de lucru...nu mai comandati pana primesc eu produsele de la Clinique si parfumul pentru mama, First Love
sali spune:
Buna dimineata!
gabi 30, multumesc!
camelia daniela, abia astept sa va spun impresii,mai ales ca am ceva emotii pt Trussardi Inside, pt ca nu l-am incercat pe piele, doar pe hartie.Mi-a placut insa atat de mult incat l-am batut la cap pe tipul de pe esentedelux sa mi-l aduca, chiar asa, pe neincercate. Am citit ca n-ar fi prea persistent, in sensul ca este un "skin scent",se simte pe piele doar de foarte aproape, acum ma gandesc pe cine o sa las sa-l simta!
Cum ti se mai pare Kingdom, acum, dupa cateva zile? E "sex in a bottle" sau nu?
danamiha,mi-am schimbat parerea in limite mai extinse (catre favorabil, desigur) decat am aratat in cap.6, cand imi luasem primul parfum de la el.Ce-i drept, tipul a fost super ok si de buna credinta intr-un context in care putea f bine sa nu fie( a fost un neajuns cu un parfum defect)si pt mine asta a cantarit mult.