Ce parfumuri va plac !? (9)
Raspunsuri - Pagina 15
vio_dia spune:
Iuliya, nu stiu ce sa zic, pana acum nu mi s-a intamplat ca banca sa-mi blocheze banii... Daca ai internet banking poti sa verifi pentru cine (sau de ce) ti i-au blocat, sau poti sa suni maine sa vezi ce s-a intamplat. Poate nu ti-au deblocat banii de la comanda anterioara anulata de fragrancex.
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sali
Ieri m-am uitat la stocul tipului cu bigdiscount si are JPG-Classique EDT tester-215 RON. Asa ca , daca il vrei, nu tr sa mai astepti.Si asa a atentionat ca de sarbatori o sa fie mare inghesuiala. |
Am primit noul stoc de la esentedelux, JPG-Classique EDT tester-199 RON
teo30967 spune:
fetelor mi-a venit a doua comanda de pe bigdiscount si ii mai multumesc inca o data pentru ajutor daneimiha...
sunt f incantata si multumita atat eu cat si colegele mele am luat numai parfumuri fara sa le mirosim si sunt SUPERBE am luat
Diamonds & Sapphires Perfume for Women by Elizabeth Taylor -l-a luat o colega - IL STIA - mie nu -mi place
fragrances/jessica-mcclintock-perfume.-l-am luat eu si deja mi l-a confiscat fiica-mea - este f persistent are miros pregnant de lacramioare, ea zice lacra + liliac ...oricum miroase bine de tot ..
shi de la alfred sung asta inca nu l-am mirosit eu ci doar colega dar e f incantata, deci nu ma pronunt decat dupa ce-l miros si eu
si tot de la alfred sung am mai luat PURE si e delicios ...mie imi place e fin ... "jessica" si "pure" sunt parfumuri pentru toate varstele iar celelalte pt persoane mature, am citit pe fragrance.net despre fiecare inainte de a cumpara
baiatul e f serios si punctual am avut asa o "chestie" ca am comandat tester la pure si mi-a venit ambalat altfel adica fara cutie dar e bun adica nu e apa chioara ...tine mirosul
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui teo30967 fetelor mi-a venit a doua comanda de pe bigdiscount si ii mai multumesc inca o data pentru ajutor daneimiha... sunt f incantata si multumita atat eu cat si colegele mele am luat numai parfumuri fara sa le mirosim si sunt SUPERBE am luat Diamonds & Sapphires Perfume for Women by Elizabeth Taylor -l-a luat o colega - IL STIA - mie nu -mi place fragrances/jessica-mcclintock-perfume.-l-am luat eu si deja mi l-a confiscat fiica-mea - este f persistent are miros pregnant de lacramioare, ea zice lacra + liliac ...oricum miroase bine de tot .. shi de la alfred sung asta inca nu l-am mirosit eu ci doar colega dar e f incantata, deci nu ma pronunt decat dupa ce-l miros si eu si tot de la alfred sung am mai luat PURE si e delicios ...mie imi place e fin ... "jessica" si "pure" sunt parfumuri pentru toate varstele iar celelalte pt persoane mature, am citit pe fragrance.net despre fiecare inainte de a cumpara baiatul e f serios si punctual am avut asa o "chestie" ca am comandat tester la pure si mi-a venit ambalat altfel adica fara cutie dar e bun adica nu e apa chioara ...tine mirosul |
Sa stii ca testerul vine intr-o cutie ordinara de carton si fara capac
iuliya spune:
Cei de la fragrancex sunt . Am fost la banca si i-am spus domnisoarei de acolo ca am banii blocati iar ei nu-mi accepta comanda. A sunat la centrala iar cei de acolo i-au spus ca banca blocheaza banii, pt ca eu, din moment ce am facut o comanda pe net sa nu mai am acces la aceea suma de bani, ei sunt tinuti pt cei la care am facut comanda, deci banca asteapta ca vanzatorul sa-si ia banii.
Iar adresa de facturare o pot verifica acum.
Probabil cei de la fragrancex, cand verifica datele mele, vad ca am banii blocati si se gandesc ca banca face asta pt siguranta contului meu.
O sa le scriu un e-mail sa le spun toate acestea si sa-si ia odata banii.
danamiha spune:
Of fetelor, imi pare rau ca aveti atatea probleme cu fragrancex. Mi-a sosit coletul, de fiecare data fara probleme
creasta spune:
Salut,deranjez si eu cu o intrebare,ste cineva ceva de un parfum ANNA ISCHIA?ajutati-ma ca ma inebunita o doctorita cu acest parfum si eu nu stiu de unde sa il scot.
danamiha spune:
citat din mesajul lui iuliya Danamiha, prin ce ai facut plata, card bancar sau prin PayPal? |
PayPal
tumpi spune:
Livia, merci de site.Eu cand mai gasesc oferte iau de la Douglas, dar in rest am sursa mea, cu preturi la juma fata de magazin.
Vad ca nici aici nu gasesc Chanel 5, iar in magazin momentan nu ma pot aproia de el,am sa-mi slavez adresa si voi urmarii ofertele.
citat din mesajul lui livia cum vi se par preturile de aici? http://www.parfum-shop4you.de/ am vazut ca livreaza si in Ro,ati comandat,multumite? eu am gasit aici parfumul preferat mai ieftin chiar ca pe e-bay... pupic ps:fetele din De,de unde comandati mai ieftin si sunteti multumite? multumesc-multumesc-multumesc!!! livia |
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)